- Konu Sahibi Handandandan
- #435.081
Off benm de wc sorunum var ilac almadan cikamaz oldumD’un uc litre yaptim yatana kadar ama wc sorunum var kesin ondan
Ayy evet helal olan tek zevk yemek yemek, o da bize kilo yapiyorEn güzel şeyler ya günah ya kalorili![]()
Guzel ama seker pare tartiya 2 gun kalmisken yemesen daha iyiydi canimSahur 4h45
Ince dilim ekmegin icine yarin dilim peynir 5 zeytin
iftar 20:30
bir kepce iskembe corbasi
4 catal dunden kalan firinda sebze
2 yk fasulye,1 dilim peynir
1 kucuk sekerpare
3 litre su olacak yatana kadar ,yesil cay buyuk kupayla
U UcanSupurge
Canim dun yapamadm ama az ince yaptim mecbur, dedign gibi ben de iykusuz kaliyorum sabah 7 de kalkiyorum mecbur ve uyumaya firsat kalmiyor, isten 17 de geliyorum iftar hazrligi icin mutfaga giriyorum anca yetisiyor yani iftardan once spor yapmam mumkum degil, mecbur iftardan sonra yapabildigim kadaryla ve inan bugun oyle yorgundum ki anlatamamYa kızlar spor yapamıyorum yapamıyorum sizden yapan var mı ?İki gündür (akıllı bilekliğime göre ilk gün 3 saat ikinci gün 5 saat) çok az uyuyorum çünkü sahurdan sonra uyuyamıyorum tam uykuya dalacakken ders başlıyor.ve yemekten sonra gözlerim kapanıyor resmen şunan şu mesajı zor yazıyorumRamazan'da spor yapankar ne zaman yapıyorsunuz iftardan sonra olmayacak belli en iyisi açken yapmak
![]()
Guzel canm afiyet olsunSelam herkese
Hayırlı akşamlar kizlar
14 Nisan
Sahur
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
2 yk sebze yemegi