• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok artık seyreltilmedi mi
Seyreltildi 2 ye ayırdık her birini ama merkezde seyreltileler de uzaktana geçti. Sinirim bozuluyor cidden artık. 6 saat derse giriyorum gittiğim günler. Saatlerce onlarca çocukla iç içe hangisi taşıyıcı hangisi hasta belli değil

Kızlar okulda hergün daha çok geriliyorum. Bugün yazılı yaptım her sınıftan (sınıfları 15 er kişilik 2 gruba ayırıp haftada 2 şer gün getiriyoruz) en az 4 öğrenci yoktu ve her sınıfta hapşıran hasta bir sürü çocuk vardı. Yazılı yaptım. Kağıtlara dokunmak bile gerdi beni. Eltim de korona oldu. O da öğretmen. Şu okulları uzaktana geçirseler de rahatlasak. Vakalar okullarla pik yaptı resmen
Allah korusun canim.
Bende 2 ye giden kızımı bu hafta göndermedim okula vakalar arttıkça ne olur ne olmaz . Aileyle iletişimi kesemiyoruz annemde tansiyon şeker var ,kv yaşlı nolacagi belli değil.

Ama kapatmakta baya israrcilar neden acaba bunun bı açıklaması olmalı.

Hadi ben öğrenci velisiyim gönderme hakkım var ama öğretmenlerin okula gitmeme hakkı yok Allah yardımcınız olsun

Niye şimdi gitmiyorsun kuzum 1 günde filan çıkıyor diye biliyorum sonuçlar yarın sabahtan daha yoğun olur gibime geliyor çocukları bırakacak kimse yok değil mi ?
Kuzum çocuklar evde, ufaklık uyudu bırakıp da çıkamam ki
Olur da ufaklık uyanırsa beni göremezse basar yaygarayı geceleri beni çok arıyor yanında

Güzel bence canim afiyet olsun

Güzel canim günü erken kapatmissin zaten afiyet olsun

Ay ya geçmiş olsun canım.
Yoktur ins bişey canim haberdar et bizide
Sağol kuzum
İnşallah yoktur yaa iyice panik oldum nefesim tıkandı sanki ya da tamamen psikolojik bilmiyorum 😔

Aslında gerçekten Jasminium84 Jasminium84 şimdi git acilde falan yapıyorlar testi çocuklar babalarıyla kalsın en azından sonucun çıkması erken olur
Kuzum çocuklar babalarıyla kalmazlar
Hele ufaklık asla durmaz gece uyanıp da beni göremezse yanında ağlamaya başlar daha da susturulmaz

Kuzum çocuklar evde, ufaklık uyudu bırakıp da çıkamam ki
Olur da ufaklık uyanırsa beni göremezse basar yaygarayı geceleri beni çok arıyor yanında

Sağol kuzum
İnşallah yoktur yaa iyice panik oldum nefesim tıkandı sanki ya da tamamen psikolojik bilmiyorum 😔

Kuzum çocuklar babalarıyla kalmazlar
Hele ufaklık asla durmaz gece uyanıp da beni göremezse yanında ağlamaya başlar daha da susturulmaz
Çok geçmiş olsun canım inşallah korona değildir .Yarın test sonucunu haber et bize de.

08 Nisan Perşembe Menüm

14:30
1 yumurta bile yapılmış menemen
1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
2 ceviz+10 badem +10 fındık
Salata

18:00 1 portakal +1 yeşil elma
3 litre su
Adım sayım :9104
Spor
Lesli 3 mil :135 puan
Zumba 15 dk 60 puan
Toplam 195 puan
U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84

Gayet guzel menu canim afiyet olsun 😊
Saol canim
8 Nisan Perşembe
11.00
2 YK yulaf 5 çilek
3 ksk yoğurt

15.40
1 elma

18.30
5 YK patlıcan yemeği
Salata.

Şu 2 litre
afiyet olsun canim
Sağol kuzum
Aslında sabah iyiydim ama öğleden sonra kötüleşmeye başladım şimdi de ateşim çıkıyor
Boğazım da çok kötü konuşurken canım acıyor
gecmis olsun canim positifseniz bile insallah rahat atlatirsiniz
Güzel canım 👍🏻

Gayet güzel 👍🏻

Perşembe klasiği

Bi Perşembe klasiği daha

Gayet güzel

Ben inanıyorum eksi ile geleceğine WC problemin hallolduysa

Her zaman dikkat etmek lazım canım seabaharın kilo korumasıyla ilgili paylaşımı vardı Niran paylaşmıştı 2007de takımdaymış ve yıllardır koruyor ve biliyorsunuz cuma zayıflama yarışması topiğinin genel kaptanı kendisi

Cancağzım ilk sayfada 14.00 yazıyor ama 20.00a kadar vaktimiz var 12ye kadar aç susuz kalmak seni yormayacaksa sorun değil canım

