• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen öyle canım sanki hiç doğurmamışlar hiç anne olmamışlar aslında en iyi onların anlaması lazım bence bizimkiler ben unumu eledim eleğimi astım altta kalanın canı çıksın havasındalar
Kesinlikle canm en cok onlarin anlamasi lazim ama nasil olsa ben kurtuldum biz de cektik ne olacak kafasindalar

Elhamdulillah canım iyiyim çok şükür sen nasılsın ?

Ay hiç deme benim hem annem hem kayınvalidem olmasına rağmen yemekleri ben yaptım 10 gün sonra annem gitti 20. Günde de kayınvalidem kaldık bi çocuk bi ben çok zor günlerdi onların varlığı beni daha çok zorladı onlara mı bakayım kendime mi çocuğa mı ? Bu defa da gelirlerse gelsinler ama kim ne yedi ne etti dert etmeyeceğim
Aman diyim sakin,bebeginle kendini düşün kimseleri dert etme,zaten ne yapsanda memnun olmayacaklar büyük ihtimal,en azından bizimkiler öyle.Kendini yorma boşu boşuna.

Sabah tatlilar fazla olmus canim, mideni usutuyor musun acaba ? Zaten kusmussun canm insallah duzelirsjn

Amin canim insallah 😊 ben de ramazanda kilo veremezsem diye korkuyrum :KK43: senin nasil gidiyor, evine ne zaman donuyorsun, kilo durumlarin nasil

Yeter canım yeter bir gün iyi bir gün kötü kendini çok yoruyorsun bu konuda Ramazan’da güzel bir başlangıç yap ve bayrama kadar hiç bırakma

Yahu Allah aşkına niye gelmiyorsun kızın ne oldu ameliyatı belli oldu mu ?

Gayet güzel 👏🏻

Canım dün de belirttik yediklerinin miktarını , türünü de belirtmelisin kızların örmek menüleri var onlar gibi yazarsan sevinirim.

Maruldan bir şey etmez olsun o kadar 🤣

afiyet olsun canım

Sen daha iyi bilirsin canım ama ben tutmanı tavsiye ederim

Sana tam şişlik yapacak şeyler bir arada canım nohut, lahana yoğurttan da bahsetmiştin

Çok fazla canım çok kaçamaklı yani listede olduğunu unutma lütfen

Hayırlı Ramazanlar canım nasılsın napıyosun ?

Afiyet olsun canım çiğ köfte beni çok susatır Ramazan öncesi bitirdiğiniz iyi olmuş
Selam kızlar benim hiç iyi sayılmaz 3 gündür kafamı kaldıramadım dün de zaten ölecek gibiydim istiğfar ede ede bir hal oldum bugün biraz daha iyiyim alışıyorum inşallah cuma günü bildirime geleceğim 🥰

Aman diyim sakin,bebeginle kendini düşün kimseleri dert etme,zaten ne yapsanda memnun olmayacaklar büyük ihtimal,en azından bizimkiler öyle.Kendini yorma boşu boşuna.
Öyle valla canım normal zamanda da kimseden bir şey isteyemem beklemem de her işimi kendim yaparım gelme amaçlarının yardım etmek destek olduğunu zannetmişim
Selam kızlar benim hiç iyi sayılmaz 3 gündür kafamı kaldıramadım dün de zaten ölecek gibiydim istiğfar ede ede bir hal oldum bugün biraz daha iyiyim alışıyorum inşallah cuma günü bildirime geleceğim 🥰
Allah Allah niye kustun ki o kadar canım yanında biri var mı bari çocukla yalnız değilsindir inşallah

Bugün tartılmayacağıma göre dünün tartısı ile bildirimi yapayım bende
Cumartesi: 87.70
Perşembe: 85.75
Fark: -1.95
Yüzde: %2.223

Eklentiler

• IMG_20210416_102448.webp
    IMG_20210416_102448.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 33
Gecmis olsun canim, niye boyle oldun ki ? Dikkat et kendine
Superr bir eksi canim tebrik ederimm 😊😍😍 varya bu eksilere ragmen motive olamiyorum dersen islak odunla dayak yemen lazim 😂😂😂

Superr bir eksi canim tebrik ederimm 😊😍😍 varya bu eksilere ragmen motive olamiyorum dersen islak odunla dayak yemen lazim 😂😂😂
Saol cnm yok bayaa motiveyim ilk hedefe ulaştım 85 ti artık 80i görüp bı an önce 8lerden kurtulmak istiyorum

