- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #436.621
Bakma sen öyle tariflere meleğimUn ve kaşar var.Ben kalorisi az diye yiyordum kabağı.Ama bir ara meraktan yine denerim kesinteşekkürler canım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakma sen öyle tariflere meleğimUn ve kaşar var.Ben kalorisi az diye yiyordum kabağı.Ama bir ara meraktan yine denerim kesinteşekkürler canım
![]()
Tamam bitanemBakma sen öyle tariflere meleğim![]()
Aahh sormaa kabağa mecbur kalınca ogreniyorsun işteHala mutfağı toplamadım onu toplamaya çalışmaya çalışıyorum
Eloş kabakla ilgili ne çok yemek biliyormuşsun
Ben misafirlere de deniyorumMesajı kaydettim.Guzel fikirlerin varKabak sandalı tavuklu merak ettim
Tavuk göğsüyle yapıyorsun değil mi canımBen misafirlere de deniyorumGüzel oluyor.
Aynen minik minik dofruyorum tavuk sote yapiyorum. Haşlanmış kabağın arasini doldurup fırına uzerine kaşar tercihTavuk göğsüyle yapıyorsun değil mi canım
Tamam canım tesekkur ederimCanını sıkarsan vücudun kortizon hormonu salgılar kilo vermen zorlaştığı gibi simit bölgesi yağlanması başlar.Şimdi bismillah diyorsun güzel bir plan yapiyorsun ve bomba gibi başlıyorsun![]()
Tamam canım sagol iyiyim şoku atlattım yapcak bişey yok 8 kilo fazladan vercez. Eğer moralimi bozar diyeti bırakırsam daha kötü en iyisi daha cok motive olmak ❤Çok güzel diyet barı da hoş gördük mü tamamdır
Çok iyi spor da şahane
Üzülme ben 100den 65e , 91den 64e indim vereceğiz evel Allah
Afiyet olsun canım
Söyledi zaten canım işe girerken ıncık cıncık soruyorlarmış diye
Yeter diyordu bıktım diyordu
Harika![]()
Buzluğa at bıktıysanDaha Bir kilo var pişmemiş kabak.nasıl yapsam da bitirsem.
Elbette canım maksimum diyeti 1, 1 buçuk ay kadar uzatmak demek hiç başlamasan külliyen zararTamam canım sagol iyiyim şoku atlattım yapcak bişey yok 8 kilo fazladan vercez. Eğer moralimi bozar diyeti bırakırsam daha kötü en iyisi daha cok motive olmak ❤
Tamam canım öyle yapcamSıkma canını canım , toparlan ve devam,3 ün 5 in lafını yapma![]()
Canım cidden bizim Kızlar öyle ayrılamıyorsun sonra buralardan biz de seni sevdik uzun süredir aramızdaymışsın gibiKızlar ben burayı cok sevdim çok sıcak kanlı insanlar var. Sankş aylardır burdayımışım gibi oldu ❤ U UcanSupurge
Öyle gerçekten cok sıcak kanlılar. Çok teşekkür ederim canımCanım cidden bizim Kızlar öyle ayrılamıyorsun sonra buralardan biz de seni sevdik uzun süredir aramızdaymışsın gibi
Guzel canim afiyet olsun21 Nisan
9.00 limonlu su
11.00. 2 yumurta kırma şeklinde
2 kaşık köy peyniri
3.00 bir kase çilek
7.30. Bir kase pirinçli ve yoğurtlu ıspanak
3 litre su
![]()
Baklava disinda guzel canim afiyet olsun, bazen insan sinir kupu oluyor haklisin ama degistiremeyecgimz seyler icn kendimizi yipratmayalim he deyip bosverip gecelim, acikcasi bugun ben de sinir oldum bazi seylere sonra kendi kendime aldrma dedim benden kiymetli degilya ne yaparlarsa yapsinlar dedim suan daha iyiymKızlar menümü yazıp kaçayım alintım var bı sürü ama hiç halim enerjim yok yorumlamaya her zaman aynı terane sinir küpü olup geliyorum onları görünce enerjimi sömürduler yine
21 Nisan Çarşamba
Sahur
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 küçük kase yoğurt
2 ceviz
Domates-salatalık
Yarım elma
Bolca ot
Rezenell-biberiyeli çay
İftar
1 kepçe bamya çorbası
1 kaşık pilav
1 kaşık haşlanmış tavuk
1 bardak limonata
3 tane yaprak sarma
1 baklava
Su 1 lt anca içtim bugün evde olmayınca
Spor yok temizlik yaptım![]()
bazen eşimin kafasını böyle duvara vurasım geliyor ne zmn akillanacak acaba çokta ümidim yok aslında
tam sopalığım vala bugün zaten attiydim pazartesiye göre nedense adet olamadım karnım kasıklarım dolu dolu hissediyorumYa bazı konularda bosveriyorum artık ama çocuklarıma karşı yapılan davranışlar delirtiyor küçücük çocukları sinir edip ağlatmaktan zevk alan insanlar laftan anlamıyorlar gitmeyelim diyorum eşimin hatri için gidiyoruz her seferinde ama pişman olup geliyorum küçük olanı ağlattılar diye kızımın yüzü akşam hep asıktı herşeye fevri cevap verdi falan hiç huzurla oturamiyoruz dedim ramazanda sakın bana bı daha gidelim deme bu abdestle baya namaz kılarız gittik yeter dedimbazen insan sinir kupu oluyor haklisin ama degistiremeyecgimz seyler icn kendimizi yipratmayalim he deyip bosverip gecelim, acikcasi bugun ben de sinir oldum bazi seylere sonra kendi kendime aldrma dedim benden kiymetli degily