• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum çocuklar evde, ufaklık uyudu bırakıp da çıkamam ki
Olur da ufaklık uyanırsa beni göremezse basar yaygarayı geceleri beni çok arıyor yanında

Sağol kuzum
İnşallah yoktur yaa iyice panik oldum nefesim tıkandı sanki ya da tamamen psikolojik bilmiyorum 😔

Kuzum çocuklar babalarıyla kalmazlar
Hele ufaklık asla durmaz gece uyanıp da beni göremezse yanında ağlamaya başlar daha da susturulmaz
Ne yaptın canim tahlili verdinmi hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
08 Nisan Perşembe Menüm

14:30
1 yumurta bile yapılmış menemen
1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
2 ceviz+10 badem +10 fındık
Salata

18:00 1 portakal +1 yeşil elma
3 litre su
Adım sayım :9104
Spor
Lesli 3 mil :135 puan
Zumba 15 dk 60 puan
Toplam 195 puan
@UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Baaya hafif bir menü afiyet olsun canim
Kahvaltı 12:45
3 yk Menemen
2 dilim sucuk
1 dilim kaşar, 1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
2 çeri domates
Yarım salatalık
2 çatal kuymak
3 dilim beyaz ekmek

Ara öğün 16:00
1 fincan salep
1 kuru incir
5-6 tane fındık
Güzel menü bence canim afiyet olsun
Eki Görüntüle 2820888

Geçen hafta:83.10
Bu hafta:82.00
Fark:1.10
Yüzde:1,32
Tebrikler canım güzel eksi
Kizlar gunaydin eksi geldim ama bekledigm guzel bir eksi degil, wc sorunu tam cozulmus degildi ondan kaynaklidr diye dusunuyorum tabi haftaya arti baslamaminda etkisi var :KK43:
Gecen cuma: 66.1
Bugun: 65.8
Fark : -0.3
Yuzde : 0.454Eki Görüntüle 2820920
Olsun canım eksidesin ya yinede tebrikler
Günaydın kızlar neden böyle oldu bilmiyorum :KK43: vücut korumaya geçti sanırım :KK43:

Geçen cuma :70.9
Bu cuma :70.4
Fark :-500
Yüzde :0,71
Eki Görüntüle 2820946
Olsun canım eksidesin yinede tebrikler
herkese merhaba, günaydın

Pek istediğim gibi başlayamadım .

başlangıç 101.8 ---------> 100.3 bu sabah

99 olmayı planlıyordum olmadı . gerçi pazartesinden bu sabaha kadar 1.5 kilo oluyor ama yine de bi tık modum düşmedi değil.

09.04.2021----->100.03

Eki Görüntüle 2820956
Gayet güzel ekşi canim haftaya gelsin 2 haneleri rakamlar
BU ARADA BEN DÜN YAZDIĞIM GİBİ AKŞAM HİÇ BİR ŞEY YEMEDİM SADECE ŞEKERSİZ ÇAY İÇTİM. DÜNKÜ MENÜMÜ TEKRAR YAZAYIM

