- Konu Sahibi Handandandan
- #436.281
1, derece yakınlarla bile gorusme bence sen hamılesın ve kucuk cocugun var ,korona var korona , eşin sopalık bi iş becermişSinir oldum durduk yere birinci derece yakınlarımız olsa neyse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1, derece yakınlarla bile gorusme bence sen hamılesın ve kucuk cocugun var ,korona var korona , eşin sopalık bi iş becermişSinir oldum durduk yere birinci derece yakınlarımız olsa neyse
Canım cok gecmıs olsun,ilginç bi çözummus, az ye mi caresı yani, kucukdukce kuculsın mu miden bu mu , aybugun susayım benSonuclarim cikti kizlar A-D vitaminlerim eksikmis hatta D vitaminim baya kotuymus acil vitamin depolaman lazim dedi doktor ssclarim cok dokuluyordu cok usuyordum vardi bir eksiklikler farkindaydimda iste
Midem icin ilaclarimi kullanmami soyledi simdilik ilerlerse gecmezse o zaman bakicaz dedi miden kuculmussede kusarsin dedi az ye dedi daha bundan az yiyemem ben y’a
Kıramıycagım kişilersegerekırse otel parasını ben verırum ama eve almam ya bole bi donemdeRahmetli babami hatirlattin bana oda oyleydi koyden gelenler illa bize getiridi yedir icirir serviscilerini ayarlar oyle gonderirdi nur icinde uyusun
iyi olmak cok guzel bisi ama fazlasida aile icindekileri yoruyo iste hele bu donemde insan korkuyla yaklasirken herseye dahada bir zordur canim
Hamilelerde etkısı tam bılınmıyo bu ılletın, kocan olcak bu sorumlulugu riski nasıl alıyo acabaAynen canım yakın aile bireylerimiz bile bu süreçte gelmeye çekiniyor sebep olurum diye
Kuzum yakın bile değil ben tanımıyorum yani sinir olduğum kendimizi dıdısının dıdısı için niye feda ediyoruz öz dayısı bile geldi burda işi vardı o kadar ısrarımıza rağmen adam gidip otelde kaldı
İnşallah canım
Yani bir de didinin didisi oyle mi ? Bence bir yolunu bulun kabul etmyin cok sacma ya otele gitsinler ama yokk giderler mi ?Sinir oldum durduk yere birinci derece yakınlarımız olsa neyse
Cok gecmis olsun canim, mideni yoracak seyler yeme o zaman, vitaminlere cok dikkat etSonuclarim cikti kizlar A-D vitaminlerim eksikmis hatta D vitaminim baya kotuymus acil vitamin depolaman lazim dedi doktor ssclarim cok dokuluyordu cok usuyordum vardi bir eksiklikler farkindaydimda iste
Midem icin ilaclarimi kullanmami soyledi simdilik ilerlerse gecmezse o zaman bakicaz dedi miden kuculmussede kusarsin dedi az ye dedi daha bundan az yiyemem ben y’a
Simit disinda guzel canim afiyet olsunDün menum
09.00 1 haslanmıs yumurta, 1 dilim tb ekmek,5 zeytin
13.00 domatesli minik tava yumurta
18.00 döküm tavada bir buyuk cupraaa
Bugun
09.00 1 haslanmıs yumurta, 1 dilim peynir,5 zeytın1 dilim tb ekmek
13.00 1 simit( annem getırmıs dayanamadım uzgunum telafo edicem)
16 .00 kızıma yaptıgım yagsız tuzsuz pırasa 1 tabak , bugunu kapatmak niyetım yani inşlşş
Bugun kendimi hafif hıssedıyorum, kruvasanlar gitti bence , şimdi devammmzayıf olmak buyuk rahatlık, insan egılıp kalkarken bıle daha kolay yapıp ıkı kıloyla bıle farkedıo yaaa
Düşüncesiz insanlara sinir oluyorum yaa. Eşim rahatsız deseydi keşke. Küsen küssün. Böyle inssanlar kusse daha iyi hattaSinir oldum durduk yere birinci derece yakınlarımız olsa neyse
Kızlar Bugun çok görünmeyebilirim eşimin yine köylülerinden buraya hastaneye gelip işi yarına sarkanlar var bizde kalacaklarKöyleri cuma günü karantinadan çıktı kendime sabır diliyorum eşime çatmamak için kendimi zor tutuyorum ya bi kere de hayır diyebilsin yani bize bir şey olsa çocuğumuzu emanet edebileceğimiz kimsemiz yok
![]()
Eşinle görüş bence sen hamilesin ve hamileler bu hastalığı zor atlatıyor Allah korusun.Pandemi dönemindeyiz ne demek gelip kalmak ya.Dusuncesizler gidin tekrar gelin işiniz bitmesiyle.Sinir oldum.Sinir oldum durduk yere birinci derece yakınlarımız olsa neyse
maalesef direk dışarı çıkma durumunda kutudan alıp takmak zorunda kalıyorumKokuyor canım ben havalandıriyorum genelde
teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsunAfiyet olsun canim
Saol canim
Saol canim
Iki dilim pide cok geldi sanki patates varken afiyet olsun canim
Saol canim
Afiyet olsun canim
Midene iskence etmissinya neyse bugun daha ii beslenirsin
Afiyet olsun spora guzel baslangic canim
Gecmis olsun canim
Yengem İstanbul'dan gelen bir akrabasını kahvaltıya çağırdı.Normalde dikkat ediyordu.küser diye çağırdı.Korona oldu.kaybettik yengemi.keske küsseydiler de cagirmasaydi.Düşüncesiz insanlara sinir oluyorum yaa. Eşim rahatsız deseydi keşke. Küsen küssün. Böyle inssanlar kusse daha iyi hatta
Drunda ilginçmiş.Miden küçüldü diye az ye denir mi ya.Bence vitaminleri kullan başka bir dra git ilk fırsatta.Sonuclarim cikti kizlar A-D vitaminlerim eksikmis hatta D vitaminim baya kotuymus acil vitamin depolaman lazim dedi doktor ssclarim cok dokuluyordu cok usuyordum vardi bir eksiklikler farkindaydimda iste
Ya insanlar biraz anlayışlı olsa keşke şu dönem kusulecek bir dönem değil ki. Can alan bir durum var ortada. Valla hastalanacagim korkusundan çağırmaktan korktuğum kişi benden küsecek se zaten hiç hayatimda olmasin böyle bi dönemdeyiz maalesef. Ama zehra gibi elimde olmayan sebepten olursa da büyük konusmiyim.Yengem İstanbul'dan gelen bir akrabasını kahvaltıya çağırdı.Normalde dikkat ediyordu.küser diye çağırdı.Korona oldu.kaybettik yengemi.keske küsseydiler de cagirmasaydi.
