• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

güzel menü bence canim. Afiyet olsun

dediğin gibi baya karbonlu olmuş canım pazartesi artı görmemek için yarın dikkat etmen gerek

Pide olmasa iyiydi ama akşamı dengelemissin en azindan

Güzel menü canim afiyet olsun

Yaaa kahkaha attım resmen Allah iyiliğini versin 🤣🤣🤣😂😂
Saol cnm :)

Kızlar hurma hakkında ne düşünüyorsunuz? 😂
Diyette ne kadar tercih edilmesi gerekiyor?
(Salep olayından sonra artık her şeyi sorarak yiyeceğim 😂 )
Kalorisi dusuk diye biliyrum ama tabi cok tuketmemek lazim 😁 baktigm kadariyla kuru kayisnn kalorisi daha da dusuk 😁
İyi akşamlar hepinize canlar sağolun kovid olmadık ama etrafımız hep kovid korktuk tabi 2 gün önce dayımın oğlu öldü dayımlar ve bir çok akraba hep korona aynı yerde değiliz ama korktuk yine de bu kadar yaygınken göze alamadım oğlanı sünnet ettirmeye
Üşüttük biraz biz dün annemlere geçtim bugün biraz daha iyiyim
Cok gecmis olsun canim iyi yapmissjn sunneti ertelemekle
Sabah 10:30 iki yk menemen 5 zeytin 1 dilim peynir

Oglen 14:30 -16:00 ara si uc cigkofte ( lavassiz)
Iki catal seker pare (ucundan aldim )
1yk tavuklu salata
1 catal havuc salatasi
1 tatli kasigi islak kek
3 litre su
U UcanSupurge
( hepsi tadimlik ti ama cok goruyo olabilir.hic birseyi tarifle yapmam damak zevkime goz karirina gore yaptigim icin tadmak istedim malesef
Miktarlar cok az oldugu icin guzel canm

Kizlar hepinize afiyet olsun gecmis yapamiycam uzgunum yeni bitti isim sporumu yapmam lazim

benim tarti degisikligi sorunmu oldu anliyamadim bir seyler okudum ama U UcanSupurge
Tartı değişikliğinde iki tartı ile aynı anda tartılıp tartı farkını bildirmek gerekiyor canım ama seninki kırıldığı için böyle bir durum gerçekleşemiyor malesef tartı değişikliği yazmışım ama eski tartının kırıldığını belirtmemişim bunu açıkladım sorun olmaz Allah’ın izniyle

1yk tavuklu salata
1 catal havuc salatasi
1 tatli kasigi islak kek
3 litre su
U UcanSupurge
( hepsi tadimlik ti ama cok goruyo olabilir.hic birseyi tarifle yapmam damak zevkime goz karirina gore yaptigim icin tadmak istedim malesef
Tadımlık olması sevindirici aman dikkat

Yok ekürim neden yok diye sormuştum :)
Hım anladm cnm
İyi akşamlar hepinize canlar sağolun kovid olmadık ama etrafımız hep kovid korktuk tabi 2 gün önce dayımın oğlu öldü dayımlar ve bir çok akraba hep korona aynı yerde değiliz ama korktuk yine de bu kadar yaygınken göze alamadım oğlanı sünnet ettirmeye
Üşüttük biraz biz dün annemlere geçtim bugün biraz daha iyiyim
Allah rahmet eylesin cnm iyi olmuş cnm sağlık olsunda sünnette olur büyüyünce

Tartı değişikliğinde iki tartı ile aynı anda tartılıp tartı farkını bildirmek gerekiyor canım ama seninki kırıldığı için böyle bir durum gerçekleşemiyor malesef tartı değişikliği yazmışım ama eski tartının kırıldığını belirtmemişim bunu açıkladım sorun olmaz Allah’ın izniyle

Tadımlık olması sevindirici aman dikkat
Anladim canim Saol umarim sorunsuz kalabilirim aranizda

yarin stresten tadimlik bile yapamam

10 Nisan Cumartesi
Uyanınca biberiye ve rezeneli çay
Kahvaltı 10:00
1.5 haşlanmış yumurta
Maydanoz
1 parça peynir
2 ceviz
5 zeytin
Çay

