• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menümü yazamadım bı
19 Nisan Pazartesi
Sahur
1.5 bardak süt 4 kaşık yulafla meyveli lapa
1 kupa rezene-biberiyeli çay
1 lt su

İftar 😏 yemek hazirlayamadim bugün nedense patates haşlayın dedim o da yetişmedi
1 orta boy patates kızartması
Peynir kk
Zeytin 5
1 tk bal
2 dilim pide
5-6 dilim sucuk
Yoğurt

1 top dondurma

Su 2lt geçmiştir
Spor yok temizlik yaptm
Akşam olmamış sanki canim afiyet olsun
Kahvaltı 09:15
2 dilim ekmek arasına domates ve peynirli tost

Ara öğün: 14:00
1 muz

Ara öğün 15:45
3 ceviz

Akşam yemeği 16:30
3 küçük etli biber dolması
1 yk yoğurt

Kızlar dün gece uyuyamamıştım. İşten gelince yemek yiyip hemen uyudum saat 16:30da. Diyete de zararı var bu durumun ama gözlerimi açamadım. Normalde yemek yedikten sonra uyuyunca midem yanar. Şimdi kalktım, pek bir rahatsızlığım yok çok şükür. Su içip tekrar uyuyacağım 😊 size iyi sahurlar 😊
Güzel menü bence afiyet olsun
Bugün yani ptesi menüm
İftar 19.13
Lahmacun sayısını sormayın :KK43:
10 hurma
Salata
1 bardak ayran
2 avuç çekirdek
1 avuç çiğ fıstık
Su 1 lt civarı
Biliyorum çok abarttım ama yarın sadece salatayla dengeleyeceğim, çok üzgünüm :KK43:
2 ay sonra burdan yani adıyamandan taşınacağız, mahalle fırınında yaptırıyoruz içini kendimiz hazırlayıp. uzun zamandır da yememiştim. Özlerim diye bir de iftarla fazla kaçtı..
Yaklaşık 1 saat iftar öncesi yürüdüm.
Baya kaçırmasın canim. Cumaya kadar dengelersin ins. Tartıda artı görmemek adina
19 nisan pazartesi
ilk menumu yazarak baslayim

16.30
sutlu kahve

20.30
2yk yumurtali fasulye
2 yk bulgur pilavi
1kepce mercimek corbasi
bol salata

500 ip
30dk eliptik
10Dk bolgesel
toplam 290 puan
Oruç gibi o saate kadar beklemiştim canim. Yoksa tek öğün mu yiyirsun sende afiyet olsun menü güzel bence
Günaydın kızlar
Hastaneye geldim solunum testi randevum vardı bekliyorum bakalm ne çıkacak
Hayırlı sonuçlar hadi

Kızlaaaaaaarr tebrik ederim harikasınız ❤️
Saol cnm
Canım patates ve
Batırdım günü 🙈
Kahvaltı 09:15
2 dilim ekmek arasına domates ve peynirli tost

Ara öğün: 14:00
1 muz

Ara öğün 15:45
3 ceviz

Akşam yemeği 16:30
3 küçük etli biber dolması
1 yk yoğurt

Kızlar dün gece uyuyamamıştım. İşten gelince yemek yiyip hemen uyudum saat 16:30da. Diyete de zararı var bu durumun ama gözlerimi açamadım. Normalde yemek yedikten sonra uyuyunca midem yanar. Şimdi kalktım, pek bir rahatsızlığım yok çok şükür. Su içip tekrar uyuyacağım 😊 size iyi sahurlar 😊
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Harika Bi sonuç tebrikler canım
Saol cnm
Cuma günü 60.45
Bugün yani ptesi 🙄 60.3
Fark - 150
Yüzde 0. 248
Tebrikler cnm eksidesin cumaya 5leri görürsün insAllah
Bugün yani ptesi menüm
İftar 19.13
10 hurma
Salata
1 bardak ayran
2 avuç çekirdek
1 avuç çiğ fıstık
Su 1 lt civarı
Biliyorum çok abarttım ama yarın sadece salatayla dengeleyeceğim, çok üzgünüm :KK43:
2 ay sonra burdan yani adıyamandan taşınacağız, mahalle fırınında yaptırıyoruz içini kendimiz hazırlayıp. uzun zamandır da yememiştim. Özlerim diye bir de iftarla fazla kaçtı..
Yürüyüşün var ama yinede kendin de biliyorsun kaçmış baya telafi edersin insAllah Afiyet olsun canım
19 nisan pazartesi

16.30
sutlu kahve

20.30
2yk yumurtali fasulye
2 yk bulgur pilavi
1kepce mercimek corbasi
bol salata

