• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

D’un uc litre yaptim yatana kadar ama wc sorunum var kesin ondan
Off benm de wc sorunum var ilac almadan cikamaz oldum :( ac karnina su icerek cikabiliyordum ama boyle 1 lt falan iciyordum simdi ramazanda icemedigm icin cikamiyrum bugun yine ilac alacagm mecbur :(
En güzel şeyler ya günah ya kalorili😂😂
Ayy evet helal olan tek zevk yemek yemek, o da bize kilo yapiyor 😂😂 zalım hayatt 😁😁
Sahur 4h45
Ince dilim ekmegin icine yarin dilim peynir 5 zeytin

iftar 20:30
bir kepce iskembe corbasi
4 catal dunden kalan firinda sebze
2 yk fasulye,1 dilim peynir
1 kucuk sekerpare

3 litre su olacak yatana kadar ,yesil cay buyuk kupayla
U UcanSupurge
Guzel ama seker pare tartiya 2 gun kalmisken yemesen daha iyiydi canim
Ya kızlar spor yapamıyorum yapamıyorum sizden yapan var mı ?İki gündür (akıllı bilekliğime göre ilk gün 3 saat ikinci gün 5 saat) çok az uyuyorum çünkü sahurdan sonra uyuyamıyorum tam uykuya dalacakken ders başlıyor.ve yemekten sonra gözlerim kapanıyor resmen şunan şu mesajı zor yazıyorum 😞 Ramazan'da spor yapankar ne zaman yapıyorsunuz iftardan sonra olmayacak belli en iyisi açken yapmak😟
Canim dun yapamadm ama az ince yaptim mecbur, dedign gibi ben de iykusuz kaliyorum sabah 7 de kalkiyorum mecbur ve uyumaya firsat kalmiyor, isten 17 de geliyorum iftar hazrligi icin mutfaga giriyorum anca yetisiyor yani iftardan once spor yapmam mumkum degil, mecbur iftardan sonra yapabildigim kadaryla ve inan bugun oyle yorgundum ki anlatamam
Selam herkese
Hayırlı akşamlar kizlar
14 Nisan
Sahur
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
2 yk sebze yemegi
Guzel canm afiyet olsun

Ne güzel sevindim senin adına inşallah cumaya daha da düşer👏

Pide çok güzel bir şey aman dikkat et baya yüksek kalorisi.neden tüm güzel yiyeceklerin kalorisi fazla neden ya 😭 eğer süper bir güç verilseydi yiyip yiyip kilo almamayı tercih ederdim.😂

Üzülme canım elinden geleni yapıyorsun d vitamini eksikliği demir eksikliğibde çok çok zor kilo veriliyor hiç baktırmışmıydın

Neden rezil olasın ki normalde kimse yazmıyor mu ?İşsizlik almış başını gitmiş büyüyen dert ayıplayan varsa da bu ülkede yaşamıyordur ayıbı gayıbı mı kaldı
öyle kuzum herkes linkedinden yazıyor iş arıyorum vs diye

Canım listede olduğun için şu heves işlerini cuma tartı sonrasına bırakmak en doğrusu olur listedeki kızlar hep öyle yapıyor fark ettiysen

Çorban nedir canım hafif görünüyor çekirdek nerden çıktı zalımın gızı

Afiyet olsun canım güzel 👍🏻

Sahur yapıyorsan öğleden sonra 2 veya sonrası gibi en uygun saat sayılabilir
Çekirdek oğlum istedi normalde onlar yer yemem dayanamadım bu sefer😔.çorba mercimek yazmamışım🙈

D’un uc litre yaptim yatana kadar ama wc sorunum var kesin ondan
Olabilir canım
Sahur 4h45

1 kucuk sekerpare

U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel menü
Selam herkese
Hayırlı akşamlar kizlar
14 Nisan
Sahur
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
2 yk sebze yemegi
İftarda sebze yemeği fazla yiyip çorbayı 1 kepçe içsem daha güzel olabilirmis cnm afiyet olsun

G Goklerce
14 Mart spor bildirimi
1500 ip 300 p
Adim 80 p =380 p
image.jpg

Yemek yedikten sonra ilacimi aldim basim daha iyi ama midem kotu
Sindirim problemin var sanırsam ne iyi gelir ki probiyotik takviye vs iyi gelmez mi acaba
Sahur 4h45

1 kucuk sekerpare

U UcanSupurge
Ah ah şekerpare 🤦‍♀️
Ya kızlar spor yapamıyorum yapamıyorum sizden yapan var mı ?İki gündür (akıllı bilekliğime göre ilk gün 3 saat ikinci gün 5 saat) çok az uyuyorum çünkü sahurdan sonra uyuyamıyorum tam uykuya dalacakken ders başlıyor.ve yemekten sonra gözlerim kapanıyor resmen şunan şu mesajı zor yazıyorum 😞 Ramazan'da spor yapankar ne zaman yapıyorsunuz iftardan sonra olmayacak belli en iyisi açken yapmak😟
İftara az kala yürüyüş yap canım eşarp askılığında hafif tempo
Selam herkese
Hayırlı akşamlar kizlar
14 Nisan
Sahur
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
2 yk sebze yemegi
Karbonhidrat ağırlıklı olmasına rağmen miktarlar çok değil