SABAH 9.30

SİMİT TOSTU POEYNİRLİ
DOMATES SALATALIK

ÖĞLEN 13.00

3 KÜÇÜK KURU BULGUR DOLMASI
1 YK YOĞURT

İKİNDİ 15.00

1 ADET OLGUN MUZ

2 LT SU .
Biber dolmaları yerine başka birşey tercih etsen daha güzel olabilirdi. Afiyet olsun canim
Günaydın kızlaar

GEÇEN CUMA: 77,8 kg

BUGÜN: 76,9 kg

FARK: 0,9

YÜZDE: % 1,156

Vay anam babam 2 kilo mu kaldı şimdi 7leri görmeye :KK9::KK5: hey yavrum hey sen 100 sınırından gel 7 sınırına dayan 👏🏻👏🏻
Desteğinle bugünlere geldim Burada olmasam veremezdim.❤️7 leri düşündükçe pırpır ediyor kalbim 😍
Ohooo maşallah kaç ayda bu kiloya düştü?
Kendim 98 ile başladım sonra buraya geldim aslında hızlı da gitmedi umutsuzluğa kapıldığım çok oldu.aralikta başladım.5 ayda 16 kilo çok değil gibi geliyor kulağa ama çok şükür yavaş da olsa gitsin yeterki geri gelmesin.
Supersinn canim tebrikk ederimm 😍😍😍😍
Teşekkürler canım 😘
Kizlar gunaydin eksi geldim ama bekledigm guzel bir eksi degil, wc sorunu tam cozulmus degildi ondan kaynaklidr diye dusunuyorum tabi haftaya arti baslamaminda etkisi var :KK43:
Haftaya süper bir eksi geleceğinin işareti bu😉
Günaydın kızlar neden böyle oldu bilmiyorum :KK43: vücut korumaya geçti sanırım :KK43:

Eki Görüntüle 2820946
Tebrikler canım😘

herkese merhaba, günaydın

Pek istediğim gibi başlayamadım .

başlangıç 101.8 ---------> 100.3 bu sabah

99 olmayı planlıyordum olmadı . gerçi pazartesinden bu sabaha kadar 1.5 kilo oluyor ama yine de bi tık modum düşmedi değil.

09.04.2021----->100.03

Eki Görüntüle 2820956
Tebrikler canım 😘
Tebrikler kızlar hepiniz güzel eksiler görmüşsunuz 🤩👏
Teşekkürler canım 😘

Günaydın kızlar 🤗 ben bugün tartilmiycam dün anı bı kararla annem az ahatszdi yorulmasin diye temizlik yapıyolarmis yardıma geldik dün mutfağı hallettik kız kardeşimle bugün kalan yerleri yapabildiğimiz kadar yapicaz tartım yanımda değil dahası dün biraz kaçırdım yorgunluktan şişlikfe var tartilmiycam bugün pazartesi tartısında bakicaz duruma snrm dünki tartım 87.3tu hepinize bol eksiler 😉
Kolay gelsin canım 💕
GEÇEN PAZARTESİ: 101.8
BUGÜN:100.3
FARK: 1,5
YÜZDE: % 1,474

HESAPLAMAYI DOĞRU YAPMIŞIMDIR UMARIM
Tebrikler canım 😘
OH MİS GİTMİŞ TERTEMİZ 1,1 KİLO TEBRİKKKKKK

VAY BE BENİM GİBİ O ZAMAN . VALLA TEBRİK EDERİM NE GÜZEL VERMİŞ .
Teşekkürler canım 😘
Günaydın kızlaar

GEÇEN CUMA: 77,8 kg

BUGÜN: 76,9 kg

FARK: 0,9

YÜZDE: % 1,156
Tebrikler canım 😘
Geçen cuma 69.4
Bu cuma 69
Fark. -400
Yüzde %0.576
Tebrikler canım 😘

Biber dolmaları yerine başka birşey tercih etsen daha güzel olabilirdi. Afiyet olsun canim

Teşekkürler canım 😘

Ramazanın son 10 günü su orucuna geçmeyi planlıyorum . Eğer kendime güvenirsem son 21 günüde olabilir. bunun için en gerekli şey psikolojik hazırlık. Daha önceki denemem çok iyiydi . tekrar o sürece herkes bişeyler yemeyi kesmişken yapmak daha kolay olur diye düşünüyorum .

Eki Görüntüle 2820888

Harika eksi tebrik ederim canim
uzulme obur hafta istedigin bir eksiyle gelirsin canim Ama hala eksidesin bu bile cok iyi wc sorunun cozulunce rahatlarsin

08.04.2021 menü @masal3487

12.00

Sade Türk kahvesi

12.45

Yulaf ezmesi

15.15

Sade Türk kahvesi

18.00

Ton balıklı salata ( ıspanak pırasa lor domates soğan salatalık ton balığı )

3-4 yk yoğurtlu köz biber

Su : 2 litre
baya güzel menü afiyet olsun
8 Nisan menüm

Kahvaltı:7.30
1haslanmis yumurta
Yarım dilim peynir
Domates
Biber
Yeşillik
1dilim ekmek

