• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

15.04.2021 menü

10.45

Sade Türk kahvesi

11.45

Yulaf lapası

15.30

Karışık tost

19.00

Tavuk

Bulgurlu nohutlu yoğurt çorbası

Su:2 litre

Bu hafta moral ve motivasyonum yerlerde ama inşallah haftaya toparlayacağım :KK43:
Tost yarım ekmek mi yoksa tostun karbonhidratı yetmemiş nohutlu Bulgurlu çorba gelmiş üstüne :KK43:

Ya madem yiyeceksin yemeninde hakkını vereceksin Ezocum markette satılan kuruvasan nedir çoğu bayat insan ekler yer ,pasta yer,kurabiye yer hakkını verseydin kaçamağın😂😂

Senin dediğin yemeğin yumurtasız yoğurtlu olanını yapıyoruz biz üzerine bol soğanlı yağ döküyoruz adı borani çok lezzetli oluyor 😋

Aaa maşallah bu ne güzel bir başlangıç yarın fark daha da açılacaktır tebrikler 👏👏
Hahahaha kız sütüm onu çekti🤣venedikte alıştım ben buna ,yıl 2010🤣

15.04.2021 menü

10.45

Sade Türk kahvesi

11.45

Yulaf lapası

15.30

Karışık tost

19.00

Tavuk

Bu hafta moral ve motivasyonum yerlerde ama inşallah haftaya toparlayacağım :KK43:
Tostla türk kahvesının yerını değiştirsen güzel olurmuş💗

bu aralar karnım tok olduğu halde kan şekerim düşüyor :( babam şeker hastası bu yüzden kendimde de erken önlem almak amacıyla ara ara ölçerim ve belirtilerini hissedebiliyorum vücutta. tokken bile direk düşüyor şekerim elim ayağım titreyip ağzımın içi metal yalamış gibi oluyor.

Kızlaar herkese merhaba.

Bugün yazamadım hiç ya. Mesai saatlerimiz değişti. Sabah çok erken yola çıktım. 6.30 gibi. O kadar uykum vardıki tüm gün.

14 nisan çarşamba menüm

Tarhana çorbası
Bezelye yemeği 2 yk
Pirinç pilavı 2 yk
Yoğurt

Sahur yapmadım.
Su 2 lt içmişimdir en fazla
Miktarlar az ama hepsi karbonhdrat oldugu icin saglikli gorunmuyor, Allah kolaylik versin ramazanda erken kalkmak cok zor :(
15.04.2021 menü

10.45

Sade Türk kahvesi

11.45

Yulaf lapası

15.30

Karışık tost

19.00

Tavuk

Canm her ogunde karbonhidrat var, sabah ki lapanin da icindekiler ve miktari onemli aslinda bazen kalorisi cok olabiliyor, bir ara arkadaslar soylemisti 3 kasik 1 dlm ekmege denk falan gibi birseyler soylemislerdi

09.00 domatesli yumurta,1 dilim tb ekmek

13.00 domatesli yumurta( sabah artan)

16.00 yarım karnıyarık,1 dilim tb ekmek

18.00 1 tabak yayla corb

Su 3 litre

Spor karın ve sırt sporum,30 dk da yuruyus
baya iyi sana göre dostum 👍🏻
tost ekmeği ile canım
Heh öyleyse kurtarabilir 🙃
bu aralar karnım tok olduğu halde kan şekerim düşüyor :KK43: babam şeker hastası bu yüzden kendimde de erken önlem almak amacıyla ara ara ölçerim ve belirtilerini hissedebiliyorum vücutta. tokken bile direk düşüyor şekerim elim ayağım titreyip ağzımın içi metal yalamış gibi oluyor.
Dengesiz insülin salgılanmasından kaynaklı canım insülin direnci olabilir dikkat et kuzum
15.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta, 1 dlm peynr, 7 zeytin, domates, salatalik

Iftar
1 kepce tarhana corbasi
2 kepce kiymali madimak(bulgursuz)
Yogurt,2 kayisi,1 hurma, 5 badem

Su: 2.5 lt yaparm
Oh bayıldım tarhanadan karbonhidrat almışken Madımakta bulgur olmamasına

Hahahaha kız sütüm onu çekti🤣venedikte alıştım ben buna ,yıl 2010🤣
Bak bak ezoya bak sen avrupalarda kuruvasana alışmış ben bir tek marketlerde genelde bayatlamış hallerini gördüğüm için bilemiyeceğim😂Anadolu mutfağı stiyle bizimki malesef daha sınır ötesine çıkamadım😂😂Şaka bir yana öğretmen arkadaşlardan bir tanesi Paris'e gitmişti ve kuruvasana bayılmış ben amaaann çikolatalı poğaça gibi birşey dedim hiç öyle değil Leylak oradakiler bambaşka demişti 😊

18.00 1 tabak yayla corb

Su 3 litre

Afiyet olsun canim
15 Nisan
Sahur haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
İftar
Bir kase yayla çorbası
2 yk patates
2 yk sebze yemegi
allah kabul etsin afiyet olsun

Bak bak ezoya bak sen avrupalarda kuruvasana alışmış ben bir tek marketlerde genelde bayatlamış hallerini gördüğüm için bilemiyeceğim😂Anadolu mutfağı stiyle bizimki malesef daha sınır ötesine çıkamadım😂😂Şaka bir yana öğretmen arkadaşlardan bir tanesi Paris'e gitmişti ve kuruvasana bayılmış ben amaaann çikolatalı poğaça gibi birşey dedim hiç öyle değil Leylak oradakiler bambaşka demişti 😊
Ben trde yedim hic alakasi yok burda olan courassant larla burdakiler cok guzel fransizlarin sabah kahvaltisidir genelde sutle onu yemek ben kahveyle yerdim cikilatalisi badem ezmelisi filan ama rejimden den dolayi yiyemiyirum
Ben fabrikasinda calistim asiri zararli bir sey sadece yag un ile yapiliyo icine cok yag giriyo kat kat olmasi icin

