• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sahuru nasıl hiç ekmek yemeden yapıosunyz bravo ya ben açlıktan ölürdüm ha
Ezocum bir dİyetisyenin listesini takip ediyorum nerdeyse harfi harfine uyguluyorum ekmeği tamamen kesmek iyi geldi bana takılmış kalmıştım hem +800 dü pazartesi onu verdim hem de -800 e geçtim .Tabiki ekmeksiz bir beslenme düşünmüyorum günde 2-3 dilim yiyeceğim ama 57 olana kadar disiplinli bir şekilde uyacağım bu diyete

17 Nisan Cumartesi
Sahur
1 haşlanmıs yumurta
Avuç içi kadar pide
Domates, salatalık
1 küçük dilim peynir
5 zeytin
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
1 hurma
2 kepçe kara mercimek çorbası
1 kase tavuklu mantar sote
Salata
2 kaşık yoğurt

Çayla 1 dilim fit güllaç
(hurma ile baya az tatlıydı)

Su 2 lt olur
Spor yok
Güllaç yine beni güldürmedi :63:

Baya iyi hele spor 👏🏻

Spor, menü , motivasyon konusunda birbirinize destek olup cuma günü ekip olarak Yüksek yüzde yapmaya çalışılıyor canım

İki günün de güzel canım geçmiş olsun şimdi nasılsın?

2 dilim karpuz şu Çatala sığan dilim değil mi ?:bicak:
İyiyim kuzum uykusuzluk perişan etti beni ondan diye düşünüyorum akıllı bilekliğe göre Ramazan'ın başından beri 3-4 saat uyuyorum sırf uyku saatim artsın diye erken yatmaya çalışıyorum en fazla 4.5 saate yükselttim.zaten sahurda içtiğim su yüzünden sahurdan sonra 2-3 defa tuvalete kalkıyorum uykum gelse bile gidiyor geri🤷

17 Nisan menüm

Sahur:1parca haşlanmış tavuk
Çeyrek kk peynir
4 zeytin
1domates
4 biber
Yarım elma
2ceviz
1cay kaşığı bal

İftar:
1 kepçe yayla çorbası
2parca haşlanmış tavuk
Salata
1hurma

Su:2.5 litre

Spor (saat 13.00 da yaptım)
25 dk kardio
15 dk zumba
160 puan

U UcanSupurge @Goklerce
16 NİSAN CUMA
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik

İftar
4 köfte
Salata
2 kepçe çorba
2.5 litre su

21:30 1 kayısı 1 hurma

17 NİSAN CUMARTESİ
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik

İftar
6 kaşık etli kuru fasulye
5 kaşık çorba (mercimek )
2 litre su (2.5 olacak )
Spor yok adımım çok düşük bugün kan şekerim düştü galiba elim ayağım titredi o yüzden hareket olarak bişey yapamadım)
U UcanSupurge
Ben oruc değilim ilk gün tutabildim sadece onu soyleyim sonra menü paylaşayım 😊

Kahvaltı
1 yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim kasar
2 dilim ekmek

Öğlen bir kase yoğurt bir elma

Aksam
Bir kase yoğurt çorbası
Az bi bulgur pilavı, bir parça tavuk
Bol salata
İki dilim karpuz
4 lt su

Spor da kızımla 15 dk göbek attım olur mu 😂
Kızı uyutunca da 40 dk leslie yapcam insallah halim olursa
Afiyet olsun kızlar süper menüler 😉
Güllaç yine beni güldürmedi :63:
🙈 Yarım dilim baklava ile eşdeğerdr ya sütlü tatlı baya hafif akşam çok karbon yoktu 😩

Orucun Da hakkını verıyorsun boylece ,Allah kabul etsin🧿🙏
Ezocum bir dİyetisyenin listesini takip ediyorum nerdeyse harfi harfine uyguluyorum ekmeği tamamen kesmek iyi geldi bana takılmış kalmıştım hem +800 dü pazartesi onu verdim hem de -800 e geçtim .Tabiki ekmeksiz bir beslenme düşünmüyorum günde 2-3 dilim yiyeceğim ama 57 olana kadar disiplinli bir şekilde uyacağım bu diyete

Geçen yıl sahursuz tuttum :cry:
Ayy en buyuk korkum aç kalmak :)) hatta eşim çok takılır bana:)) bırınde yatılı kalmamız gerekti, ben strese gırdım , cantama ıvır zıvır doldurdum olur da yemek koymaz gece acıkırm fln die:)))) şimdıye kdr tum oruclarımı tuttum ama cok sukur regl hamılelık emzrme harıc , ama en az yarım pide yemısımdır😬😬😬

İyiyim kuzum uykusuzluk perişan etti beni ondan diye düşünüyorum akıllı bilekliğe göre Ramazan'ın başından beri 3-4 saat uyuyorum sırf uyku saatim artsın diye erken yatmaya çalışıyorum en fazla 4.5 saate yükselttim.zaten sahurda içtiğim su yüzünden sahurdan sonra 2-3 defa tuvalete kalkıyorum uykum gelse bile gidiyor geri🤷

Ayy en buyuk korkum aç kalmak :)) hatta eşim çok takılır bana:)) bırınde yatılı kalmamız gerekti, ben strese gırdım , cantama ıvır zıvır doldurdum olur da yemek koymaz gece acıkırm fln die:)))) şimdıye kdr tum oruclarımı tuttum ama cok sukur regl hamılelık emzrme harıc , ama en az yarım pide yemısımdır😬😬😬
Şu kıtlık psikolojisi nerden gelmiş yerleşmiş ben de yola çıkacağımız zaman tıka basa yerim yanıma erzak alırım molalarda stok da eklerim 🤦‍♀️

Baya heyecan aramissin😂😂😂

Ben de hayret edıyorum:))) ufakta olsa bi başlangıc yapabıldım , havaların gusellesmesıyle gunde 30 dk yuruneye calısıyorum ama ben calısmıyorum suan ondan. Sen ne iş yapıyorsun, baya uzun calısma saatlerın var?

Canım fotoğraf ve nick-tarih yazılı notlu olacak bildirim

16 NİSAN 9. TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ

1. @kumsal68 (57.8)​
  2. @cgdmk (60.45)​
  3. @Goklerce (65)​
  4. @elfkkk (67.9)​
  5. @Ucmelekannesi (69.2)​
  6. @asliogretmen (69.45)​
  7. M Manolya15 (71)​
  8. @sabahvesen (71.4)​
  9. @gulsum462 (76.4)​
  10. @Melek963 (77.6)​
  11. @masal3487 (78.2)​
  12. @Breeze96 (82.3)​
  13. Fit mutlu anne Fit mutlu anne (85.75)​
  14. melonikruhban melonikruhban (99.9)​

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.

Benim rakibimi geçmem için 15 kilo vermem lazım resmen

Back
X