Ara:4cig badem

Öğle:12.30
2 köfte
Salata

Aksam:16.00
Fırınlanmış kabak

Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
160 puan

çok güzel canım afiyet olsun :)
08.04.2021
11.00 sutlu kahve
12.45
2 haslnms yumrta, 1 dlm peynr, 5 zeytn, domates, havuc, 2 ceviz, 1 hurma,yesillk

15.00 sade kahve
18.30
Yogurtlu firin kabak

Su: 3lt
Sadece 6 bin adim @UcanSupurge
60p Jasminium84 Jasminium84
perşembeye yakışır menü afiyet olsun
Kızlar bugünkü menum @sabahvesen

Kahvaltı 07.30
Dört kaşık çökelek,içine roka,dere otu,üç tam ceviz ve bir haşlanmış yumurta.

Öğle:13.30
Bir kaç dilim fırınlanmış bal kabagi(sade)
Bir kase yoğurt
Bir dilim TB ekmegi.

Aksam 18.00
Bir küçük tabak yogutlu ıspanak
Bir dilim TB ekmeği

2.5 litre su,40 dk yuruyus.
afiyet olsun canım gayet güzel
İyi akşamlar kızlar,kayınvalide ile aramda geçen konuşma:
-Kizim sulu köfte çok güzel biraz ye.
-yok anne,yarın tartı günüm yemeyeyim.
-bir kaseden bir şey olmaz,ye sıcak sıcak.
-yok gerçekten yiyemem yarın yerim ama.

Beşer dk arayla on kere bu konuşma tekrarlandi🙄 en sonunda kızım ne olur küçük bir kase ye,dedim söz yarın iki kase yerim,şimdi rahat bırak 😬😄😄
büyük irade maşallah canım benim
Sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve

Oglen 11:30 1 kucuk domates,4 dilim salatalik,2 dilim kucuk peynir ,1 yumurta ,2 salam

aksam 16:30
3 yk kiymali sogan kavurma ,1 dilim ekmek

19:00 bir kahve

3 litre su
@UcanSupurge
çok güzel canım afiyet olsun
8 Nisan Perşembe

15.30
1 kase şehriye çorbası tavuklu (aslında bugün hiç karbon almayacaktım ama boğazım fena ağrıyor bol limonlu içmek istedim)
2 köfte
1 kase yoğurt
1 portakal

su: 2,5 lt
afiyet olsun canım :( hiçbir şey yememişsin. test yaptırdın mı haberdar et bizi
8 Nisan Perşembe
11.00
2 YK yulaf 5 çilek
3 ksk yoğurt

15.40
1 elma

18.30
5 YK patlıcan yemeği
Salata.

Şu 2 litre
08 Nisan Perşembe Menüm

14:30
1 yumurta bile yapılmış menemen
1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
2 ceviz+10 badem +10 fındık
Salata

18:00 1 portakal +1 yeşil elma
3 litre su
Adım sayım :9104
Spor
Lesli 3 mil :135 puan
Zumba 15 dk 60 puan
Toplam 195 puan
çok hafif afiyet olsun canım
Yazık sana ya kaç olmuş saat Allah yardımcın olsun

Dışarda olduğun için akşam öğünün böyle sanırsam salep aslında bol nişastadan ibaret dikkat etmek lazım diyet süresince
kaptanııııımmm :( valla hiç bilmiyordum kalorili olduğunu. bir daha asla içmem diyet süresince.. dışarısı baya yağmurluydu. üşüdük bu sene hiç salep içmedik dedim ve onu içmiştim. kahvaltı da çok kalabalıktı. önüme koyduklarında yiyorum kendimi tutamıyorum :( bundan sonra çay-su-türk kahvesi-yeşil çay başka bir şey içmeyeceğim :D
Eki Görüntüle 2820888

Eki Görüntüle 2820946

GEÇEN PAZARTESİ: 101.8
BUGÜN:100.3
FARK: 1,5
YÜZDE: % 1,474

HESAPLAMAYI DOĞRU YAPMIŞIMDIR UMARIM
güzel eksiler kızlar tebrik ederiiimmmm :)
Cok iyi canim super eksi 😊😍
Tebrikler cnm güzel eksi 🤩👏
tebrikler canım güzel eksi
çok teşekkür ederim kızlar.. :)

