• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahvaltı 09:30
2 dilim kızarmış ekmek
2 dilim peynir

Ara öğün: 13:00
3 tane ceviz

Akşam yemeği 16:45
5 yk kıyma sote (yarısı yumurtalı)
1 dilim mayasız ekmek
Yarım domates
1 dilim köy peyniri

Ara öğün 19:45
2 tane çilek

su: 2lt
Afiyet olsun canım 💕

Gerek kalmadı canlar eşim almaya gitmiş yarın sabah randevusu olduğunu söylemiş eşime telefonda kadının abisi kadını aldıktan sonra sormuş abla sabah randevun kaçta diye sabah değil demiş bu akşam 9da eşim de demiş ki abla 7deb sonrası yasak nasıl götürüp getireyim seni hastaneye deyince öyleyse beni hastaneye geri bırak demiş ben de hazırladığım yemeklerden vs hazırladım saklama kaplarına koyup gönderdim kadına ve eşime bir daha sakın kimseyi kabul etme dedim o da pişman hele annesigil de kızınca eşini çocuğunu niye riske atıyorsun diye umarım bi daha başıma böyle bir iş açmaz 🤦‍♀️
Oh şükür, hamile duası kabul olur çünkü😍😍kuzu bana bi dua et ya, iş se hayorlı iş, bebişse hayorlı dogru zmnda nasip olsun 😍🙏🤣🤗dogururken de ayrı ısterım🤣

Ptesi menüm
İftar 19.14
Büyük kase salata bol sebzeli
10 hurma 🙄
Bir avuçta az çiğ fıstık
1 bardak ayran
Yarım sigara böreği
1 yk sebzeli kıyma kavurması
1 yk ıspanak kavurması
1 yk yoğurt
Suyu 2ye tamamlıycam
45 dk yürüyüş

Eklentiler

• IMG_20210420_191810.webp
    IMG_20210420_191810.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 26
Kayınvalideni takdir ettim.cok iyi olmuş gelemediği canım.eşinde hayır der inşallah artık.riske atmaz sizi
Ben direkt sitem ettim onlara asla hayır diyemiyor bana bir şey olsa veya kendine kimsemiz yok karnımdaki çocuğu geçtim evdeki çocuğumuz sahipsiz kalacak gurbet elde kimimiz var filan diye aramız bozulmasın diye haksız da olsam benim tarafımda dururlar ki haklıydım da yani
20.04.2021 menü

08.30

Kefir

11.30

Yulaf ( sütüm yoktu 2.5 çay bardağı su ile 3 yk yulafı pişirdim. bir kare %60lık bitter , 2 çilek , 1 çay kaşığı kendi yapımım fıstık ezmesi ve 1 tatlı kaşığı pekmez koydum )

14.15

Bir ufak boy berry hibisküs starbucks dan

16.30

Sade Türk kahvesi

17.30

3 ufak köfte

1 dolu kaşık yoğurtlu kereviz salatası

3 yk susuz zeytinyağlı barbunya

Yarım kase kadar Salata

18.40

Sade filtre kahve

Su:2 litre - 2.5 litreye tamamlarım

@masal3487
Güzel geldi gözüme öğlenki yulafın değişik olmuş
20 Nisan

8.30 limonlu su

10.00 domates
Bir dilim kek,😔😔

3.00. Bir kase çilek
Bir kuru incir

7.30 bir küçük kase mantar ( canım çorba istemedi)
Bir porsiyon etli yemek

2.5 litre su
30 dakika leysie
2 saat yürüyüş
200 puan
G Goklerce U UcanSupurge
Afiyet olsun canım mantarı çiğ mi yedin ? Etli yemek dediğin patatesli mi hele bi de saat 10da kek var
20 Nisan menüm

Sahur:
2 YK menemen
Kk Beyaz peynir
1dilim tam buğday ekmeği
Yarım elma

İftar:
1 kepçe tarhana çorbası
4 YK kıymalı kabak yemeği
Salata
1hurma

Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
20 dk bacak basen egzersiz
160+60: 220 puan

U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun cancağzım hele spor müthiş
Canım evet biliyorum ama tutamıyorum kendimi. Bugün daha fazla :KK43:
Neee ciddi olamazsın 😳

