• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sonuclarim cikti kizlar A-D vitaminlerim eksikmis hatta D vitaminim baya kotuymus acil vitamin depolaman lazim dedi doktor ssclarim cok dokuluyordu cok usuyordum vardi bir eksiklikler farkindaydimda iste
Midem icin ilaclarimi kullanmami soyledi simdilik ilerlerse gecmezse o zaman bakicaz dedi miden kuculmussede kusarsin dedi az ye dedi daha bundan az yiyemem ben y’a
Canım cok gecmıs olsun,ilginç bi çözummus, az ye mi caresı yani, kucukdukce kuculsın mu miden bu mu , aybugun susayım ben 🤣

Rahmetli babami hatirlattin bana oda oyleydi koyden gelenler illa bize getiridi yedir icirir serviscilerini ayarlar oyle gonderirdi nur icinde uyusun

iyi olmak cok guzel bisi ama fazlasida aile icindekileri yoruyo iste hele bu donemde insan korkuyla yaklasirken herseye dahada bir zordur canim
Kıramıycagım kişilersegerekırse otel parasını ben verırum ama eve almam ya bole bi donemde

Aynen canım yakın aile bireylerimiz bile bu süreçte gelmeye çekiniyor sebep olurum diye

Kuzum yakın bile değil ben tanımıyorum yani sinir olduğum kendimizi dıdısının dıdısı için niye feda ediyoruz öz dayısı bile geldi burda işi vardı o kadar ısrarımıza rağmen adam gidip otelde kaldı

İnşallah canım
Hamilelerde etkısı tam bılınmıyo bu ılletın, kocan olcak bu sorumlulugu riski nasıl alıyo acaba

Sinir oldum durduk yere birinci derece yakınlarımız olsa neyse
Yani bir de didinin didisi oyle mi ? Bence bir yolunu bulun kabul etmyin cok sacma ya otele gitsinler ama yokk giderler mi ?
Sonuclarim cikti kizlar A-D vitaminlerim eksikmis hatta D vitaminim baya kotuymus acil vitamin depolaman lazim dedi doktor ssclarim cok dokuluyordu cok usuyordum vardi bir eksiklikler farkindaydimda iste
Midem icin ilaclarimi kullanmami soyledi simdilik ilerlerse gecmezse o zaman bakicaz dedi miden kuculmussede kusarsin dedi az ye dedi daha bundan az yiyemem ben y’a
Cok gecmis olsun canim, mideni yoracak seyler yeme o zaman, vitaminlere cok dikkat et
Dün menum

09.00 1 haslanmıs yumurta, 1 dilim tb ekmek,5 zeytin

13.00 domatesli minik tava yumurta

18.00 döküm tavada bir buyuk cupraaa😍

Bugun

09.00 1 haslanmıs yumurta, 1 dilim peynir,5 zeytın1 dilim tb ekmek

13.00 1 simit( annem getırmıs dayanamadım uzgunum telafo edicem)

16 .00 kızıma yaptıgım yagsız tuzsuz pırasa 1 tabak , bugunu kapatmak niyetım yani inşlşş🤣😘

Bugun kendimi hafif hıssedıyorum, kruvasanlar gitti bence , şimdi devammm😍😍 zayıf olmak buyuk rahatlık, insan egılıp kalkarken bıle daha kolay yapıp ıkı kıloyla bıle farkedıo yaaa
Simit disinda guzel canim afiyet olsun

Düşüncesiz insanlara sinir oluyorum yaa. Eşim rahatsız deseydi keşke. Küsen küssün. Böyle inssanlar kusse daha iyi hatta

Kızlar Bugun çok görünmeyebilirim eşimin yine köylülerinden buraya hastaneye gelip işi yarına sarkanlar var bizde kalacaklar 🤦‍♀️ Köyleri cuma günü karantinadan çıktı kendime sabır diliyorum eşime çatmamak için kendimi zor tutuyorum ya bi kere de hayır diyebilsin yani bize bir şey olsa çocuğumuzu emanet edebileceğimiz kimsemiz yok 😏
😔😔😔😔

Eşinle görüş bence sen hamilesin ve hamileler bu hastalığı zor atlatıyor Allah korusun.Pandemi dönemindeyiz ne demek gelip kalmak ya.Dusuncesizler gidin tekrar gelin işiniz bitmesiyle.Sinir oldum.

Afiyet olsun canim

Saol canim 😘

Saol canim😘

Iki dilim pide cok geldi sanki patates varken afiyet olsun canim

Saol canim 😘

Afiyet olsun canim

Midene iskence etmissinya neyse bugun daha ii beslenirsin

Afiyet olsun spora guzel baslangic canim

Gecmis olsun canim
teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun

Düşüncesiz insanlara sinir oluyorum yaa. Eşim rahatsız deseydi keşke. Küsen küssün. Böyle inssanlar kusse daha iyi hatta
Yengem İstanbul'dan gelen bir akrabasını kahvaltıya çağırdı.Normalde dikkat ediyordu.küser diye çağırdı.Korona oldu.kaybettik yengemi.keske küsseydiler de cagirmasaydi.