Geçen hafta: 62,10
Bugün: 61,80
Fark: 300
Yüzde: 0,48

4C2D8689-85DD-4619-8C51-BE84BC2BFBFF.webp

BU GÜN SABAH 7.40
2 BARDAK SU BİRİ SİRKELİ

VE KAHVALTI TABAĞI (FOTOSUNU EKLİCEM YORUMLARSDANIZ SEVİNİRİM YANLIŞ BİR ŞEY Mİ YAPIYORUM EMİN OLMAK ADINA )

YANINDA 3 ADET ETİMEK TAM ÇAVDARLI

Eki Görüntüle 2820973
İÇERİSİNDE TUZ ZEYTİNYAĞI VE NAR EKŞİSİ VAR.

ZEYTİNLERDEN 4 ADET YENMEDİİİ
Bence ekmegi azalt caydarli bile olsa tabaktakiler guzel kahvalti icin

Ramazanın son 10 günü su orucuna geçmeyi planlıyorum . Eğer kendime güvenirsem son 21 günüde olabilir. bunun için en gerekli şey psikolojik hazırlık. Daha önceki denemem çok iyiydi . tekrar o sürece herkes bişeyler yemeyi kesmişken yapmak daha kolay olur diye düşünüyorum .
nasıl oluyor canım bu diyet? biraz detay verebilir misin?
Günaydın kızlar 😍
Test yaptırıp geldik
Allah insanlarımızın yardımcısı olsun ilk önce hastaneye gittik test için bi sıra var anlatamam beklesek 3 saatte sıra gelmezdi 😔
Mecbur özelde yaptırdık 🤷🏻‍♀️
çok geçmiş olsun canım benim. sonuç ne zaman çıkarmış? inşallah bir şeyin yoktur

Eki Görüntüle 2821033
tebrik ederim canım

uzulme obur hafta istedigin bir eksiyle gelirsin canim Ama hala eksidesin bu bile cok iyi wc sorunun cozulunce rahatlarsin
Teşekkür ederim canım 😘

afiyet olsun canım :KK43: hiçbir şey yememişsin. test yaptırdın mı haberdar et bizi

kaptanııııımmm :KK43: valla hiç bilmiyordum kalorili olduğunu. bir daha asla içmem diyet süresince.. dışarısı baya yağmurluydu. üşüdük bu sene hiç salep içmedik dedim ve onu içmiştim. kahvaltı da çok kalabalıktı. önüme koyduklarında yiyorum kendimi tutamıyorum :KK43: bundan sonra çay-su-türk kahvesi-yeşil çay başka bir şey içmeyeceğim :KK70:

Teşekkürler canım 😘

Eki Görüntüle 2821033
Tebrikler canım 😘

Çok geçmiş olsun canım inşallah korona değildir .Yarın test sonucunu haber et bize de.
İnşallah değildir kuzum, bu akşam 9-12 arası çıkarmış sonuç

Afiyet olsun canim sifa olsun limonlu corba
Amin kuzum sağol

Cok gecmis olsun canim , sabah haber ver durumnu merak ederiz, insallah kolaylikla atlatirsinz 🙏

Cok iyi menu 😊😍

Allah kolaylik versin canim ya ne kadar zor anne olmak :KK43:

Menu de spor da cok iyi canm

Baya pahaliymis, canm xiaominn katlanan yuruys bandini gordum fiyatjni bilmiyorum ama bir bak istersen

Ya ben simdiden uzuluyorum wc ye cikamadim diye :KK43: insallah yarin uzulecegm bir sonuc olmaz ama dedign gibi daha ne yapabilirm bilmiyorum hafta ici hic karbon almadm, hafta sonu sadece kahvaltida aldm ve bence baya az yedim ne bileyim sporumu da yaptim insallah guzel sonuclar olur

Canm kahvaltida cok cesit yiyecek varken 3 dilm ekmek fazla, salep bildigm kadariyla asiri kalorili
Amin kuzum sağolasın
Ateşim geceye göre düşük ama öksürüğüm çok kötü öksürürken tıkanıveriyorum