2 dilim kızarmış ekmek
2 dilim peynir

3 tane ceviz

1 dilim mayasız ekmek
Yarım domates
1 dilim köy peyniri

2 tane çilek

Baya iyi gidecek bu hafta galşbs
Oh şükür, hamile duası kabul olur çünkü😍😍kuzu bana bi dua et ya, iş se hayorlı iş, bebişse hayorlı dogru zmnda nasip olsun 😍🙏🤣🤗dogururken de ayrı ısterım🤣
Bir şey söyleyim mi eşimle kavga etmek yerine Allah’a bıraktığım zaman öyle bir düzeliyor ki işim inanamazsın bu ilk değil yani elbette ederim kuzum niye etmeyeyim
Ptesi menüm
İftar 19.14
10 hurma 🙄
Bir avuçta az çiğ fıstık
1 bardak ayran
Yarım sigara böreği
1 yk ıspanak kavurması
1 yk yoğurt
Suyu 2ye tamamlıycam
45 dk yürüyüş
Yine 10 hurma sahnede :duduk:

Ptesi menüm
İftar 19.14
10 hurma 🙄
Bir avuçta az çiğ fıstık
1 bardak ayran
Yarım sigara böreği
1 yk ıspanak kavurması
1 yk yoğurt
Suyu 2ye tamamlıycam
45 dk yürüyüş
Hurma yemiyon sen ,bildiğin çitliyon,sayılamayacak kadar çok🤣kız içinş baymıyo mu

Baya iyi gidecek bu hafta galşbs

Bir şey söyleyim mi eşimle kavga etmek yerine Allah’a bıraktığım zaman öyle bir düzeliyor ki işim inanamazsın bu ilk değil yani elbette ederim kuzum niye etmeyeyim

Yine 10 hurma sahnede :duduk:
Ay ben de keşke bazen akışına bırakabilsem,ben direk çemkirirdim:))) bravo sana

2 dilim kızarmış ekmek
2 dilim peynir

3 tane ceviz

1 dilim mayasız ekmek
Yarım domates
1 dilim köy peyniri

2 tane çilek

Kızarmış ekmek neyle kızarıyooo acepppp

20.04.2021 menü

08.30

Kefir

11.30

Yulaf ( sütüm yoktu 2.5 çay bardağı su ile 3 yk yulafı pişirdim. bir kare %60lık bitter , 2 çilek , 1 çay kaşığı kendi yapımım fıstık ezmesi ve 1 tatlı kaşığı pekmez koydum )

14.15

Bir ufak boy berry hibisküs starbucks dan

16.30

Sade Türk kahvesi

17.30

3 ufak köfte

1 dolu kaşık yoğurtlu kereviz salatası

3 yk susuz zeytinyağlı barbunya

Yarım kase kadar Salata

18.40

Sade filtre kahve

Su:2 litre - 2.5 litreye tamamlarım

@masal3487
Vayyy starbask fln🤣 nerlerdesın gıııı

Yengem İstanbul'dan gelen bir akrabasını kahvaltıya çağırdı.Normalde dikkat ediyordu.küser diye çağırdı.Korona oldu.kaybettik yengemi.keske küsseydiler de cagirmasaydi.
Ayyyy bi hoş oldum okuyunca , şaka gibi ya ,Allah rahmey eylesın , insanın kendıne yaptıgını başkası yapmazmış. ..ya bu insan darıltma korkumuz, misafırperverlıgımız,ayıp olur, o ne der kaygımız. .. annem de korona başlarında ayıp olur onlar bizim dugunlere geldı die gıdıp altın takıp az da olsa durmustu, neymiş ayıp olurmuş. .onlar bize geldi de ozmn korona mı vardı ,kargola altını gonder gitsın..nasıl kızdım ama laf dınletemedkım. Gecen de bebek arabasıyla cıkcaz işte hava almaya kızınla 10 dk , apatman içinde ıkı uc merdıven var asansorden sonra dışa çıkmak için, ben yavas yavas ındırıyodum, hemen koştu geldi arabayı tuttu yardım etmeye calıstı,kıza baktı yaklastı bi mıncırdı gıttı.. ulan yardım ısteyen kim, o pis ellerınle ne dokunuyon... Sandıkı iyilik yaptım.şimdi dısarı cıkcagımda inş kimseye denkgelmem dıe dua edıyorum ,zira milletımızde yardımseverlık koronanın önunde gelıor:)))

Back
X