• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar sabah tartıldım. + çıktım yine. ama karnım çok şiş ve wc çıkamıyorum günlerdir :KK43: bugün bu işi çözeceğim inşallah. ramazan dolayısıyla dengem şaştı. allahtan hiç tatlı falan yemedim. eşim iftardan sonra fıstık sarma baklavayı götürdü ben ağzıma bile sürmedim. kayınvalide börek yapmış cuma yerim diye onu da yemedim. sonra eşimin iş yerine koydum oradaki çocuklar oruç tutmuyor onlar yesin yoksa ben yerim evde bunları diye. inşallah haftaya düzelecek bu saçmalıklar.
Wc olayı sıkıntı cnm ya ben de sabah çıktım şükür rahatladım kayısılı çay içmiştim dün iftardan sonra sahurda da rezenell-biberiyeli çay içtim fayda etti şükür
Bugün tartıldım
Geçen cuma 80.00
Bugün. 78.5
Ya ben çok sevindim yaa
Süper cnm MasAllah 🤩👏

Günaydın canım benim bugün yemek derdim yok dünden karnıyarık var pilav azalmıştı yanına pilav yaparım bi de cacık
Hayalimdeki menü 🌼
Merhabalar Canlar
14 Mayıs Menü ve Spor Bildirimi

Sahur : 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 3 zeytin, 1 elma, 1 gün kurusu kayısı

İftar : 1 kase tarhana çorbası, balık ve bol salata

10.176 adım : 101 puan

❤️ U UcanSupurge ❤️ G Goklerce ❤️
2,5 litre de su, yazmayı unutmuşum. 🌼

Kız utancımdan cogunu buraya yazamadım , o hafta hergun bi pakey kruvasan yemıstım😬şimdi itiraf edeyım
Oooo kiz nasil yedin 😂😂
Yemek yapma faslım yok ama dün güllaç aldırmıştim hurma ile onu yapicam porsiyonlu yiyom buna da şükür dün akşam 3 kaşık pilavla kaldım bu benim için başarı cidden saat 15 olsa tartılcam bklm kaç cikicam yarına %2 gorebilicem mi bklm
Insallah gorursun canim, bakalim ben yarin ne gorecegim
Aynen çok iyi olur canım bi sağ Salim doğumdan sonra nasipse bücürü az büyütüp başlayacağım inşallah

Benim adam gibi yesem keşke ah doydu mu en sevdiği şey bile olsa tek lokma atmaz ağzına

Vay vay vay yaza fit gireceksin bu gidişle

Bugün yine tatlı var menüde yani
Yaa ne guzel benim esim doysa bile sevdigi yemekse sonunu gorene kadar yer 😂
Selamlar
Dünkü iftar
1 kase yayla çorbası
1 kase etli patlıcan yemeği
1 minik kase yoğurt
Yarım avuç pide kenarı

Ara
7 8 antep fıstık, 7 8 badem
1 kupa sütlü kahve
1 minik muz+1tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi

Sahur
4 çilek, 3 yk yulaf +2 3 ceviz ve bol sütlü lapa
Su 2 lt yi geçmiştir sanırım
Guzel canm afiyet olsun
Bugün tartıldım
Geçen cuma 80.00
Bugün. 78.5
Ya ben çok sevindim yaa
Supersinn yarin fotograf ve isim, tarih yazili tartilmayi unutma olur mu 😊

Kız utancımdan cogunu buraya yazamadım , o hafta hergun bi pakey kruvasan yemıstım😬şimdi itiraf edeyım
Ya madem yiyeceksin yemeninde hakkını vereceksin Ezocum markette satılan kuruvasan nedir çoğu bayat insan ekler yer ,pasta yer,kurabiye yer hakkını verseydin kaçamağın😂😂
Ispanağı haşla yıka suyunu sık. Kıyma soğan salça kavur ıspanağı da 5-10 dk kavur. Sonra fırına at.10-15dk pişir sonra üzerine yumurta 5-10 dk da öyle pişir. Harika oluyor. Eşim ıspanaktan nefret eder o bile çok seviyor
Senin dediğin yemeğin yumurtasız yoğurtlu olanını yapıyoruz biz üzerine bol soğanlı yağ döküyoruz adı borani çok lezzetli oluyor 😋
Bugün tartıldım
Geçen cuma 80.00
Bugün. 78.5
Ya ben çok sevindim yaa
Aaa maşallah bu ne güzel bir başlangıç yarın fark daha da açılacaktır tebrikler 👏👏

Ya madem yiyeceksin yemeninde hakkını vereceksin Ezocum markette satılan kuruvasan nedir çoğu bayat insan ekler yer ,pasta yer,kurabiye yer hakkını verseydin kaçamağın😂😂

