• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O zaman iyilesir iyilesmez spora hizli bir giris yapiyorsun 😎

Ustteki fotoya kesinlikle katiliyorum 👍 evet saglikli yaglar saglikli yasam icin gerekli ama kilo verme doneminde cok az tuketilmeli ki kilo verebilelim, ben de saglikli yaglardan tuketmeliyiz diyordum ama yagi azaltinca daha guzel kilo verdigimi gordum, suan da sadece zeytin yagi cok az kullaniyorum ve sebze inanilmaz etkili kilo vermede
İnşallah kuzum

Kizlar bugun oglene dogru benim kizn burnu akmaya ve hapsrmaya basladi :KK43: bakalim hafta sonu nasil gececek, ailede baska kimse de birsey yok insallah korona almamisizdir :KK43: bizlerde birsey cikmadan kiz iyilesirse sorun yok ama bizlerde cikarsa biz de teste gidecegiz
Çok geçmiş olsun kuzum dikkat edin inşallah değilsinizdir 😔

Canım cok gecmıs olsun🙏
Sağol kuzum

Canım G Goklerce inş testler pozitif çıkmaz, kuzun da çabucak toparlanır
Jasminium84 Jasminium84 canım sonucu bize de yaz canım muhakkak inş negatif çıkar, hayırlısı canım.
@Ezogelin56 canım hakkında hayırlısı hangisi olacaksa Rabbim o yola evirsin inş💜
Canım sağolasın, sonuç pozitif çıktı 😔

Eki Görüntüle 2820888

Geçen hafta:83.10
Bu hafta:82.00
Fark:1.10
Yüzde:1,32
Maşallah Meleğim çok güzel gidiyorsun yaz aylarında fıstık-ul mualla olacaksın😂😂
Kizlar gunaydin eksi geldim ama bekledigm guzel bir eksi degil, wc sorunu tam cozulmus degildi ondan kaynaklidr diye dusunuyorum tabi haftaya arti baslamaminda etkisi var :KK43:
Gecen cuma: 66.1
Bugun: 65.8
Fark : -0.3
Yuzde : 0.454Eki Görüntüle 2820920
Artıyı giderip eksiye geçmek bile şükürlük olay sıkma canını😘
Günaydın kızlar neden böyle oldu bilmiyorum :KK43: vücut korumaya geçti sanırım :KK43:

Geçen cuma :70.9
Bu cuma :70.4
Fark :-500
Yüzde :0,71
Eki Görüntüle 2820946
Tebrikler canım arada duraklamalar oluyor bence gayet iyi 👏
herkese merhaba, günaydın

Pek istediğim gibi başlayamadım .

başlangıç 101.8 ---------> 100.3 bu sabah

99 olmayı planlıyordum olmadı . gerçi pazartesinden bu sabaha kadar 1.5 kilo oluyor ama yine de bi tık modum düşmedi değil.

09.04.2021----->100.03

Eki Görüntüle 2820956
maşallah Subhanallah ne güzel 1.5 kilo vermişsin inşallah haftaya da güzel eksilerin gelir💪
Günaydın kızlar 😍
Test yaptırıp geldik
Allah insanlarımızın yardımcısı olsun ilk önce hastaneye gittik test için bi sıra var anlatamam beklesek 3 saatte sıra gelmezdi 😔
Mecbur özelde yaptırdık 🤷🏻‍♀️
Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar gelir . Testi kaç liraya yapıyorlar özelde ?
Geçen hafta: 62,10
Bugün: 61,80
Fark: 300
Yüzde: 0,48

Eki Görüntüle 2821033
Eksi candır 😍
Ah ekürim kaderdaşım biz ne yapsak olmuyor hele sen kendini bitirdin resmen hepimiz şahidiz .Bence aç kalma normal diyet düzeninde spor düzeninde git bir gün kırılacak o inatçı direnç kiloları .Ama 5 li sayıları görmek çok mutlu etti beni😍💕
Bende istedigim kiloyu veremedim bu hafta ama biliyodum kendimi ben her zaman 59 a rahatlikla inmisimdir beni zorluyan bundan sonrasi gram gram gidip cikdirticak beni belli elimden geleni yaptim bundan daha ac gezemem kizlar
Gezme canım zaten.2 çocuk koca ev sana bakıyor enerjiye ihtiyacın var .Ben bu hafta bir detoks uygulayacağım ama tam incelemedim listeyi bir bakayım belki düzeni değiştirmemiz gerekiyordur.Birde benim demir ve d vitaminim aşırı düşük ondan da veremediğimi düşünüyorum takviye alacağım evde dolu doktor veriyor ben kullanmıyorum birikiyor demir ilaçları
Günaydın kızlar 600 g cık vermişim ben de😝 sanırım 3 hafta sürecek fazlalıkların gitmesi kaçamaklarım oluyor çünkü🤭 hepinizi tebrik ederim. Süper sonuçlar var
Maşallah Denizcim ne güzel vermişsin ya👏
tebrikler kızlar :)
Sağol canım
Merhaba Canlarım
9 Nisan Kilo Bildirimi

