- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #436.481
Hadi guzel haberlerle gel inşallah .yok kıziş görüşmem var bugün 2 tane :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi guzel haberlerle gel inşallah .yok kıziş görüşmem var bugün 2 tane :))
Ayy hadi gözün aydınbenim misafir bugün geldi. regl olmuşum. dün akşam ki açlık tatlı krizlerimin sebebi belli oldu![]()
Aynen canım yaaa haberli gidersin sadece onaltı görmek istersin tamam ama sen gez toz yatmaya gitValla ya eskiler rahat bu konuda kendi arabamızla İzmir’e gidiyoruz o zaman benimki 3 aylık eşim tek şöför kırıkkalede kalalım yarın yola devam ederiz dedik kayınvalidem şurda Ankara’ya ne kaldı gidelim Ankara’da kayınpederimin kuzeni varmış onu arayacakmış orda kalacakmışız ay yok dedim habersiz nesiz yani insanların evinin otel niyeti ile kullanılması beni sinir ediyor özlersin gidersin kalırsın akrabandır oturursun vs de konaklama merkezi değil kimsenin evi
Aynen valla dün eşim diyor köyüm burdan 3 saat 10 senedir ailemden uzaktayım köydeki bir Allah’ın kulu aramaz yalnız yaşıyorsun (daha öncesi için) bir şeye ihtiyacın var mı filan diye anca böyle işleri düşünce arıyorlar kalmak için hastane içinAyy hadi gözün aydın
Aynen canım yaaa haberli gidersin sadece onaltı görmek istersin tamam ama sen gez toz yatmaya git![]()
İnşallah kuzumHadi guzel haberlerle gel inşallah .
Ayy hadi gözün aydın
Aynen canım yaaa haberli gidersin sadece onaltı görmek istersin tamam ama sen gez toz yatmaya git![]()
Ay canım ya şekerin düşmüştür muhakkak ben de hamilelikte bu problemi yaşıyorum sıkça korkumdan aç kalmamaya çalışıyorumKızlar tansiyonum mu düştü kan şekerim mi bilmiyorum ama elim ayağım nasıl titriyor nasıl kahvaltı hazırladım da yedim bilmiyorum. Melemen yaptım biberler düzgün pişmemişti bile aceleden
Benm de sıklıkla düşüyor hemen zaten azıcık acıkayımAy canım ya şekerin düşmüştür muhakkak ben de hamilelikte bu problemi yaşıyorum sıkça korkumdan aç kalmamaya çalışıyorum![]()
Dikkatli ol canım ben azıcık uzatsam o süreyi soğuk soğuk terleyip gözlerim kararıyor sonrasında da mide boşaltıyorumBenm de sıklıkla düşüyor hemen zaten azıcık acıkayım
yedim canım zaten birşeyler kahvaltı yapmamıştım yaptım hemenDikkatli ol canım ben azıcık uzatsam o süreyi soğuk soğuk terleyip gözlerim kararıyor sonrasında da mide boşaltıyorum
Şekerin düşmüştür canım,eğer şeker problemjn varsa yanında hep bir şeyler taşı,ağzına atarsın düştüğünü hissettiğinde.Kızlar tansiyonum mu düştü kan şekerim mi bilmiyorum ama elim ayağım nasıl titriyor nasıl kahvaltı hazırladım da yedim bilmiyorum. Melemen yaptım biberler düzgün pişmemişti bile aceleden
Hamilesin dikkat et canım,benim de çok düşüyordu tokluk şekerim bile bazen 60 falandı,iyi takip et.İkinci gebeliğin daha iyi biliyorsundur zaten ama gebelikte şeker önemli.Ay canım ya şekerin düşmüştür muhakkak ben de hamilelikte bu problemi yaşıyorum sıkça korkumdan aç kalmamaya çalışıyorum![]()
Amirine belirtim var deKızlar bürodaki arkadaşın testi pozitif çıkmış. Birlikte çalışıyoruz. Temaslı olarak masa arkadaşını bildirmiş. Ben pek odamdan dışarı çıkmam ama sık görüştüğüm bir arkadaştı. Bu haberi aldığımdan beri ateşim çıktışimdi vitamin yaptım kendime. Onu içiyorum. Semptomlar artarsa gidip test yaptıracağım. Ama metanetli durmaya çalışıyorum. Sonuçta binlerce insan atlattı. Biz de genciz Allah’ın izniyle atlatırız diyorum.