Ara 14:00
3 kaşık yulaf ezmesi+1 bardak süt+yarım bardak su+1 kaşık kakao+yarım muz+1 çay kaşığı fındık ezmesi tat versin diye
2 kaseye pay ettim 1 kase yedim
Üzerine 3-4 ince dilim muz 3 fındık 1 ceviz 1 tk hindistan cevizi attım yedim

Akşam 20:00
1 kase kısır
Soğan piyazi
Domates salatalık
3 kurabiye
Çay

Su 2.5 lt geçer
Spor yok

Akşam fazla karbonlu gibi olsa da kendimi hafif hissediyorum açıkçası tok karna da eksi gördüm bu beni mutlu etti

10.04.2021 menü @masal3487

12.00
Sade Türk kahvesi

13.30
Yulaf ezmesi

15.00
Sade filtre kahve

17.30
Bir kase unsuz domates çorbası
1 adet çanak enginar
2-3 yk yoğurtlu köz patlıcan
Bir kase Salata

Su:2.5 litre
Süper menü Afiyet olsun canım
Kahvaltı 12:15
3 dilim kızarmış mayasız ekmek
1 yk Menemen
2 zeytin
5 top peynir
2-3 çk bal
2-3 çk tereyağ

Ara öğün: 17:00
1 adet muz

Akşam yemeği 18:45
1,5 kepçe etli nohut yemeği
1 yk kırmızı lahana turşusu
5 yk bulgur pilavı

Ara öğün 19:30
2 ceviz

acayip karbonhidratlı bir gün oldu farkındayım. Sabah 3 dilim ekmek ve akşam 5 yk bulgur çok çok çok fazla. Sabah çok açtım doymadığım için yedim. Akşam da eşim “nohut yapmışsın yanında pilav yok doymadım dün” deyince bari bulgur yapayım dedim ve çok özlemişim bulgur pilavını :KK43: önce 2 yk kaşığı koydum ama asla doymadım sonra 3 yk daha koydum... bu aralar çok acıkıyorum kızlar. Acıktıkça ceviz yemem mantıklı mı? Ne düşünüyorsunuz?
Kızarmış ekmekte kalori biraz daha düşüyor snrm evet biraz çok olmuş gibi ama iyi yinede bence afiyet olsun sarı leblebi de çok tok tutuyor acıkınca canım yiyebilirsin
10.04.2021
11.30
Yarim peynrli sucklu pide, 1 tk visne receli

15.00 yarim portakal, yarm kivi

18.30 5 kasik kiymali karnbahr yemegi, 5 yk sarmsakli yogurt, 2 kuru kayisi

Su: 2.5 lt olacak
Afiyet olsun canım güzel menü
10 Nisan menüm

Kahvaltı:10.00
1haslanmış yumurta
Çeyrek kk peynir
Şekersiz çay

Ara:4 çiğ badem

Akşam:10.00
2 tavuk baget(sebzeli fırında pişirdim çeyrek patates yanında yemişimdir)
Salata
Yoğurt

Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
1 saat yürüyüş

340 puan

U UcanSupurge
Afiyet olsun canım süper menü spor 🤩👏

1yk tavuklu salata
1 catal havuc salatasi
1 tatli kasigi islak kek
3 litre su
U UcanSupurge
Bence sıkıntılı değil menü cunki miktarlar çok çok az afiyet olsun

Anladim canim Saol umarim sorunsuz kalabilirim aranizda

yarin stresten tadimlik bile yapamam
Sıkma canını sıkıntı olmaz canım ha olur da yine listeye alınmazsan haftaya yine deneriz vazgeçecek halimiz yok ya 🤣
10 Nisan Cumartesi
1.5 haşlanmış yumurta
Maydanoz
1 parça peynir
2 ceviz
5 zeytin
Çay

3 kaşık yulaf ezmesi+1 bardak süt+yarım bardak su+1 kaşık kakao+yarım muz+1 çay kaşığı fındık ezmesi tat versin diye

1 kase kısır
Soğan piyazi
Domates salatalık
3 kurabiye
Çay

Su 2.5 lt geçer
Spor yok

Akşam fazla karbonlu gibi olsa da kendimi hafif hissediyorum açıkçası tok karna da eksi gördüm bu beni mutlu etti
8deki kurabiye 👎🏻 Aslında kurabiye olmasaydı baya iyi bir gün

Geçmiş olsun canım. Hastalandık dediğin korona mı ?Eğer öyleyse nasıl atlattınız iyi misiniz ? Sünnet için de hayırlısı olsun ben de büyükken yaptırdım hiç bir sıkıntı olmadı.

