• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba arkadaşlar. Bende dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum aranıza takılmak istiyorum. 3 hafta önce basladım diyete. U UcanSupurge sayesinde geldim buraya da 😍 İnşallah faydası olur bodoslama daldım napıyoruz günlük menü mü paylaşıyoruz 😊 Daha önce hic bi takıma katılmamıştım :olamaz:
Hg cnm tanıtım formunu doldurursan tanışırız

16.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta,1 dlm peynir, 7 zeytin, 3 ceviz, domates, salatalik( yanlis hatrlamiyorsam boyleydi, uykudan uyaninca biraz sarhos gibi oluyrum, esim onume ne koyduysa onu yiyorum 😂 yatmadan bunlari yiycem diyorum yoksa bana kalorili seyler yedirir )

Iftar
1/2 kepce tarhana, 5 kofte, 1,5 dlm pide, salata, yarim.gofret 🙈
Su: 2-2.5 lt arasi olur
Canım afiyet olsun pideyi hak ettin 😊
16 Nisan Cuma
Sahur
Yarım yufka
2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
4 kaşık yoğurt
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
Avuç içi kadar tavuk göğsü
6 ince elma dilim patates fırında
2 kaşık pilav
Salata
1 bardak ayran

Çayla 1 dilim hurmayla yaptığım güllaç

Su 2 lt olur
Spor yok
Afiyet olsun canım
16 Mart menum
Sahur yok

iftar
1 kepce dunki kabak corbasi
Bir kase domates corbasi
4 catallik lazanya (4 parmak buyuklugunde olur )
Iki dilim baklava

3 litre su yapicam
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım

Delü karı o genel olarak hiç bir şeyi beğenmiyor demek ki vasfiye teyze kılıklı karı
Yok canım hiç bir şeyi beğenmiyor değil,kendini ve kızını çok beğeniyor.Hatta dün diyordu ki kızım çok becerikli ve yetenekli bu özelliklerinden dolayı kayınvalidesi çok seviyor🤣 Ben de "kaynanası gelin değil,hizmetcimi almış ki becerikli diye seviyor deyiverdim 😬😄" aman ya sanki b.k yaristiriyoruz ne gerek varsa böyle muhabbetlere 😴

Afiyet olsun canım
Sağol canım
:KK60:
Yok canım hiç bir şeyi beğenmiyor değil,kendini ve kızını çok beğeniyor.Hatta dün diyordu ki kızım çok becerikli ve yetenekli bu özelliklerinden dolayı kayınvalidesi çok seviyor🤣 Ben de "kaynanası gelin değil,hizmetcimi almış ki becerikli diye seviyor deyiverdim 😬😄" aman ya sanki b.k yaristiriyoruz ne gerek varsa böyle muhabbetlere 😴
Yaaa süper demişsin 🤗🤩

16 Nisan menüm

Sahur:3.30
1haslanmış yumurta
2 YK et sote(iftardan artmıştı)
Çeyrek kk beyaz peynir
1dilim tambugday ekmeği
Yarım yeşil elma

İftar:19.30
1kepce yayla çorbası
İki parça haşlanmış tavuk
Salata
1hurma

Su:2.5 olur
Spor saat 16.da 3 mil Leslie 45 dk
135puan

U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canim guzel menu
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 722. ETAP En Büyük TÜRKİYE
TAKIM DERECELERİ

spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (4. TAKIM) ==> % 1.099
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9. TAKIM) ==> % 0,893
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (10.TAKIM) ==> %0.787
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. TekrarDene ==> %2,390==>6.TAKIM :nazar:

2. sardunya1038 ==> % 2,284 ==>6.TAKIM :nazar:

3. sedulu ==> % 2,236==>4. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

bi-zuzu ==> %-1.064==> 13. TAKIM
tebrik ederim kizlar ikinciyiz
Kaç kere atlıyorsun gunde , bende ipsiz ip atlıyım bari
minimum1000 maxsimum 1500 yapiyorum canim
16.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta,1 dlm peynir, 7 zeytin, 3 ceviz, domates, salatalik( yanlis hatrlamiyorsam boyleydi, uykudan uyaninca biraz sarhos gibi oluyrum, esim onume ne koyduysa onu yiyorum 😂 yatmadan bunlari yiycem diyorum yoksa bana kalorili seyler yedirir )

Iftar
1/2 kepce tarhana, 5 kofte, 1,5 dlm pide, salata, yarim.gofret 🙈
Su: 2-2.5 lt arasi olur
afiyet olsun canim
Kız senin mi az gidiyor %2 yaptın neredeyse
daha cok olmali bnce cok ac geziyom ramazandan oncede hep actim ben 😬
16 Nisan Cuma
Sahur
Yarım yufka
2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
4 kaşık yoğurt
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
Avuç içi kadar tavuk göğsü
6 ince elma dilim patates fırında
2 kaşık pilav
Salata
1 bardak ayran

Çayla 1 dilim hurmayla yaptığım güllaç

Su 2 lt olur
Spor yok
afiyet olsun canim
Cuma kacamagini saymazsak guzel canim 😊
Saol canim esime demistim daha oncéleri cuma kactamak hakkimiz var diye bugun is ciksii baklava alip gelmis
Afiyet olsun canım
Saol canim hepimize afiyet olsun
Merhaba arkadaşlar. Bende dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum aranıza takılmak istiyorum. 3 hafta önce basladım diyete. U UcanSupurge sayesinde geldim buraya da 😍 İnşallah faydası olur bodoslama daldım napıyoruz günlük menü mü paylaşıyoruz 😊 Daha önce hic bi takıma katılmamıştım :olamaz:
hosgeldin aramiza 💐

Afiyet olsun canim guzel menu

tebrik ederim kizlar ikinciyiz

minimum1000 maxsimum 1500 yapiyorum canim

afiyet olsun canim

daha cok olmali bnce cok ac geziyom ramazandan oncede hep actim ben 😬

afiyet olsun canim

Saol canim esime demistim daha oncéleri cuma kactamak hakkimiz var diye bugun is ciksii baklava alip gelmis

Saol canim hepimize afiyet olsun

hosgeldin aramiza 💐
Hoşbuldum 😊

Puahahaha 😂😂 annem de beni cok yetenekli ve becerikli bulur ama tembelin onde gideniyimm 😂😂 evimin hali icler acisi ama ana yuregi zaar 😁 senin kvde de o hesap

Hoşgeldin canım 💕

9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:Suna
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:66
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1, 17 aylık
EMZİRİYOR MUSUNUZ:Evet
MESLEĞİNİZ:Ziraat mühendisi
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:Hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi aynada beğenmemem
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Hep balık etliydim, üniversite de kötü beslendigim için 15 kilo aldım, okul bitince de diyetisyene gidip 20 kilo verdim. Evlendim ve hamilelik ve sonrasında kilo aldım, şimdi tekrar zayıflamak istiyorum.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:Bi önceki soruda baya bahsettim aslında 😊😊
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:Hızlı kilo verecegime inanıyorum, daha önce 5 ayda 20 kilo vermiştim buda diğer arkadaşlara motisyon sağlayabilir, tabi insallah benim icin hayal kırıklığı olmaz 😊

İsterse tüm dünya begeniyor diyeyim kadının umrunda olmaz,benim kızın ismjnj de hiç beğenmiyormus🤣 anneme bile söyleme nezaketsizliginde bulunmuş "ipek ismini hiç beğenmiyorum hiç guzel değil "diyor.Aman yine kaynanaya sarmayauim bak onun sayesinde güzel kilo veriyorum,iyi yanindan bakayım yoksa çekilmez

Allammmmm , bolbol la havle çek sen😬

Back
X