Çok güzel 👍🏻 Eski tartıyı yapabildiniz mi ?
yok canim gitti gume sansima yapamadik pil temas etmiyo makesef

motiveysen kullancaksan al gercekten cok guzel kardio yapiyon muzik dinliyerek yaparsan zaman nasil geciyo anlamazsin sfir a alsan daha rahat kullanirsin ben ce ama trde fiyatlardan haberim yok
3 buçuk 4 bin cnm alt limit bklm para denk gelirse sıfır alırız belki ama kullanırım insAllah bana yürüyüş koşu iyi geliyor

08 Nisan Perşembe Menüm

1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
Salata

3 litre su
Spor
Zumba 15 dk 60 puan
Toplam 195 puan
Afiyet olsun canim guzel yarina guzel hazirlik olmus

08 Nisan Perşembe Menüm

1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
Salata

3 litre su
Spor
Zumba 15 dk 60 puan
Toplam 195 puan
Akşamında ilk defa meyve görüyorum zannedersem yarınki tartıyı merakla bekliyorum

Kızlar okulda hergün daha çok geriliyorum. Bugün yazılı yaptım her sınıftan (sınıfları 15 er kişilik 2 gruba ayırıp haftada 2 şer gün getiriyoruz) en az 4 öğrenci yoktu ve her sınıfta hapşıran hasta bir sürü çocuk vardı. Yazılı yaptım. Kağıtlara dokunmak bile gerdi beni. Eltim de korona oldu. O da öğretmen. Şu okulları uzaktana geçirseler de rahatlasak. Vakalar okullarla pik yaptı resmen
Burda kapattilar okullari cok tasiyici cocuk var uzaktan egitim aliyolar keske yapsalar ordada rahat edersiniz

Akşamında ilk defa meyve görüyorum zannedersem yarınki tartıyı merakla bekliyorum
Haftada 1 gün akşam yemeği yememeye karar verdim o da Perşembe olacak muhtemelen meyveleri spordan önce enerji versin diye yedim .Ben de çok merak ediyorum bu hafta çok dikkatliydim sporunda iyiydi 60.2 hedefime ulaşmak istiyorum😞 eğer şok bir sonuçla karşılaşırsam üzülmemeye dair kendimi şartlandırdım 😊

Haftada 1 gün akşam yemeği yememeye karar verdim o da Perşembe olacak muhtemelen meyveleri spordan önce enerji versin diye yedim .Ben de çok merak ediyorum bu hafta çok dikkatliydim sporunda iyiydi 60.2 hedefime ulaşmak istiyorum😞 eğer şok bir sonuçla karşılaşırsam üzülmemeye dair kendimi şartlandırdım 😊
Uzulmek yok ekurican bekledigimiz eksi olmazsa ve dikkatli devam edersek demekki obur hafta daha cok eksi gelcek

Burda kapattilar okullari cok tasiyici cocuk var uzaktan egitim aliyolar keske yapsalar ordada rahat edersiniz
Bizim okul 10 günlük karantinada çocuklarda vaka var ve 2 öğretmen arkadaş da pozitif . Çocuklar çok dikkatsiz kaç kere uyardım o maskeler iniyor ya da burnun altında yemek yiyolar dip dibe ,bahçede oyun oynuyolar kol kola hiç zerre dikkat etmiyorlar belliydi böyle olacağı.10 gün sonra yine başlıyor bizim için Survivor resmen ya

Allah korusun canim.
Bende 2 ye giden kızımı bu hafta göndermedim okula vakalar arttıkça ne olur ne olmaz . Aileyle iletişimi kesemiyoruz annemde tansiyon şeker var ,kv yaşlı nolacagi belli değil.

Ama kapatmakta baya israrcilar neden acaba bunun bı açıklaması olmalı.

Hadi ben öğrenci velisiyim gönderme hakkım var ama öğretmenlerin okula gitmeme hakkı yok Allah yardımcınız olsun
Aynen öyle. Hayırlısı bakalım
Burda da kapalı. Benim okul gibi az nüfuslu yerler açık. Ama nüfus az da sonuçta diğer yerlele aynı sayıda öğrenci var sınıflarda😒

Bizim okul 10 günlük karantinada çocuklarda vaka var ve 2 öğretmen arkadaş da pozitif . Çocuklar çok dikkatsiz kaç kere uyardım o maskeler iniyor ya da burnun altında yemek yiyolar dip dibe ,bahçede oyun oynuyolar kol kola hiç zerre dikkat etmiyorlar belliydi böyle olacağı.10 gün sonra yine başlıyor bizim için Survivor resmen ya
Bizim öğrenci ve öğretmenlerde çıktı ama kapanmadık💪😃

Back
X