2 Nisan 70,900

9 Nisan 69,850

Fark : 1,05 gram
Yüzdeliği : 1,480 gram

❤️ U UcanSupurge ❤️
Eki Görüntüle 2821316
Aslımm maşallah Subhanallah bu ne güzel eksi gönülden tebrikler 👏👏🌹
Eki Görüntüle 2821317
Geçen hafta 80.9
Bu hafta 79.5
Fark -1.4
Çok çok çok iyi tebrikler 👏👏💕
Ya sorma aynı gerginlik bende de var😔 dün bir ogrencim okulda istifra etti,hem de az buz değildi.Cogunda benzer şikayetler var,bulantı,ateş,kusma,ishal.bes kişi yoktu geçen hafta.Dun de müdür yardımcımızin testi pozitif çıktı,üstelik aynı gün bilgisayarından çıktı almıştım😓 iyice gerildim ya.
Gerilecek kadar var anlattıklarından ben bile gerildim.Mayın yarlasındaymışım gibi hissediyorum bazen ilkokul öğretmenlerinin işi daha zor.Çocuklar küçük söz anlatması daha zor oluyordur.
O zaman iyilesir iyilesmez spora hizli bir giris yapiyorsun 😎

Ustteki fotoya kesinlikle katiliyorum 👍 evet saglikli yaglar saglikli yasam icin gerekli ama kilo verme doneminde cok az tuketilmeli ki kilo verebilelim, ben de saglikli yaglardan tuketmeliyiz diyordum ama yagi azaltinca daha guzel kilo verdigimi gordum, suan da sadece zeytin yagi cok az kullaniyorum ve sebze inanilmaz etkili kilo vermede
Ben yemeklerdeki yağı çok azalttım zaten akşamları hep kendime ayrı yapıyorum ama kuruyemiş miktarı fazla geliyor olabilir.Sağkıklı yağ kalorisi 400 bile değil diye rahat rahat yiyordum.Bu hafta onu da askıya alacağım 2 ceviz yeter bakalım sonuç ne olacak
Canım zehrammm U UcanSupurge tabiki canım memnuniyetle.. Çoook sevinirim ki zaten hangi koşul olursa olsun ben burada kalmaya devam edecektim, tamam haftaya kadar bekleyeyim tabiki canım, belki daha da gaza gwlir 66 yı bile beklwirm, ben böyle kendimi mahçup da hissettim açıkçası biraz, o yüzden böyle yazdım, biraz motivaston kaybı yaşadım detoks bile istediğim sonucu vermeyince, o zaman inş tamamdır, bikaç güne kendime gelirim inş.. Sizi seviyorum yaa iyiki varsınız
Ahh elifim yorgun savaşçım üzme tatlı canını ben de gıdım gıdım veriyorum terketme listeyi bence sonra rehavete kapılırsın işin ucu kaçar kal burada zamanla motivasyonun da artar 😘💕

Kızlar test sonuçlarımız çıktı, büyük kızım da eşim de ben de pozitifiz 😔 küçük kızıma yapmadılar ama muhtemelen o da pozitif çünkü en kötümüz o 😔
Çok geçmiş olsun kuzum sağlıkla atlatın inşallah .C vitamini takviyesi alın aynı zamanda bol bol limon portakal vb.yiyin

Ah ekürim kaderdaşım biz ne yapsak olmuyor hele sen kendini bitirdin resmen hepimiz şahidiz .Bence aç kalma normal diyet düzeninde spor düzeninde git bir gün kırılacak o inatçı direnç kiloları .Ama 5 li sayıları görmek çok mutlu etti beni😍💕
Kız bence onun tartı değişikliğinden yoksa harika spor yapıyor menüleri oldukça hafif