Selamlar
Dünkü iftar
1 kase yayla çorbası
1 kase etli patlıcan yemeği
1 minik kase yoğurt
Yarım avuç pide kenarı

Ara
7 8 antep fıstık, 7 8 badem
1 kupa sütlü kahve
1 minik muz+1tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi

Sahur
4 çilek, 3 yk yulaf +2 3 ceviz ve bol sütlü lapa
Su 2 lt yi geçmiştir sanırım
Afiyet olsun canım 💕
kızlar sabah tartıldım. + çıktım yine. ama karnım çok şiş ve wc çıkamıyorum günlerdir :KK43: bugün bu işi çözeceğim inşallah. ramazan dolayısıyla dengem şaştı. allahtan hiç tatlı falan yemedim. eşim iftardan sonra fıstık sarma baklavayı götürdü ben ağzıma bile sürmedim. kayınvalide börek yapmış cuma yerim diye onu da yemedim. sonra eşimin iş yerine koydum oradaki çocuklar oruç tutmuyor onlar yesin yoksa ben yerim evde bunları diye. inşallah haftaya düzelecek bu saçmalıklar.
Ben de aynıyım😔
Merhabalar Canlar
14 Mayıs Menü ve Spor Bildirimi

Sahur : 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 3 zeytin, 1 elma, 1 gün kurusu kayısı

İftar : 1 kase tarhana çorbası, balık ve bol salata

10.176 adım : 101 puan

❤️ U UcanSupurge ❤️ G Goklerce ❤️
Afiyet olsun ekürim ❤️
Kızlaar herkese merhaba.

Bugün yazamadım hiç ya. Mesai saatlerimiz değişti. Sabah çok erken yola çıktım. 6.30 gibi. O kadar uykum vardıki tüm gün.

14 nisan çarşamba menüm

Tarhana çorbası
Bezelye yemeği 2 yk
Pirinç pilavı 2 yk
Yoğurt

Sahur yapmadım.
Su 2 lt içmişimdir en fazla
Afiyet olsun canım 💕

18.00 1 tabak yayla corb

Su 3 litre

Afiyet olsun canım 💕
bu aralar karnım tok olduğu halde kan şekerim düşüyor :KK43: babam şeker hastası bu yüzden kendimde de erken önlem almak amacıyla ara ara ölçerim ve belirtilerini hissedebiliyorum vücutta. tokken bile direk düşüyor şekerim elim ayağım titreyip ağzımın içi metal yalamış gibi oluyor.
İnsülin direnci mı acaba canım.
15.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta, 1 dlm peynr, 7 zeytin, domates, salatalik

Iftar
1 kepce tarhana corbasi
2 kepce kiymali madimak(bulgursuz)
Yogurt,2 kayisi,1 hurma, 5 badem

Su: 2.5 lt yaparm
Afiyet olsun canım 💕
15 Nisan
Sahur haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
İftar
Bir kase yayla çorbası
2 yk patates
2 yk sebze yemegi
Afiyet olsun 💕

Ben trde yedim hic alakasi yok burda olan courassant larla burdakiler cok guzel fransizlarin sabah kahvaltisidir genelde sutle onu yemek ben kahveyle yerdim cikilatalisi badem ezmelisi filan ama rejimden den dolayi yiyemiyirum
Ben fabrikasinda calistim asiri zararli bir sey sadece yag un ile yapiliyo icine cok yag giriyo kat kat olmasi icin
Katı yağ da kullanıyorlar mıydı ekürim hani olurda yolum Fransa'ya düşerse 😂😂 çekinmeden yenir mi malum hayvanın yağı ucuz diye herşeyde kullanıyorlar diye duydum

15 Nisan Perşembe Menüm
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
1 hurma
Yeşillik

İftar
2 kabak sandal (3 kaşık lor +1 yumurta+2 kabak )
2 kepçe mercimek çorbası (yağsız)
3 kaşık yoğurt +keten tohumu (yarına kadar WC işini halletmek için çözümler deniyorum az önce rezene içtim)
Su 2 litre (2.5 yapmsys çalışacağım)
Adım sayım 8175 U UcanSupurge
Spor
Lesli 3 mil :135 puan
3000 adım :30 puan
Toplam :165 puan G Goklerce

Katı yağ da kullanıyorlar mıydı ekürim hani olurda yolum Fransa'ya düşerse 😂😂 çekinmeden yenir mi malum hayvanın yağı ucuz diye herşeyde kullanıyorlar diye duydum
Canim acikcasi domuz yagi diyosan kullanan sirketler var
Sivi yag kesinlikle kullanmiyolar genelde kati yag ama neyin yagi belli olmuyo aldigimiz paketlerin icerigini okuyarak aliyoruz
Insallah duser yokunuz neden olmasin hic bir sey imkansiz degil bu hayatta

15 Nisan Perşembe Menüm
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
1 hurma
Yeşillik

İftar
2 kabak sandal (3 kaşık lor +1 yumurta+2 kabak )
2 kepçe mercimek çorbası (yağsız)
3 kaşık yoğurt +keten tohumu (yarına kadar WC işini halletmek için çözümler deniyorum az önce rezene içtim)
Su 2 litre (2.5 yapmsys çalışacağım)
Adım sayım 8175 U UcanSupurge
Spor
Lesli 3 mil :135 puan
3000 adım :30 puan
Toplam :165 puan G Goklerce
Afiyet olsun canim insallah wc sorunun hallolur

Back
X