Verdim tahlili şimdi girdik eve ufaklığı uyutmaya girdim eve
Akşam 9-12 arası çıkarım sonuç canım

afiyet olsun canım :KK43: hiçbir şey yememişsin. test yaptırdın mı haberdar et bizi

kaptanııııımmm :KK43: valla hiç bilmiyordum kalorili olduğunu. bir daha asla içmem diyet süresince.. dışarısı baya yağmurluydu. üşüdük bu sene hiç salep içmedik dedim ve onu içmiştim. kahvaltı da çok kalabalıktı. önüme koyduklarında yiyorum kendimi tutamıyorum :KK43: bundan sonra çay-su-türk kahvesi-yeşil çay başka bir şey içmeyeceğim :KK70:

Yaptırdım canım akşam çıkacak inşallah

Günaydın kızlar 😍
Test yaptırıp geldik
Allah insanlarımızın yardımcısı olsun ilk önce hastaneye gittik test için bi sıra var anlatamam beklesek 3 saatte sıra gelmezdi 😔
İnşallah temiz çıkacak canım bize de haber et❤️

Geçen cuma 69.4
Bu cuma 69
Fark. -400
Yüzde %0.576
Tebrikler cnm eksi.ekisdr
Kolay gelsin canım 💕
Saol cmm
Nasıl yapiyosun cnm onu
Günaydın kızlar 😍
Test yaptırıp geldik
Hadi hayırlı sonuçlar olsun insAllah canım

Eki Görüntüle 2821033
Tebrikler cnm eksi eksidir
Tebrikler cnm

nasıl oluyor canım bu diyet? biraz detay verebilir misin?

SU ORUCU YANİ OTOFAJİ DE DENİYOR. 3 GÜN 5, 7 ,10 ,21 YADA 40 GÜN ŞEKLİNDE YAPABİLİYORSUN. BEN DAHA ÖNCE 10 GÜNLÜK YAPMIŞTIM . ORUÇ ŞU ŞEKİLDE OLUYOR . ÇOK BASİT. SADECE SU İLE BESLENİYORSUN . AMA SADECEE SU. VUCUDUN ARINIYOR TEMİZLENİYOR .NELER OLUYOR NELER ANLAT ANLAT BİTİREMEM.

MESELA ;

BEN UYUYAMAYAN BİRİYİM .SABAHTA UYANAMAM NORMALDE. SU ORUCU SIRASINDA ERKENDEN UYUYUP SABAH ZIPKIN GİBİ UYANIYODUM .
CİLDİM TERTEMİZ OLDU
DİŞLERİM BEYAZLADI
VÜCUDUMDA ÖDEM ADINA HİÇBİR ŞEY KALMADI, AYAK BİLEKLERİM MEĞER NE ÇOK ÖDEMLİYMİŞ O ZAMN FARKETTİM.
DIŞKILIMA OLMUYOR SADECE SU İÇTİĞİNDEN VUCUT 7. GÜN HASTALIKLI HÜCRELERİ YEMEĞE BAŞLIYOR . BU KANITLANMIŞ VE SAYSİNDE BUNU ARAŞTIRAN VE KANITLAYAN BİLİM ADIMINA NOBEL KAZANDIRMIŞ BİR BİLGİDİR.

BENDE DE DEĞİŞİK ETKİLER OLDU. NORMALDE BAŞLAMADAN ÖNCE TÜM BAĞIRSAKLARIN BOŞALMASINI SAĞLIYORSUN. BAŞLAMADAN ÖNCEKİ GECE MAGNEZYUM SÜLFAT LI SU İÇMİŞTİM. BU BAĞIRSAKLARDAKİ TÜM BESİN KALINTISININ ATILMASINI SAĞLIYOR VE BU GÜNDEN SONRA ORUÇ SIRASINDA DIŞKILAMA OLMUYOR.

AMA BEN 8. VE 9. GÜN DIŞKILADIM GARİP ŞEKİLDE. SANKİ VÜCUDUM ZEHİRLERİNİ ATMIŞTI.ŞOK OLMUŞTUM.

