• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim misafir bugün geldi. regl olmuşum. dün akşam ki açlık tatlı krizlerimin sebebi belli oldu :KK70:
Ayy hadi gözün aydın😂
Valla ya eskiler rahat bu konuda kendi arabamızla İzmir’e gidiyoruz o zaman benimki 3 aylık eşim tek şöför kırıkkalede kalalım yarın yola devam ederiz dedik kayınvalidem şurda Ankara’ya ne kaldı gidelim Ankara’da kayınpederimin kuzeni varmış onu arayacakmış orda kalacakmışız ay yok dedim habersiz nesiz yani insanların evinin otel niyeti ile kullanılması beni sinir ediyor özlersin gidersin kalırsın akrabandır oturursun vs de konaklama merkezi değil kimsenin evi
Aynen canım yaaa haberli gidersin sadece onaltı görmek istersin tamam ama sen gez toz yatmaya git 🤷‍♀️🤷‍♀️

Ayy hadi gözün aydın😂

Aynen canım yaaa haberli gidersin sadece onaltı görmek istersin tamam ama sen gez toz yatmaya git 🤷‍♀️🤷‍♀️
Aynen valla dün eşim diyor köyüm burdan 3 saat 10 senedir ailemden uzaktayım köydeki bir Allah’ın kulu aramaz yalnız yaşıyorsun (daha öncesi için) bir şeye ihtiyacın var mı filan diye anca böyle işleri düşünce arıyorlar kalmak için hastane için

Kızlar tansiyonum mu düştü kan şekerim mi bilmiyorum ama elim ayağım nasıl titriyor nasıl kahvaltı hazırladım da yedim bilmiyorum. Melemen yaptım biberler düzgün pişmemişti bile aceleden
Ay canım ya şekerin düşmüştür muhakkak ben de hamilelikte bu problemi yaşıyorum sıkça korkumdan aç kalmamaya çalışıyorum 🤦‍♀️

Kızlar tansiyonum mu düştü kan şekerim mi bilmiyorum ama elim ayağım nasıl titriyor nasıl kahvaltı hazırladım da yedim bilmiyorum. Melemen yaptım biberler düzgün pişmemişti bile aceleden
Şekerin düşmüştür canım,eğer şeker problemjn varsa yanında hep bir şeyler taşı,ağzına atarsın düştüğünü hissettiğinde.
Ay canım ya şekerin düşmüştür muhakkak ben de hamilelikte bu problemi yaşıyorum sıkça korkumdan aç kalmamaya çalışıyorum 🤦‍♀️
Hamilesin dikkat et canım,benim de çok düşüyordu tokluk şekerim bile bazen 60 falandı,iyi takip et.İkinci gebeliğin daha iyi biliyorsundur zaten ama gebelikte şeker önemli.

Kızlar bürodaki arkadaşın testi pozitif çıkmış. Birlikte çalışıyoruz. Temaslı olarak masa arkadaşını bildirmiş. Ben pek odamdan dışarı çıkmam ama sık görüştüğüm bir arkadaştı. Bu haberi aldığımdan beri ateşim çıktı 😂 şimdi vitamin yaptım kendime. Onu içiyorum. Semptomlar artarsa gidip test yaptıracağım. Ama metanetli durmaya çalışıyorum. Sonuçta binlerce insan atlattı. Biz de genciz Allah’ın izniyle atlatırız diyorum.
Kamuda esnek çalışmaya geçildi fakat amirim bizim daireyi esneğe geçirmedi. Her gün hepimiz işe gidiyoruz. Pek iş de yok, yoğun değiliz niye böyle bir şey yaptı hiç bilmiyorum. Belki esnek çalışsaydık bu stresi yaşamayacaktım. Şimdi bu arkadaşlar da karantinaya alınınca bi tek ben kaldım işe yarayan eleman. Yani bunlar karantinadan çıkana kadar bana yine esnek yok canlarım.
Amirine belirtim var de🤣 cocugun varmıydı 10 yal altı? Onlar işe gıtmıyo galoba?

Allah korusun canim. İns yoktur birşeyin.
Maske kullaniyorsunuzdur iş yerinde o bile korur. Ama sen en ufak bir şeyde ihmal etmeden testini yaptır tabi.
Akşam apartmanimizda komşumun pozitif olduğunu öğrendim bende pazar günü dışarda görüşmüştük🤷‍♀️🤷‍♀️kim ne zaman hasta olacak bilemiyorsun ki .

Ama dediğin gibi olsan bile hafifçe atlatıp geçecek ins🤲🤲🤲
15 dk kadar direk yuzyuze konusulmsdı surece virüs yok denecek kadar az gelıo bence,virüs mıktarı onemli .oyuzden gorup gecmekle bişey olmaz ıns,

Şekerin düşmüştür canım,eğer şeker problemjn varsa yanında hep bir şeyler taşı,ağzına atarsın düştüğünü hissettiğinde.

Hamilesin dikkat et canım,benim de çok düşüyordu tokluk şekerim bile bazen 60 falandı,iyi takip et.İkinci gebeliğin daha iyi biliyorsundur zaten ama gebelikte şeker önemli.
Aynen canım oruç tutamadım maalesef
Amirine belirtim var de🤣 cocugun varmıydı 10 yal altı? Onlar işe gıtmıyo galoba?
Amirin insiyatifinde canım görümcemin iki çocuğu evde yalnız kalıyor 10 ve 6 yaşındalar kreş , okul kapalı

kahvaltı yapmamıştım canım direk iş görüşmesine gitmiştim yedim birşeyler gelince

benim misafir bugün geldi. regl olmuşum. dün akşam ki açlık tatlı krizlerimin sebebi belli oldu :KK70:
Gözün aydın😄
Yalnız yaşıyor anladığım kadarıyla içine sinmiyorsa götür tabak çanak
Yanlız değil de yanlız gibi eltim kaynım var ama ha varlıkları ha yokluklari
O bende de oluyordu özellikle insülin direncim varken su an o kadar olmuyorum şükür çok kötü oluyor o da dikkat et canım

Gözün aydın😄

O bende de oluyordu özellikle insülin direncim varken su an o kadar olmuyorum şükür çok kötü oluyor o da dikkat et canım
Hahah aynen cnm iyi oldu :D allahtan şuana kadar hep evde tuttu krizlerim

kızlar cuma 23 nisan acaba 3 gün birleşecekmi sokağa çıkma yasağıyla
Hiç bilmiyorum ama öncesinde söylerlerdi diye düşünüyorum
Gözün aydın😄

Allah Allah Teoman’ın şarkısı var ya birlikte ama yalnız iki yabancı diye o geldi aklıma

Back
X