500 ip
30dk eliptik
10Dk bolgesel
toplam 290 puan
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş
Anam anam anam hem dondurma hem patates hem 2 dilim pide :skandal:
Çok vurma 🙈😒
Ben de oyle disunuyorum canim insallah devam edebilirm
👍😘

Kızlaaaaaaarr tebrik ederim harikasınız ❤️

Afiyet olsun canım güzel

Afiyet olsun canım gayet güzel

Kvler ilk gelinleri kuma olarak görürmüş. Bunu bana daha önce biri söylemişti 😂 sen de yazınca aklıma geldi. Ya demiyorlar ki yaşlanınca bu kız bakacak bana. İyi davranayım, gönlünü hoş tutayım.

Afiyet olsun canım

Canım tatlıları cuma günü tüketiyoruz. Akşam fazla olmuş tatlı.

Kısır ve pizza aynı gün olmamış canım 🙈

Yemekler güzel canım afiyet olsun fakat baklava 🙈

Güzel canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım gayet güzel

Canım patates ve pide...

Çok sevindim canım 🤩👏 çok az kalmış 6latdan kurtulmana

Afiyet olsun kızlar süper menüler

Afiyet olsun güzel menü bence

Afiyet olsun canım güzel

Akşam çok karbonlu olmuş cnm hem çorba hem pizza olmamış gibi afiyet olsun

Afiyet olsun cnm baklava dışında göze batan bişey yok kalori olarak hesaplayinca aslında sıkıntı değil bnece

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canım güzel menü
Evet biraz fazla oldu ama pizzalar cok kücük dilimdi bide dün pizza yedim diye sahursuz tutuyorum bugun orucu 😊

Bugün yani ptesi menüm
İftar 19.13
10 hurma
Salata
1 bardak ayran
2 avuç çekirdek
1 avuç çiğ fıstık
Su 1 lt civarı
lahmacun ve 10 hurma :( ve suyun çok az.
19 nisan pazartesi

16.30
sutlu kahve

20.30
2yk yumurtali fasulye
2 yk bulgur pilavi
1kepce mercimek corbasi
bol salata

500 ip
30dk eliptik
10Dk bolgesel
toplam 290 puan
afiyet olsun canım gayet güzel

Evet biraz fazla oldu ama pizzalar cok kücük dilimdi bide dün pizza yedim diye sahursuz tutuyorum bugun orucu 😊
Oo telafi yapiyoruzz, supersin 😎
tam sınırdaymışım kızlar astım raporu verdi kesin tanı olarak birde ilaçla 2 fısfıs yazdı
Cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine, bak zayiflamak astimina da cok iyi gelecek

Uykunu aliyorsun o zaman canim. Bende regl oldum tutamiyorum. Uyumadan tabak hazırlıyorum eşime kalkmiyorum sahura sende mi öyle yapsan.
bende oyle yapiyim diyorum ama sahurda yumurta felan pisiriyorum beklerse kotu olur heralde
Evet canim cok şükür 6 lari gördüm. Izine çıktım biraz aldim maalesef. Onu vermeye çalışıyorum. Bayramdan sonra listeden devam edeceğim insallah. Cok şükür çoğu gitti azı kaldi. Oda gider yaza kadar insallah. Sen de almışsın birqz ama verirsin tekrar. En azindan verebilecegimizi biliyoruz
guveniyorum bende kendime yine basaricam:)
ruçlu değildin anladığım kadarıyla o saate kadar niye aç bekledin Ramazan psikolojisinden çıkmak mı istemedin ? Spor için G Goklerce G Goklerce yi etiketleyebilirsin canım
onceki aksam baya bi yedigim.icin acikmadim oyuzden
Guzel canim afiyet olsun, spor puanini ekliyorum
tmm bidaki sefer etiketlerim seni canim
Kendmi tebrik ediyorum. Hastaneye yakın bir yerde çok güzel börekçi var ben çocukken ne zaman hastaneye gelsek börek yedirirdi babam . Bugün kendisine aldı sende ye dedi yok dedim yemicem :) direndim yemedim hatta evden çıkarken çantama kefir atmıştım :)
harikasinn👏👏👏
uç gibi o saate kadar beklemiştim canim. Yoksa tek öğün mu yiyirsun sende afiyet olsun menü güzel bence
yok canim
acikmadim oyuzden.onceki aksam.saglam yedimde:)
tam sınırdaymışım kızlar astım raporu verdi kesin tanı olarak birde ilaçla 2 fısfıs yazdı
gecmis olsun canim

Back
X