Geçirip geçirmediklerini bilmiyorum köylerinde vaka sayısı çok olduğu için karantinaya alınmışlardıHay Allah'ım yakın değilmiş bide. Ne diye insanlara yük olur ki bazıları . Bide covid geçirmiş birinin daha duyarlı olmasi gerekirken hay Allah'ım . Rabbim korur canim sen mesafeli dur olabildiğince yinede
D vitamini eksikliği zayıflamayı da yavaşlatıyor diye biliyorum belki de bu yüzden menülerine rağmen az gidiyor diyordunSonuclarim cikti kizlar A-D vitaminlerim eksikmis hatta D vitaminim baya kotuymus acil vitamin depolaman lazim dedi doktor ssclarim cok dokuluyordu cok usuyordum vardi bir eksiklikler farkindaydimda iste
Aynen canımRahmetli babami hatirlattin bana oda oyleydi koyden gelenler illa bize getiridi yedir icirir serviscilerini ayarlar oyle gonderirdi nur icinde uyusun
iyi olmak cok guzel bisi ama fazlasida aile icindekileri yoruyo iste hele bu donemde insan korkuyla yaklasirken herseye dahada bir zordur canim
Ah simit ahDün menum
Bugun
16 .00 kızıma yaptıgım yagsız tuzsuz pırasa 1 tabak , bugunu kapatmak niyetım yani inşlşş
Bugun kendimi hafif hıssedıyorum, kruvasanlar gitti bence , şimdi devammmzayıf olmak buyuk rahatlık, insan egılıp kalkarken bıle daha kolay yapıp ıkı kıloyla bıle farkedıo yaaa
Maskemi takacağım yanlarında oturmayacağım kimse kusura bakmasınYa çok şey yazmak istiyorum ama eşinle de aran açılsın istemem.... Ya koronada misafır kabul etmek hangi hakka hizmet acaba , tobe yarabbiiiiii,üstelik misafır de hastaneye gıdıp gelcek bu vaka coklugunda... Bi yolunu bulamazmısın gelmesınler?
Dedim zaten bana bir şey olsa çocukla sen perişan olacaksın diyeHamilelerde etkısı tam bılınmıyo bu ılletın, kocan olcak bu sorumlulugu riski nasıl alıyo acaba
Giderler mi beleş otel var Zehra oteliYani bir de didinin didisi oyle mi ? Bence bir yolunu bulun kabul etmyin cok sacma ya otele gitsinler ama yokk giderler mi ?
Cok gecmis olsun canim, mideni yoracak seyler yeme o zaman, vitaminlere cok dikkat et
Simit disinda guzel canim afiyet olsun
Küserlerse küssünler valla tanımam etmem isterse küssünler kendimi feda edemem kimse içinDüşüncesiz insanlara sinir oluyorum yaa. Eşim rahatsız deseydi keşke. Küsen küssün. Böyle inssanlar kusse daha iyi hatta
Kayınvalidemler de çok kızdı eşime ne diye kabul ettin diye kayınvalidem gitme yanlarına maske tak ayrı otur dedi küsen de küssünEşinle görüş bence sen hamilesin ve hamileler bu hastalığı zor atlatıyor Allah korusun.Pandemi dönemindeyiz ne demek gelip kalmak ya.Dusuncesizler gidin tekrar gelin işiniz bitmesiyle.Sinir oldum.
Amin canım böyle yok diyemeyen ele kendini kurban eden kocayla Allah yardım etsin bana millet için kendini bizi feda etmeyi göze alıyor hayır demektense çıldırıyorum
Simit olmasa iyiymiş canim hemde 1 taneDün menum
Bugun
Of off ben esim grip oldu diye kimseyle görüşmedimGeçirip geçirmediklerini bilmiyorum köylerinde vaka sayısı çok olduğu için karantinaya alınmışlardı
Sadece onun maske takmasıyla iş bitmeski,diyelımki supırgemın kocasına geçti , o da kızıoptu , e yıne rısk , defolup gitsınler ya millettekı yuzsuzluk, ben baskasının evınde kalamam ya nasıl kalıolar hele ki hamıle , hamıleyken ben korona yokken bıle mısafr almıodumOf off ben esim grip oldu diye kimseyle görüşmedimkv de demiş bak tak maskeni oturma yanlarında anlasınlar sacmaladiklarini
Offf bu da benim zaafım ya cok sevıyorumSimit olmasa iyiymiş canim hemde 1 tane
Menülerin gerisi güzel afiyet olsun