- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #436.461
yok kızNe işin var gı, süslenip starbacks mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kızNe işin var gı, süslenip starbacks mı![]()
Oooo cok gusel haberrr canımmm, hadi hayırlısıııyok kıziş görüşmem var bugün 2 tane :))
inşallah cnımOooo cok gusel haberrr canımmm, hadi hayırlısııı![]()
Hadi güzel haberlerle dön inşallahyok kıziş görüşmem var bugün 2 tane :))
İnşallah kuzumHadi güzel haberlerle dön inşallah![]()
aynen öyle kaptanım. esnek olsa en azından diğer memur gelip bakabilecekti. şimdi hepsini aldılar karantinaya. iyi mi oldu yaniPsikolojikmen öyle hissediyor olabilirsin canım inşallah korktuğun gibi olmaz şu bizim damat bizden gittiğinde covid çıktı ya ben de gün boyu kendimi dinlemiştim sanki ateşim var şuram ağrıyor gibi
Esnek mesai getirildi ama işgüzar amirlerin insiyatifinde görümcemin iki çocuğu var biri 10 diğeri 6 yaşında 10 yaş altı çocuğu olan Kadın memur idari izinli sayılacak dendi okul ve kreş kapalı iki çocuk evde tek kalıyor anneleri hala işe gidiyor
Aynen hiç birbirleri ile denk gelmeyip birbirlerine bulaştırmamış olacaklardıaynen öyle kaptanım. esnek olsa en azından diğer memur gelip bakabilecekti. şimdi hepsini aldılar karantinaya. iyi mi oldu yani
Olsun köylü önemliKız akraba bile demek istemiyorum İnan yakınlık derecemiz bile yoktur herhalde sadece köylüsüBen , eşim hiç görmemişiz kadını o derece yakın (?)
Anladım canım afiyet olsun. Bende arada koyarım çikolata güzel oluyorfıstık ezmem ev yapımı olduğu için rafine şeker yok canım içinde çok ama çok az tatlı . bal var çikolata da %60ın üzerinde kakaolu bitterdi. çileklerde pek tatlı olmayınca pekmez az buçuk tat verdi ama klasikti tadı. ben sütlü şekerli tatlılara bayılan biri olarak bayıcı yada tatlı bir tadı yoktu :)
Hadi hayırlı haberlerle insyok kıziş görüşmem var bugün 2 tane :))
Tabi ki hiç bir yer burasi gibi olmaz. Bende burda olmayı cok seviyorum. Iyi ki hepiniz varsinizAnam anam anam hem dondurma hem patates hem 2 dilim pide
Afiyet olsun canım menün güzel iyi olmuş dinlendiğin şifa olsun
Cidden az canım kilona göre 2 litreye yakın içmen gerek
Allah seni iyi etsin sayısız lahmacun da nedir Adıyaman’dan gideceğiz bir daha bulamam diye kıtlık psikolojisine mi girdin ? 10 hurma zaten ayrı olay
Allah razı olsun canım hoş takım kapansa takım mı yok elbette var ama buradaki bağımız düzenimiz başka burda bulunmayı sizlerle olmayı seviyorum bu birlikteliğimiz bozulsun istemiyorum öyle böyle yürüteceğiz bu gemiyi artık
Oruçlu değildin anladığım kadarıyla o saate kadar niye aç bekledin Ramazan psikolojisinden çıkmak mı istemedin ? Spor için @Goklerce yi etiketleyebilirsin canım
Muhtemelen beraber olacağızHemen hemen aynı kilodasınız eloş beraber mezuniyet gelebilir
Saol cnmOlsun köylü önemli
Eski insanların kafa öyle çalışıyor canim.
Eltimler geçen yaz 4 beş tane şehir gezdiler . Ankara'da mi şehrin birinde kayınpederin asker arkadaşı varmış kv eğer giderseniz orda kalın adam babanla her görüştüğünde geldiginizde gelin kalın diye söylenirdi otel falan aramayın demişeltim kızmış anne ne alaka tanımadığım hiç muhabbetimin olmadığı insanların evine gidip kalayım bide Corona varken demiş
düşününce aklın alabiliyormu ama kv kendi gitse gidip kalacaktı demekki.
Anladım canım afiyet olsun. Bende arada koyarım çikolata güzel oluyor![]()
Amin canım inşallahHadi hayırlı haberlerle ins![]()
guzel menu canim20 Nisan salı
2 dlm ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
5 zeytin
15.50
1 elma
2 ksk yoğurt
19.35
Soslu tavuk didilmis haliyle 4yk kadar
Salata
1 kepçe tarhana çorbasi
Şu 2litre
insallah birinden biri gonlune gore olur canimyok kıziş görüşmem var bugün 2 tane :))
inşallah canımguzel menu canim
insallah birinden biri gonlune gore olur canim
Yalnız yaşıyor anladığım kadarıyla içine sinmiyorsa götür tabak çanakGünaydın kızlar
Bugün çocukların odasını temizliyorum perde makinede cam silindi gardıroplar hallettim masa kapı ranza yeri silip bitiricem halı temiz zaten hiç silmeye uğramıycam yıkamaya yollarım bı ara sonra yemek işine girişcem akşama istemesem de eşimin gönlü olsun diye kp gidicez iftara orda bişey yapamayacağım için yapıp götürecem poff yemek götürmekle de bitmiyor ki işte tabak çanak kaşık bardak içime sinmiyor benim eltim yok zaten olsa da fark etmiyoreşim tabağını evden götür zaman kısıtlı zaten evde makineye atarım dersin bulaşıkla uğraşmak istemedim dersin diyor
![]()
Valla ya eskiler rahat bu konuda kendi arabamızla İzmir’e gidiyoruz o zaman benimki 3 aylık eşim tek şöför kırıkkalede kalalım yarın yola devam ederiz dedik kayınvalidem şurda Ankara’ya ne kaldı gidelim Ankara’da kayınpederimin kuzeni varmış onu arayacakmış orda kalacakmışız ay yok dedim habersiz nesiz yani insanların evinin otel niyeti ile kullanılması beni sinir ediyor özlersin gidersin kalırsın akrabandır oturursun vs de konaklama merkezi değil kimsenin eviOlsun köylü önemli
Eski insanların kafa öyle çalışıyor canim.
Eltimler geçen yaz 4 beş tane şehir gezdiler . Ankara'da mi şehrin birinde kayınpederin asker arkadaşı varmış kv eğer giderseniz orda kalın adam babanla her görüştüğünde geldiginizde gelin kalın diye söylenirdi otel falan aramayın demişeltim kızmış anne ne alaka tanımadığım hiç muhabbetimin olmadığı insanların evine gidip kalayım bide Corona varken demiş
düşününce aklın alabiliyormu ama kv kendi gitse gidip kalacaktı demekki.
Anladım canım afiyet olsun. Bende arada koyarım çikolata güzel oluyor![]()