Merhaba arkadaşlar

Geçen hafta 62.1
Bugün 61.5
Fark - 600
Yüzde 0.966

Dün 61.0 idi :(

Eklentiler

• IMG_20210409_185728.webp
    IMG_20210409_185728.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 30
Maşallah Meleğim çok güzel gidiyorsun yaz aylarında fıstık-ul mualla olacaksın😂😂

maşallah Subhanallah ne güzel 1.5 kilo vermişsin inşallah haftaya da güzel eksilerin gelir💪

Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar gelir . Testi kaç liraya yapıyorlar özelde ?

Eksi candır 😍

Gezme canım zaten.2 çocuk koca ev sana bakıyor enerjiye ihtiyacın var .Ben bu hafta bir detoks uygulayacağım ama tam incelemedim listeyi bir bakayım belki düzeni değiştirmemiz gerekiyordur.Birde benim demir ve d vitaminim aşırı düşük ondan da veremediğimi düşünüyorum takviye alacağım evde dolu doktor veriyor ben kullanmıyorum birikiyor demir ilaçları

Sağol canım

Gerilecek kadar var anlattıklarından ben bile gerildim.Mayın yarlasındaymışım gibi hissediyorum bazen ilkokul öğretmenlerinin işi daha zor.Çocuklar küçük söz anlatması daha zor oluyordur.

Ben yemeklerdeki yağı çok azalttım zaten akşamları hep kendime ayrı yapıyorum ama kuruyemiş miktarı fazla geliyor olabilir.Sağkıklı yağ kalorisi 400 bile değil diye rahat rahat yiyordum.Bu hafta onu da askıya alacağım 2 ceviz yeter bakalım sonuç ne olacak

Ahh elifim yorgun savaşçım üzme tatlı canını ben de gıdım gıdım veriyorum terketme listeyi bence sonra rehavete kapılırsın işin ucu kaçar kal burada zamanla motivasyonun da artar 😘💕
250 TL canım özelde testler 🙄

Ah canım Allah şifa versin sağ salim atlatırsınız inşallah
Amin kuzum sağolasın inşallah ağırlaşmadan atlatırız kızlardan yana çok korkuyorum 😢

Çok geçmiş olsun kuzum sağlıkla atlatın inşallah .C vitamini takviyesi alın aynı zamanda bol bol limon portakal vb.yiyin
Amin canımm sağolasın
sürekli portakal limon greyfurt sıkıp içiyoruz kuzum da kızlar hiçbişe yiyip içmiyor çok iştahsızlar

Kızlar test sonuçlarımız çıktı, büyük kızım da eşim de ben de pozitifiz 😔 küçük kızıma yapmadılar ama muhtemelen o da pozitif çünkü en kötümüz o 😔
Çocuklara ilaç yok heralde ne önerdiler canim.
İns hafif bir şekilde atlatirsiniz ins canim.

Ateşin nasıl . Varmı ateşiniz falan hala ya üzüldüm canım ya

* * * 9.Takım 721. Etap * * *

Breeze96 (83.1/82/1.1/%1.324)
Goklerce (66.1/65.8/0.3/%0.454)
Jasminium84 (62.10/61.8/0.3/%0.483)
asliogretmen (70.9/69.85/1.05/%1.481)
Beyaz Leylak (61.2/60.8/0.4/%0.654)
Gulsum462 (77.8/76.9/0.9/%1.157)

Elfkkk (69.3/68.7/0.6/%0.866)
kumsal68 (59.2/58.8/0.4/0.676)
tartı değişikliği, yeni üye (BT. 14.3.21, BK. 62.3, HK. 54)

9.Takım Ortalaması: %0.887

♥️♥️♥️FREECANLAR♥️♥️♥️

sabahvesen (70.9/70.4/0.5/%0.705) 690. Etapta (04.09.20) kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü (BT. 28.3.21, BK. 72.9, HK. 55)
melonikruhban (101.8/100.3/1.5/%1.473) yeni üye (BT, 03.04.21 BK, 101.9 HK, 65)
masal3487 (80.9/79.5/1.4/%1.731)