KENDİMİ RUHSAL OLARAKTA ÇOK DİNGİN HİSSEDİYORDUM . MESELA NORMAL ORUÇ SİNİR YAPARKEN BENDE ,SU ORUCUNDA TAM TERSİ ACAYİP BİR RUHSAL HALDEYDİM. EV ARKADAŞIM ÇOK POZİTİFSİN FİLAN DEMİŞTİ HATTA . ENERJİMİ DEĞİŞTİRMİŞTİ.

VE 10 GÜN SONUNDA TAM TAMINA 8.5 KİLO VERMİŞTİM. TABİ SONRASINDA ALIYORSUN BU KİLOLARI . DİKKAT EDERSEN ALMAZSIN TABİ AMA ORUCU BIRAKTIKTAN SONRA NE YERSEN YE BİR KAÇ KİLOSU GERİ YERİNE KONUŞUYOR HEMEN .

SU ORUCU YAPTIKTAN SONRA BİR SÜRE YAPMAMAK GEREKİYOR. BENİM 6 AY BEKLEMEM GEREKTİ .O SÜRE DOLDU. AYNI DENEYİMİ TEKRAR YAŞAMAK İSTİYORUM GERÇEKTEN .

HER BİRİNİZEDE TAVSİYE EDERİM.

gÖZ KORKUTUCU GELEBİLİR BELKİ SADECE SU İLE HAYATINI DEVAM ETTİRMEK .AMA İNANIN HİÇ ÖYLE İMKANSIZ YADA ZOR DEĞİL. HATTA HER TÜR YEMEĞİN VE BESİNİN VÜCUDA NASILDA OLUMSUZ ETKİSİ AĞIRLI OLDUĞUNU ANLIYOR HİSSEDİYORSUNUZ.

ZARARLI VS DİYECEK OLANLAR OLABİLİR. OLMADIĞINI AYLARCA YAPTIĞIM ARAŞTIRMALARDAN OKUDUM. KANSER HASTALARINA DAHİ UYGULANAN BİR TEDAVİ YÖNTEMİ. 7. GÜNDEN SONRA VÜCUDUN HASTALIKLI HÜCRELERİ YEMEĞE BAŞLIYOR OLMASI MUCİZEVİ BİR ŞEY.

YOUTUBE DA BİR ÇOK VİDEO VAR BUNUNLA İLGİLİ BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM .

çOK UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN . DENEYİMLEMİŞ BİRİ OLARAK TÜM SORULARA YANIT VERMİŞİMDİR BU YAZIYLA UMARIM.

Geçen cuma 69.4
Bu cuma 69
Fark. -400
Yüzde %0.576
Guzel canm tebrikler
Super canim yapabilirsen 😊 ben cesaret edemiyorum 😂

Insallah canim ya ben de 65 den insem daha hizli ilerleyecekmism gibi hissediyorum
Günaydın kızlar 😍
Test yaptırıp geldik
Insallah sonucun guzel cikar canim , evet ya hastaneler cok kalabalik Allah kimseyi dusurmesin yani

Eki Görüntüle 2821033
Ekurim biz seninle hep ayni gidiyoruz ama saglik olaun ne yapalim, senin de bu haftaki menulerin guzeldi aslinda
İnşallah değildir kuzum, bu akşam 9-12 arası çıkarmış sonuç

Amin kuzum sağol

Amin kuzum sağolasın
Ateşim geceye göre düşük ama öksürüğüm çok kötü öksürürken tıkanıveriyorum

Verdim tahlili şimdi girdik eve ufaklığı uyutmaya girdim eve
Akşam 9-12 arası çıkarım sonuç canım

Yaptırdım canım akşam çıkacak inşallah
Dikkat et kendine canim, bol bol ihlamur tuket, balli ihlamur yap kendine
Bende istedigim kiloyu veremedim bu hafta ama biliyodum kendimi ben her zaman 59 a rahatlikla inmisimdir beni zorluyan bundan sonrasi gram gram gidip cikdirticak beni belli elimden geleni yaptim bundan daha ac gezemem kizlar
Olsun canim uzulme cok motive ilerliyorsun muhakkak bu donguyu kiracaksin, yeter ki iste ve birakma 😎

Back
X