Geçmiş olsun canım ben de hiç eldivenle iş yapamam alışmamışız

Çok sevindim eksi gelmeme canım.Ben de dengelemeyi öğrendim ama diyetten de çok sıkıldım gıdım gıdım gitmesinden bunaldım fenalık geliyor artık

Şok diyetlere ben de karşıyım hele korona zamanı .Ama öyle bunaldım ki 5 günlük detoks yapayım dedim ama ramazana denk geleceği için vazgeçtim.Bı hafta da 400 Gr -gelirse çığlık çığlığa bağıracam

Ekürin mi canım? Takım da boşta kimse olmadığı için yok ama M Manolya15 nınnda yok onunla olabilirsin aslında Jasminium84 Jasminium84 bence haftaya döner.Ne dersin U UcanSupurge ?Ezocum düzenli buradasın değil mi artık eküri yapalım mı sizi ?
İnşallah toparlanıp en kısa sürede geleceğim yine canım

Ahh yavrum benim kıyamam ya Rabbim tez zamanda şifa versin Kuzucuğa inşallah yarına bişeyi kalmaz
Amiiinnn canımm inşallah

Ayy ben de tatlilari faln dusununce bir fena oluyorum 😂😂 inanmazsin gecen ruyamda pizza gordumm 😂😂😂

Evet canim uykuda bile olsa icir, benm kiz hastayken icmezdi ben de uyku arasinda anlamadan icirirdim, icine bal da kat iyi gelir

Aslinda ben de baya sıkldm ama sabrediyorum gercekten, aslinda arada dengeleyerek yemesem hic uzun sure yapamazdim, aslinda hedefim 65 di ulastim ama simdi birakirsam muhakkak 3 5 kilo alirm ve bu da tekrar 70 e merdiven dayamak olur ki bunu da istemem, o sebeple bayrama kadar devam edip 60 61 civari birakmak istiyorum
Ben de sütüne katıyorum canım başka türlü içim de rahat etmiyor biz ilaç içiyoruz meyve suyu çorba vs içip duruyoruz yavrum onları da içemiyor vicdanım sızlıyor 😔

Jasminium84 Jasminium84 canım izin kabul edildi toparlan ve hemen dön kuzum
Teşekkürler canımm inşallah en kısa sürede geleceğim

Ekurim cabuk don ozletme kendini, Jasminium84 Jasminium84
İnşallah ekürim toparlanalım geleceğim tekrar

10 Nisan Cumartesi
1.5 haşlanmış yumurta
Maydanoz
1 parça peynir
2 ceviz
5 zeytin
Çay

1 kase kısır
Soğan piyazi
Domates salatalık
3 kurabiye
Çay

Su 2.5 lt geçer
Spor yok

Dedigin gibi menunde aksam karbon fazla ama bir sekilde baslangic yapman cok guzell 😊😍😍 simdi baslangic yaptin ya gittikce daha da guzel olacak menulerin 😊😍
10 Mart spor
1500 ip 300 p
7 bin adim 70 p =370 p
Onbin yapmak istedim ama gucum kalmadi yorucu b gundu
Sahanr spor canim 😊

Annem kardeşlerimin birine sağ bacağını diğerine sol bacağını indirtip kaldırtıyordu yattığı yerden :KK70:

Çok iyisin 👏🏻👏🏻

Şu yürüme bandını askılık olarak kullanmaktan vazgeçsen düzenli yürüsen nasıl bir değişim olacak da anca git kendini enteresan şeyler bul onlara benzet 🤣

Öyle de olabilir canım nasıl dilerseniz

Özeleştirini yapmışsın zaten canım

Dengelemişsin neyse ki

Vay vay meleğim uçarak mı geliyor yoksa dünü mü telafi ediyor
Hajhaja cok iyiiii

9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:pinar
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:66
HEDEF KİLONUZ:54
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 cocuk 2.5 yas
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayir
MESLEĞİNİZ:ev hanımı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet 14. Takim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:saglik icin
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:aldim verdim aldim verdim aldim 😁
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:

Senelerce 14. Takimda kaptanlk yaptim desem yeridir ara verdim geri dondum tekrar kaptanligi aldm vs vs bekarligimdn veri veriyorum ayriliyorm aliyorum geri geliyorum 🥺

Back
X