Drunda ilginçmiş.Miden küçüldü diye az ye denir mi ya.Bence vitaminleri kullan başka bir dra git ilk fırsatta.

Yengem İstanbul'dan gelen bir akrabasını kahvaltıya çağırdı.Normalde dikkat ediyordu.küser diye çağırdı.Korona oldu.kaybettik yengemi.keske küsseydiler de cagirmasaydi.
Ya insanlar biraz anlayışlı olsa keşke şu dönem kusulecek bir dönem değil ki. Can alan bir durum var ortada. Valla hastalanacagim korkusundan çağırmaktan korktuğum kişi benden küsecek se zaten hiç hayatimda olmasin böyle bi dönemdeyiz maalesef. Ama zehra gibi elimde olmayan sebepten olursa da büyük konusmiyim.
Benim de dedem vefat etti taziyesine gitmezsem annemin teyzelerimin gönlü kalır dedim corona oldum 7 8 aydır tat koku alamiyorum. Yabancı için söylemek kolay oluyo ama 1. Derece için diyemiyor insan.

Hay Allah'ım yakın değilmiş bide. Ne diye insanlara yük olur ki bazıları . Bide covid geçirmiş birinin daha duyarlı olmasi gerekirken hay Allah'ım . Rabbim korur canim sen mesafeli dur olabildiğince yinede
Geçirip geçirmediklerini bilmiyorum köylerinde vaka sayısı çok olduğu için karantinaya alınmışlardı
D vitamini eksikliği zayıflamayı da yavaşlatıyor diye biliyorum belki de bu yüzden menülerine rağmen az gidiyor diyordun
Rahmetli babami hatirlattin bana oda oyleydi koyden gelenler illa bize getiridi yedir icirir serviscilerini ayarlar oyle gonderirdi nur icinde uyusun

iyi olmak cok guzel bisi ama fazlasida aile icindekileri yoruyo iste hele bu donemde insan korkuyla yaklasirken herseye dahada bir zordur canim
Aynen canım 🤦‍♀️ Bıktım bu yüzden bir an önce tayin alıp gitmek istiyorum burdan
Dün menum

Bugun

16 .00 kızıma yaptıgım yagsız tuzsuz pırasa 1 tabak , bugunu kapatmak niyetım yani inşlşş🤣😘

Bugun kendimi hafif hıssedıyorum, kruvasanlar gitti bence , şimdi devammm😍😍 zayıf olmak buyuk rahatlık, insan egılıp kalkarken bıle daha kolay yapıp ıkı kıloyla bıle farkedıo yaaa
Ah simit ah
Ya çok şey yazmak istiyorum ama eşinle de aran açılsın istemem.... Ya koronada misafır kabul etmek hangi hakka hizmet acaba , tobe yarabbiiiiii,üstelik misafır de hastaneye gıdıp gelcek bu vaka coklugunda... Bi yolunu bulamazmısın gelmesınler?
Maskemi takacağım yanlarında oturmayacağım kimse kusura bakmasın
Hamilelerde etkısı tam bılınmıyo bu ılletın, kocan olcak bu sorumlulugu riski nasıl alıyo acaba
Dedim zaten bana bir şey olsa çocukla sen perişan olacaksın diye
Yani bir de didinin didisi oyle mi ? Bence bir yolunu bulun kabul etmyin cok sacma ya otele gitsinler ama yokk giderler mi ?

Cok gecmis olsun canim, mideni yoracak seyler yeme o zaman, vitaminlere cok dikkat et

Simit disinda guzel canim afiyet olsun
Giderler mi beleş otel var Zehra oteli
Küserlerse küssünler valla tanımam etmem isterse küssünler kendimi feda edemem kimse için
Eşinle görüş bence sen hamilesin ve hamileler bu hastalığı zor atlatıyor Allah korusun.Pandemi dönemindeyiz ne demek gelip kalmak ya.Dusuncesizler gidin tekrar gelin işiniz bitmesiyle.Sinir oldum.
Kayınvalidemler de çok kızdı eşime ne diye kabul ettin diye kayınvalidem gitme yanlarına maske tak ayrı otur dedi küsen de küssün
U UcanSupurge Allah yardımcın olsun canım :KK43:
Amin canım böyle yok diyemeyen ele kendini kurban eden kocayla Allah yardım etsin bana millet için kendini bizi feda etmeyi göze alıyor hayır demektense çıldırıyorum

Dün menum

Bugun

Simit olmasa iyiymiş canim hemde 1 tane😬
Menülerin gerisi güzel afiyet olsun

Of off ben esim grip oldu diye kimseyle görüşmedim😔😔 kv de demiş bak tak maskeni oturma yanlarında anlasınlar sacmaladiklarini
Sadece onun maske takmasıyla iş bitmeski,diyelımki supırgemın kocasına geçti , o da kızıoptu , e yıne rısk , defolup gitsınler ya millettekı yuzsuzluk, ben baskasının evınde kalamam ya nasıl kalıolar hele ki hamıle , hamıleyken ben korona yokken bıle mısafr almıodum

Back
X