• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu halde ip mi atladın 😳 hayretler içindeyim ekürim şöyle sağlıklı çok iyiyim kızlar midem çok iyi mesajını da alsam içim daha rahat olacak
Spora ara verirsem geribaslamasi cok zor oluyo benim icin simdiye kadar hic bir hastaligimda yatadim ayakta atlatirim genelde yatarsam daha cok hasta hissesiyoru kendimi biraz takintilarim var beni 🤣

Sen de süpersin canım -1 ne demek 😍
Saol cnm 😘
Gittim canim yarim saat oldu geleli iki gundur ii degilim ishal mide bulantisi
Kan tahlili verdi bakalim ne cikicqk
Midem icin ilac verdi
Karnima bastirdi affedersin zor tuttum kendimi alttan ustten cikarmamak icin🤦
siskinlik gaz olusmus midende dedi iki gun sonra duzelirsin dedi ama midem icin ilac alicam gunde iki kere
Şifa olsun ilaç insAllah bişey çıkmaz tahlilden cnm
Ay insanlar kafayı yemiş kızlar sonra sabahvesen neden kafayı sıyırdı neden tırlattı diyorlar bir yere iş görüşmesine gittim Pandemi dolayısıyla cumartesi günü evden çalışıyorlarmış saat 3:00’e kadar normalde klasik saat yani cumartesi günleri Sokağa çıkma yasa olmadığı günler yani ofisten çalışıyorlar üçe kadar ardından markasına mı sordum asgari ücret yemek oradan yol yok ben dedim benim kafamda yatan rakam bu değil ben en son ayrıldığım yerden bile bu kadar rakamı almıyordum hani ben dedim fiyatı çalışmam o zaman siz bir düşünün dediler ben dedim cvmi alabilir miyim borumu bu para verdim o kadr sonuçta çıktıya 😂
Neyse dedim değerlendirmeyin ben dedim bu rakama çalışmam ve işin şaka gibi yani eski patronumun yeğeninin ofisinin bir üst katında tesadüfen gördüm isimdan vs çıkarttım öyle garip bir gün yaşadım işte kızlar

Resmen asgari ücrete köle hesabı çalışacak insan arıyorlar ya belki hani çalışma şartları saatleri daha insancıl olsa neyse diyeceksin ama hani bu saate göre de çalışınmaz yani bu ücrete cumartesi günü saat 3:00’e kadar ardından gitti bütün hafta sonun ki kışın neyse hiçbir şey yapmıyorsun evdesin tamam dinlenirsin edersin ama bu şekilde Pandemi dönemi sürecek diye bir şey yok yani elbet yazın insan bir yere gitmek isteyecek hafta sonu bir yere kaçıp gidesi gelecek

Birde bana diyor ki adam ileride yönetici asistanlığı da yaparsın maaşın yükselir
Malesef çok iş az para kafasında işverenler Rabb'im hayırlı insanlarla karşılaştırsin

Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 60.0
Pazartesi 59.4
Fark -600 :KK55: :halay::halay:
Mezuniyet loading.....💕

Bencedee zaten canım kısır istedi kalktım kendime kısır yaptım yedim biraz önce 😂😂
Afiyet şifa olsun erken yemişsin sen ben iftarda yiyince böyle oldum sanirim
Bende bildirimimi yapayım her gün bu saatlerde tartiliyorum
Cuma: 85.75
Pazartesi: 84.75
Fark: -1
Vay anasını😳😳maşallah🥰🥰😍😍👏👏
Midem icin ilac verdi
siskinlik gaz olusmus midende dedi iki gun sonra duzelirsin dedi ama midem icin ilac alicam gunde iki kere
Çok geçmiş olsun canım . İns ilacın faydası olur hemende rahatlarsın kaç gündür ne cekiyorsun

Evlerini supurdum sildim, yemeğimi yaptım minnagimi yıkayıp birde ben duşa girersem benden iyisi yok.

Akşama dolma çorba var bizim menüde. Sizler ne pisiriverdiniz bakalım
Çorba fırında köfte patates ben sadece köfte yiyeceğim tabiki

Afiyet olsun canim.
Bizimkiler de köfte patates istiyorlar yarınki menüm olabilir benimde.
Çok severim ben bugün aralara biberde koymayı düşünüyorum ama patatesler pişene kadar biberler yanıyor kızlar buna nasıl bir çözüm bulabilirim

Çok severim ben bugün aralara biberde koymayı düşünüyorum ama patatesler pişene kadar biberler yanıyor kızlar buna nasıl bir çözüm bulabilirim
Biberleri patatesler pişmeye yakın köy canim zaten biberin caninda ne var pişiyor hemen ben öyle yapiyorum

Saol cnm 😘

Şifa olsun ilaç insAllah bişey çıkmaz tahlilden cnm

Malesef çok iş az para kafasında işverenler Rabb'im hayırlı insanlarla karşılaştırsin
amin canım inşallah birde dalga geçer gibi diyor ki çay kahve yemek buradan açık büfe gibi ne istersen

Oh şükür okdr gun olduysa iyileştin artık sukur🙏🙏
Çok şükür canım benim çok daha iyiyim bugün daha da iyi olacağım inşallah

