• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben Ramazan başladığımdan beri hep artıdayım🤔 hiç eksiye düşmüyorum ya. Geç yemek beni hep etkiler ama kendime göre çok aşırı da yemiyorum aslında anlamadım bi türlü🤷‍♀️
canım akşam geç yendiği için maalesef kaçınılmaz :(

canım akşam geç yendiği için maalesef kaçınılmaz :KK43:
Bazıları Ramazan’da kilo veriyor ya. Ben hiç Ramazan’da kilo verdiğimi hatırlamıyorum. Bünye meselesi sanırım. Geç saatte yediğim bi meyve bile kilo yapıyor bende🤦‍♀️

Bazıları Ramazan’da kilo veriyor ya. Ben hiç Ramazan’da kilo verdiğimi hatırlamıyorum. Bünye meselesi sanırım. Geç saatte yediğim bi meyve bile kilo yapıyor bende🤦‍♀️
benim de aynı. o yüzden çok acıktığımda yoğurt bile yemiyorum. su içip uyuyorum akşamları :(

Kızın azcık daha büyüsün tuvalete gitmek bile zorlaşıyor bebem görecen😂 ama haklısın spor dışında seçeceğim yok🤷‍♀️😄
Nasııı yaaaa, hani gun gectıkce rahat etcektık , tersı oluyo, kim kandırdı beni :))) ya iş başvuruları yapsammı az bebe mi buyutsem bilemedım ya, iyice bana baglandı aksamları babasına gıtmuyo yine tepenmde

Son 4 gündür kaçta tartılırsam tartılayım en az artı 1 geliyorum🤔 anlamadım sebebini. Gerçi ben ramazanlarda kilo alıyorum. Gün içinde yediklerim değil ama akşam 7-8 den sonra yediğim her şey yapışıyor üstüme 😏
Benim de öyle maalesef o yüzden günü erken kapatırdım listedeyken

Nasııı yaaaa, hani gun gectıkce rahat etcektık , tersı oluyo, kim kandırdı beni :))) ya iş başvuruları yapsammı az bebe mi buyutsem bilemedım ya, iyice bana baglandı aksamları babasına gıtmuyo yine tepenmde
Ya bu konuda çok farklı düşünceler var ama bence denemiş biri olarak şimdiki aklım olsa 2 yıl ücretsiz izni tamamlardım. Zaten yorucu bir süreç ve cidden ayaklanınca diş çıkarınca insanlıktan çıkıyorsun bi dönem ki ben hala o dönemdeyim😬 bi de iş yükü anneyi yıpratıyor bence. Kadının kendine bu kadar yüklenmesine gerek yok ya. Adamlar çeksin maddi yükü de biraz

Sen işe başlarsan sana daha çok yapışacak biliyorsun değil mi kuzum

Back
X