Günaydın kızlar sahur yapanlar , işte olanlar tartı bildirimini öğleden sonra yapabilirsiniz fakat yine de çok geciktirmemeye çalışın malum iftar saatleri bizde 19.00 liste paylaşım saati 20.00 kargaşa oluşmasın yurtdışındaki üyemiz bi kumsal68 kumsal68 var yanılmıyorsam canım sen de Türkiye saatine göre en geç 19 dan önce paylaşmaya çalış oruç tutmayan arkadaşlar yine WC işini hallettikten sonra tartılıp paylaşabilirler
@Breeze96

Beyaz leylak Beyaz leylak

G Goklerce

Jasminium84 Jasminium84

gulsum462 gulsum462

elfkkk elfkkk

asliogretmen asliogretmen

Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Fit mutlu anne Fit mutlu anne

kumsal68 kumsal68

@cgdmk

@ela_2019

@Pnrrr-20

masal3487 masal3487

M Manolya15

yazarhanim35 yazarhanim35

@hadikonusalim

melonikruhban melonikruhban

@Pinarbartu

M Melek963
Tmm canım 😘

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.
İns size bulaşmadan eşin hafif atlatsinn gitsin.
Sizde belirti olursa ihmal etmeyin testinizi yaptırın canim.
Amin canım, sağolasın ❤️
Aaaa ben bu alttaki notu nasıl görmedim canım geçmiş olsun Allah şifa versin umarım sizlere bulaşmaz bari
İnşallah Zehram, Allah razı olsun ❤️
Günaydın canlar.
GEÇEN CUMA: 76,8

BUGÜN: 76,4

FARK: 0,4

YÜZDE: % 0,52083

Hala WC çıkabilmiş değilim ama karnımın şişkinliği indi. Dün +1,5 idim ve ödüm koptu.
bu haftadaki pideler beni mahvetti.
Tebrikler canım :KK9:
Günaydın kızlar sahur yapanlar , işte olanlar tartı bildirimini öğleden sonra yapabilirsiniz fakat yine de çok geciktirmemeye çalışın malum iftar saatleri bizde 19.00 liste paylaşım saati 20.00 kargaşa oluşmasın yurtdışındaki üyemiz bi kumsal68 kumsal68 var yanılmıyorsam canım sen de Türkiye saatine göre en geç 19 dan önce paylaşmaya çalış oruç tutmayan arkadaşlar yine WC işini hallettikten sonra tartılıp paylaşabilirler
@Breeze96

G Goklerce

Jasminium84 Jasminium84

gulsum462 gulsum462

elfkkk elfkkk

kumsal68 kumsal68

@cgdmk

@ela_2019

@Pnrrr-20

masal3487 masal3487

M Manolya15

@hadikonusalim

@Pinarbartu

M Melek963
tamamdır canım 👍🏻🌸
Sonuçta yeni doğum yapmışım bebekle ilgileniyorum ne bileyim en azından yemek vs yaparlar diye düşünmüştüm yürüyüş yapıyordu hanımefendiler hem de eşimin işten geliş saatinde eşime içim acıyıp kalkıp bir şeyler hazırlıyordum o işten, diğerleri yürüyüşten gelene kadar
gerçekten keşke bu doğumda seni sana bıraksalar 😔
muhteşemsin canım :KK9: :KK9: :KK9:

@Breeze96

G Goklerce

Jasminium84 Jasminium84

gulsum462 gulsum462

elfkkk elfkkk

kumsal68 kumsal68

@cgdmk

@ela_2019

@Pnrrr-20

masal3487 masal3487

M Manolya15

@hadikonusalim

@Pinarbartu

M Melek963
Tamam canim aklimda uc saat icinde paylasicam

Niye bu kadar dokundu acaba ya. Her sene böyle mi oluyorsun canim. Geçmiş oslun
Bu nasıl bir eksidir tebrikler

9 - 15 NİSAN MENÜ LİSTESİ

ÜyeCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSonuç
@Breeze96 +++++++:KK36:
G Goklerce +++++++:KK5:
Jasminium84 Jasminium84 *İzinli
elfkkk elfkkk ++:sinirli: epey eksik menü
asliogretmen asliogretmen ++++*İzinli
Beyaz leylak Beyaz leylak ++++++Şenlik menüsü eksik :sinirli:
kumsal68 kumsal68 +++++++:KK200:
Fit mutlu anne Fit mutlu anne +++++2 eksik menü :KK20:
Ucmelekannesi Ucmelekannesi ++Arifeden bu yana menü yok. Neden?
gulsum462 gulsum462 ++++++:duduk:dünkü menü nerde?
M Manolya15 +++++2 eksik menü :duduk:
yazarhanim35 yazarhanim35 +++++++:KK5:
masal3487 masal3487 ++bi düzen tutturmak lazım :KK11:
melonikruhban melonikruhban +++++++dünkü menü nerde?
M Melek963 +++++*Pazar başladı

Back
X