Geçmiş olsun canım yazar birşeyler sanırım git bı ihmal etme canım

Aynen bende sütlü tatlıları da 🙈

Çok iyi canım 😉

Cumaya eksi görürsün insAllah canım 😉

Cumaya hedefi tutturursun insAllah canım 😉

Ya çok geçmiş olsun canım Rabb'im şifa versin insAllah hızla toparlarsin artık dinlenmeye çalış
Amiinn kuzum sağolasın

Hoş geldiniz 🌸

Canım ben AB + , eşim A +

İnşallah Hafizeciğim, Allah razı olsun 🌸

çok teşekkür ederim canım 🌸

Tat, koku duyu kaybı yok çok şükür canım. Kırgınlık ve halsizlik var sadece.
Allah razı olsun Haticeciğim 🌸

geçmiş olsun canım 🌸

çok geçmiş olsun Yaseminciğim 🥺 Rabbim acil şifalar versin hepimize 🤲🏻
Amin kuzum sağolasın
Sen de mi covid oldun 😔 dikkat et canımm bol bol dinlen, nefesin daralıyorsa yüz üstü yat hep o baya rahatlatıyor
Bi mucovit-C diye bi ilaç var ciğerlere inmesine engel oluyormuş muhakkak al ondan da
Rabbim acil şifanı versin 🤲🏻

canım benim çok geçmiş olsun. rabbim bi daha yaşatmasın
amiinn canım kimseye yaşatmasın

insallah kizlar

hosbuldum.canim
malesef kisa sure aldim kiloyu
yaklsak 10 kg
butda oldugum surzce verrim zaten beraber:)

masallah iradenee👏👏👏

ahh canimm cok gecmis olsun
rabbim sifani versin en kisa surede atlatirsin insallah

kolay gelsin canim
Amin canım benim sağolasın

Canm benm ne kadar zor gecirmissin :KK43: bundan sonrasinda da dikkat et kendine, beslenmene falan dikkat et guzelce toparla..Allah yardimcin olsun insallah

Kolay gelsin canim ne guzel yapmissin, ben hic temizlik yapamiyorum :KK43:
Aminn bitanem, zor zamanı atlattık çok şükür rabbim bi daha bize de kimseye de yaşatmasın

Canım ya Allah şifa versin inşallah iyileşirsin tez zamanda keşke diretmeyip hastaneye gitseydin ya kalıcı bir etki bırakırsa ya sana bir şey olsaydı yavrularının sana daha çok ihtiyacı var Allah seni o iki sabiye bağışlasın
Kuzum hastaneden de korktum 😔 gitsem çocuklar ne yapacak dedim hastane ortamına da girmek istemedim
Zaten hastaneler o kadar dolu ki Allah korusun çok ağırlaşmadan almıyorlar artık hastanelere de
İnşallah sonrasında bile bırakmaz ama tamamen toparlandıktan sonra bi ciğer filmi çektireceğim

Gecmis olsun canim su bebeklerin gozlerini temizlidigimiz sular var y’a oda iyi geliyo icine sik temizliyo gozu

Super cumaya iyi bir eksi gelir kesin

Uzuldum canim kayisi cayini denedinmi bide Bana cok ii geliyo o

oruclu degilim canim iki gundur karin agrisi ishal mide bulantisi makvetti beni ip atlarken dun zor tutuyodum kendimi artik wcden cikamiyorum

ah canim insallah toparlarsin bir an once beslenmeni ihmal etme allha emanet ol
Amin kuzumm sağolasın

Bu ara ben +500ciktim dünkü kısır mi etkiledi anlamadım . 🤷‍♀️
Kisir ve tatli etkilemis olabilir canim, off ben daha tartilmadim wc sorunum da var kesin arti gelirim ben de :(
Hadi bismillah hg cnm sen istikrarlı okursan hızla gider gelenler

Saol cnm inan bende bayadir dipli temizlik yapmıyorum hamilelik falan yapmadım doğumdan sonra da oğlanla uğraşmaktan hiç enerjim yok artık duramadim 🙈😒 insAllah heryeri yapabilirim salonumun perdesi falan yıkanacak düşününce mutfaktan daha gözümü korkutuyor duvardan duvara iki pencere takta tak garanti 1 saat ugraşıyorum normalde oğlanla 2 saat olur snrm:KK70:

Kısır bu kadar hain olamaz ya 🙈🤪

Saol cnm oh en güzeli dinlen o zmna kadar teftiş diyosun :KK70:

Saol cnm çok şükür fazla etkilemedi cnm sahurda hep rezene çayı içiyorum ondan mı yediklerimden mi bilmiyorum ama MaşAllah yetmedi durumu olmuyor suyu mutlaka 3-3.5 lt tamamlıyorum hergun
Iyi yapmissin canim, perde asmaktan nefret ederimm Allahtan bekarken annemm perdelerini kardesim asardi simdi de esim asiyor, ben genel olarak ev isi yapmaktan nefret ediyrum ama neyse 😣
İnanır mısın o kadar çok hareket ediyorum.ki benim spor yapmama bile gerek kalmıyor. Benim kız acayip enerjik hic oturup kendi kendine oynamıyor ben yanında oturup oynatırsam oynuyor, ben mutfaga gitsem oda mutfakta, ben wcye girsem kapıda bekliyor, sürekli mız mız bişeyler istiyo ilgi bekliyor. Bi yandan ev işi yemek çamaşır bulasık derken sadece öglwn uyuyunca 2 saat kalıyor bana onda da biraz dinlenip yine işlerimi hallediyorum. Gece yataga yatınca ayaklarımın altı sızlıyor 😏
Inan hepimz ayni canim evde cocuk olunca kacinilmaz son bu oluyor :( ama ben diyorum ki bu kosturmaca spor yerine sayilsaydi simdiye kadar kendi kendimize zayiflamamiz gerekirdi 😂 ama hepimiz cocuklu ve burda oldugumuza gore 😂
Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 60.0
Pazartesi 59.4
Fark -600 :KK55: :halay::halay:
Mezuniyet loading.....💕
Yani harikasinn sen supersinn 😍😍😎😎 Allahm insallah ben arti gelmem ama sanki yine arti gelecegm gibi wc sorunu malum :(
Bende bildirimimi yapayım her gün bu saatlerde tartiliyorum
Cuma: 85.75
Pazartesi: 84.75
Fark: -1
Supersinn canim bak bu azmini kaybetmee 7 ler cok yakin 😊😎
Gecmis olsun canim su bebeklerin gozlerini temizlidigimiz sular var y’a oda iyi geliyo icine sik temizliyo gozu

Super cumaya iyi bir eksi gelir kesin

Uzuldum canim kayisi cayini denedinmi bide Bana cok ii geliyo o

oruclu degilim canim iki gundur karin agrisi ishal mide bulantisi makvetti beni ip atlarken dun zor tutuyodum kendimi artik wcden cikamiyorum

ah canim insallah toparlarsin bir an once beslenmeni ihmal etme allha emanet ol
Canim inan denemdigim sey kalmiyor, kayisi, kiraz sapi herseyi denedim...dun sahurda 1 bardak sut, yulaf ve 2 kuru kayisi pisirip yedim yani bununla cikmam lazim ama yok yani

Midem icin ilac verdi
gecmis olsun cnm
Ay insanlar kafayı yemiş kızlar sonra sabahvesen neden kafayı sıyırdı neden tırlattı diyorlar bir yere iş görüşmesine gittim Pandemi dolayısıyla cumartesi günü evden çalışıyorlarmış saat 3:00’e kadar normalde klasik saat yani cumartesi günleri Sokağa çıkma yasa olmadığı günler yani ofisten çalışıyorlar üçe kadar ardından markasına mı sordum asgari ücret yemek oradan yol yok ben dedim benim kafamda yatan rakam bu değil ben en son ayrıldığım yerden bile bu kadar rakamı almıyordum hani ben dedim fiyatı çalışmam o zaman siz bir düşünün dediler ben dedim cvmi alabilir miyim borumu bu para verdim o kadr sonuçta çıktıya 😂
Neyse dedim değerlendirmeyin ben dedim bu rakama çalışmam ve işin şaka gibi yani eski patronumun yeğeninin ofisinin bir üst katında tesadüfen gördüm isimdan vs çıkarttım öyle garip bir gün yaşadım işte kızlar

Resmen asgari ücrete köle hesabı çalışacak insan arıyorlar ya belki hani çalışma şartları saatleri daha insancıl olsa neyse diyeceksin ama hani bu saate göre de çalışınmaz yani bu ücrete cumartesi günü saat 3:00’e kadar ardından gitti bütün hafta sonun ki kışın neyse hiçbir şey yapmıyorsun evdesin tamam dinlenirsin edersin ama bu şekilde Pandemi dönemi sürecek diye bir şey yok yani elbet yazın insan bir yere gitmek isteyecek hafta sonu bir yere kaçıp gidesi gelecek

Birde bana diyor ki adam ileride yönetici asistanlığı da yaparsın maaşın yükselir
insalalh gonlune gorz bi is bulursun canim
Evlerini supurdum sildim, yemeğimi yaptım minnagimi yıkayıp birde ben duşa girersem benden iyisi yok.

bende 500 ip atladim
simdide eliptik yapicam yapabildigim kadar ins

Eline sağlık oh bende çocukları yikayacam akşama gözüm yerse bilmiyorum ya çorbam var ama yemek napsam en kötü karnabahar yaparım fırında snrm
amin canım inşallah birde dalga geçer gibi diyor ki çay kahve yemek buradan açık büfe gibi ne istersen
😏🙈
Iyi yapmissin canim, perde asmaktan nefret ederimm Allahtan bekarken annemm perdelerini kardesim asardi simdi de esim asiyor, ben genel olarak ev isi yapmaktan nefret ediyrum ama neyse 😣
Oh bende sevmiyorum ama mecbur eşimle çok daha zor o işler
Supersinn canim bak bu azmini kaybetmee 7 ler cok yakin 😊😎
Saol cnm insAllah ya ramazan bitmeden ucundan görsem ne güzel olur

Back
X