Kamuda esnek çalışmaya geçildi fakat amirim bizim daireyi esneğe geçirmedi. Her gün hepimiz işe gidiyoruz. Pek iş de yok, yoğun değiliz niye böyle bir şey yaptı hiç bilmiyorum. Belki esnek çalışsaydık bu stresi yaşamayacaktım. Şimdi bu arkadaşlar da karantinaya alınınca bi tek ben kaldım işe yarayan eleman. Yani bunlar karantinadan çıkana kadar bana yine esnek yok canlarım.
15 dk kadar direk yuzyuze konusulmsdı surece virüs yok denecek kadar az gelıo bence,virüs mıktarı onemli .oyuzden gorup gecmekle bişey olmaz ıns,Allah korusun canim. İns yoktur birşeyin.
Maske kullaniyorsunuzdur iş yerinde o bile korur. Ama sen en ufak bir şeyde ihmal etmeden testini yaptır tabi.
Akşam apartmanimizda komşumun pozitif olduğunu öğrendim bende pazar günü dışarda görüşmüştükkim ne zaman hasta olacak bilemiyorsun ki .
Ama dediğin gibi olsan bile hafifçe atlatıp geçecek ins![]()
Aynen canım oruç tutamadım maalesefŞekerin düşmüştür canım,eğer şeker problemjn varsa yanında hep bir şeyler taşı,ağzına atarsın düştüğünü hissettiğinde.
Hamilesin dikkat et canım,benim de çok düşüyordu tokluk şekerim bile bazen 60 falandı,iyi takip et.İkinci gebeliğin daha iyi biliyorsundur zaten ama gebelikte şeker önemli.
Amirin insiyatifinde canım görümcemin iki çocuğu evde yalnız kalıyor 10 ve 6 yaşındalar kreş , okul kapalıAmirine belirtim var decocugun varmıydı 10 yal altı? Onlar işe gıtmıyo galoba?
kahvaltı yapmamıştım canım direk iş görüşmesine gitmiştim yedim birşeyler gelinceŞekerin düşmüştür canım,eğer şeker problemjn varsa yanında hep bir şeyler taşı,ağzına atarsın düştüğünü hissettiğinde.
Hamilesin dikkat et canım,benim de çok düşüyordu tokluk şekerim bile bazen 60 falandı,iyi takip et.İkinci gebeliğin daha iyi biliyorsundur zaten ama gebelikte şeker önemli.
Gözün aydınbenim misafir bugün geldi. regl olmuşum. dün akşam ki açlık tatlı krizlerimin sebebi belli oldu![]()
Yanlız değil de yanlız gibi eltim kaynım var ama ha varlıkları ha yokluklariYalnız yaşıyor anladığım kadarıyla içine sinmiyorsa götür tabak çanak
O bende de oluyordu özellikle insülin direncim varken su an o kadar olmuyorum şükür çok kötü oluyor o da dikkat et canımKızlar tansiyonum mu düştü kan şekerim mi bilmiyorum ama elim ayağım nasıl titriyor nasıl kahvaltı hazırladım da yedim bilmiyorum. Melemen yaptım biberler düzgün pişmemişti bile aceleden
Hahah aynen cnm iyi olduGözün aydın
Yanlız değil de yanlız gibi eltim kaynım var ama ha varlıkları ha yokluklari
O bende de oluyordu özellikle insülin direncim varken su an o kadar olmuyorum şükür çok kötü oluyor o da dikkat et canım
Hiç bilmiyorum ama öncesinde söylerlerdi diye düşünüyorumkızlar cuma 23 nisan acaba 3 gün birleşecekmi sokağa çıkma yasağıyla
Allah Allah Teoman’ın şarkısı var ya birlikte ama yalnız iki yabancı diye o geldi aklımaGözün aydın
Yanlız değil de yanlız gibi eltim kaynım var ama ha varlıkları ha yokluklari
O bende de oluyordu özellikle insülin direncim varken su an o kadar olmuyorum şükür çok kötü oluyor o da dikkat et canım