Ucmelekannesi (69.4/69/0.4/%0.576)
Ezogelin56 (72/71.5/0.5/%0.694)
cgdmk (62.10/61.5/0.7/%1.127)
Fit mutlu anne (88.1) bildirim yapmadı
pnrrr-20 (67.8) bildirim yapmadı
ela_2019 (68.6) bildirim yapmadı

9.Takım Freecanlar Ortalaması: %1.051

Ya ben bebegımın ishalini hala anlayamıyorum, kaka sıklıgı artışı mı ishal oluyo bebelerde, cunku kaka zaten genelde cıvık
Canm hem daha civik hem de sayisinda artis olur, rengi de degisebilir
Oyy oyyy kızlar kafamda deli sorular... Kendime bi yon çizmek istiyorum .. boşlukta hıssedıyorum kendımı.. alternatofler
1- hazır işsizken 2. Cocugu yap
2- özel sektor sıkıntı ,ozel sektor ozel hayatı cok olumsuz etkılıyor ,ogretmen olabılormıyımarastırması (ailem cok istemıstı puanım fazlasıyla tuttuhu halde bok var gibi muhendis oldum😬)
3- pandemide şuan iş aramak bulabılme ıhtımalının düşük olması ve girdiğimde yenıden bebekdusunursem kovulucakmıyım , işmi bebek mi tercihi mi yapmalıyım
Yaşım 36 ,bazı şeyler için geç gibi. Ama biyerınden başlamak mı gerekıyor
Canim eger 2. Cocuk dusunuyorsan yasindan dolayi ve tedavi ihtiyacn olabiliyormus o yizden cok erteleme tabi bu surecte kpss ye hazrlanabilirsin, senin bolumunden alim var mi ? Simdi ogretmenlige gecsen 1 yil formasyon surse sonrasinda kpss ogretmenlikte daha zor ve bolumn brans oldugu icin her okulda olmayabilir ve alimi az olur...eger kpss dusunuyorsan evdeyen cocuk surecinde kendi alaninda kpss ye hazrlanabilirsin
Canım zehrammm U UcanSupurge tabiki canım memnuniyetle.. Çoook sevinirim ki zaten hangi koşul olursa olsun ben burada kalmaya devam edecektim, tamam haftaya kadar bekleyeyim tabiki canım, belki daha da gaza gwlir 66 yı bile beklwirm, ben böyle kendimi mahçup da hissettim açıkçası biraz, o yüzden böyle yazdım, biraz motivaston kaybı yaşadım detoks bile istediğim sonucu vermeyince, o zaman inş tamamdır, bikaç güne kendime gelirim inş.. Sizi seviyorum yaa iyiki varsınız
Canm her zman hepimiz mukemmem kilolar veremiyoruz ki, senin cok guzel bir caban var bence regl kaynakli boyle oluyrsun
Merhaba arkadaşlar

Geçen hafta 62.1
Bugün 61.5
Fark - 600
Yüzde 0.966

Dün 61.0 idi :KK43:
Guzel eksi canim tebrikler
Canım G Goklerce inş testler pozitif çıkmaz, kuzun da çabucak toparlanır
Jasminium84 Jasminium84 canım sonucu bize de yaz canım muhakkak inş negatif çıkar, hayırlısı canım.
@Ezogelin56 canım hakkında hayırlısı hangisi olacaksa Rabbim o yola evirsin inş💜
Simdilik test yaptrmayacagiz canim, bizde birsey yok kizima test yapmazlar cok kucuk, insallah birsey cikmaz bizde de, karantina dersen ben asi oldugum icin 2 doz asi olanlara karantina uygulanmiyor, haftaya esim de calismiyor zaten evde kiza bakacak bir yere cikamayacak
Cok gecmis olsun canim, guzel beslenin bol su icin :(

İnşallah kuzum

Çok geçmiş olsun kuzum dikkat edin inşallah değilsinizdir 😔

Sağol kuzum

Canım sağolasın, sonuç pozitif çıktı 😔
Insallah canm, bize bulastiysa en cok kv kp icin korkuyorum onlarin yasi ve hastalaigi var ve mecburen pandeminn basindan beri kizima bakiyorlar ve ben hep bu korkuyla yasiyorum ya onlara tasirsam diye :(

Eksi candır 😍

Sağol canım

Evet canim kuru yemisleri azaltip deneyebilirsin, evet saglikli ama kilo vermeyi azaltabilir

Back
X