Senin dediğin yemeğin yumurtasız yoğurtlu olanını yapıyoruz biz üzerine bol soğanlı yağ döküyoruz adı borani çok lezzetli oluyor 😋

Aaa maşallah bu ne güzel bir başlangıç yarın fark daha da açılacaktır tebrikler 👏👏
İnşallah canım yaa inşallah

Selamlar
Dünkü iftar
1 kase yayla çorbası
1 kase etli patlıcan yemeği
1 minik kase yoğurt
Yarım avuç pide kenarı

Ara
7 8 antep fıstık, 7 8 badem
1 kupa sütlü kahve
1 minik muz+1tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi

Sahur
4 çilek, 3 yk yulaf +2 3 ceviz ve bol sütlü lapa
Su 2 lt yi geçmiştir sanırım
Akşamın karbonhidratı çokken ara da mı yaptın
Selam kızlar nasılsınız? Ben bugün değil de yarın tartilayim diyorum,malum pazar gecesi kaçamak yapmıştım 😬🙈 U UcanSupurge sorun olmaz değil mi?sonuçta listede değilim,yarın akşam üstü bildirim yaparım insallah 🤗
Yarın tartılıyoruz canım geçen yıl Ramazan’da ben de listedeydim cuma tartıldık hep
Ramazan ayında Perşembe iftardan önce değil miydi🤔🙈
Yok kız bayram Cuma’ya denk gelirse mesela Perşembeye çekiliyor filan yoksa hep cuma
Aaa ilk defa duydum bilmem U UcanSupurge bişey demedi sanki .eskiden öyleymiydi.inşallah yarındır psikolojim hazır değil perşembeye 😊
Yarın canım yarın
Bugün tartıldım
Geçen cuma 80.00
Bugün. 78.5
Ya ben çok sevindim yaa
Vayyyy süper yarın fotoğraflı, nice ve tarih yazılı notla paylaşmayı unutma canım kızların bildirimini görürsün zaten
Merhabalar Canlar
14 Mayıs Menü ve Spor Bildirimi

Sahur : 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 3 zeytin, 1 elma, 1 gün kurusu kayısı

İftar : 1 kase tarhana çorbası, balık ve bol salata

10.176 adım : 101 puan

❤️ U UcanSupurge ❤️ G Goklerce ❤️
Çok güzel 👍🏻
Çıkarma ezoyu yoldan anca motive oldu zaten

Kızlaar herkese merhaba.

Bugün yazamadım hiç ya. Mesai saatlerimiz değişti. Sabah çok erken yola çıktım. 6.30 gibi. O kadar uykum vardıki tüm gün.

14 nisan çarşamba menüm

Tarhana çorbası
Bezelye yemeği 2 yk
Pirinç pilavı 2 yk
Yoğurt

Sahur yapmadım.
Su 2 lt içmişimdir en fazla
Tarhana, bezelye, pirinç üçü de karbonhidrat canım evet gün geneline bakınca epey az ama biraz daha sebze , protein ağırlıklı beslenmek daha doğru olur
Nasılsın ? Nerdeyse sahurda çıkmışsın evden

Akşamın karbonhidratı çokken ara da mı yaptın

Yarın tartılıyoruz canım geçen yıl Ramazan’da ben de listedeydim cuma tartıldık hep

Yok kız bayram Cuma’ya denk gelirse mesela Perşembeye çekiliyor filan yoksa hep cuma

Yarın canım yarın

Vayyyy süper yarın fotoğraflı, nice ve tarih yazılı notla paylaşmayı unutma canım kızların bildirimini görürsün zaten

Çok güzel 👍🏻

Çıkarma ezoyu yoldan anca motive oldu zaten
Ayy yanlış alarm o zaman🤣tamam sevindim yarın olmasına🤗

Kızlaar herkese merhaba.

Bugün yazamadım hiç ya. Mesai saatlerimiz değişti. Sabah çok erken yola çıktım. 6.30 gibi. O kadar uykum vardıki tüm gün.

14 nisan çarşamba menüm

Tarhana çorbası
Bezelye yemeği 2 yk
Pirinç pilavı 2 yk
Yoğurt

Sahur yapmadım.
Miktarlar çok değil aslında ama çok karbon gibi afiyet olsun canım

Kızlaar herkese merhaba.

14 nisan çarşamba menüm

Tarhana çorbası
Bezelye yemeği 2 yk
Pirinç pilavı 2 yk
Yoğurt

Sahur yapmadım.
Çok erken neredeyse gece Allah yardımcın olsun canım oruçta var tabi .işyerin uzak mı evine ?

Kızlaar herkese merhaba.

14 nisan çarşamba menüm

Tarhana çorbası
Bezelye yemeği 2 yk
Pirinç pilavı 2 yk
Yoğurt

Sahur yapmadım.
Afiyet olsun miktarlar guzel

Back
X