• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyilik canim 😍
sen nasilsin

Hayırlı günler canım 💕 sen nasılsın?

iyyiz canim
senden naber
Bende iyim sagolun 😘
bugun kv leri cagirdim
degisiklik olsun hep ben cikiyorum yukari
bugunde onlar insin😂
Iyi yapmissin canim😄 degisiklik iyidir 😄
o kadar moralim bozuk ki. sabah wc çıktıktan sonra tartılayım dedim ve sadece -200 geldi. pazartesi günü de aynıydı. -200 gelmiştim.
bütün hafta aç gezdim, asla kaçamak yapmadım. ona rağmen neden böyle geldi aklım almıyor. motivasyonum düştü resmen. bakalım yarın ne olacak kızlar
Adet falanmi yaklasti acaba? Su tüketimi azdiysa cumaya degisir bu eksi

Hayır sadece tatlıya etme bak örnek yemin metni "cumaya kadar diyete mani en ufak bir kaçamak yapmayacağıma yemin ediyorum eğer yeminimi bozarsam üç gün oruç tutacağım "😂 böyle yapınca eriyorsun 😊
Ahhaahh ya ne güldüm😂😂
Dur sadece tatlıya yemin ettim artık deneme asamasi zaten bir sürü borcum var 3 oruç 3 oruç😂😂

afiyet olsun canım. baş ağrısı herkeste var ya dün bende ölüyordum başımın ağrısından mevsim geçişlerinden midir nedir

ban mı yedi ucansupurge
Evet malesef yemiş inşallah yarına biter bu ban olayı.
selam kızlar. bugün evdeyim haftanın ilk 3 gününe göre. gözüm telefonda ararlarmı diye bekliyorum :KK43:
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Bikaç gun suruyo galıba ya ban, tecrube konusuyo🙈 bu durumda yarınki bildirimleri kim yapcak ki
Yarın duruma bakarız canim. Hepimizin gözü kulağı burda olsun eğer U UcanSupurge nin bani kalkmazsa listeyi hazırlar önce burda paylaşırız kontrol eder paylaşımda öyle paylaşırız artık el yordamiynan😂😂😂 anam yalandan kronoloji listesini hazırlayana kadar akla karayı seçtim ben😂😂

Yarın duruma bakarız canim. Hepimizin gözü kulağı burda olsun eğer U UcanSupurge nin bani kalkmazsa listeyi hazırlar önce burda paylaşırız kontrol eder paylaşımda öyle paylaşırız artık el yordamiynan😂😂😂 anam yalandan kronoloji listesini hazırlayana kadar akla karayı seçtim ben😂😂
Eküri listesini hazırlayana kadar 3 hafta geçti yarın bu işe girişirsem olacakları tahmin edemiyorum 😂😂 listeden kastın herkesin yüzdeleri değil mi onu yapıyorsun sen zaten ama bizde kontrol ederiz fakat kaptanların kendi aralarında paylaştığı listeler varsa ne yapacağız 🤷

Eküri listesini hazırlayana kadar 3 hafta geçti yarın bu işe girişirsem olacakları tahmin edemiyorum 😂😂 listeden kastın herkesin yüzdeleri değil mi onu yapıyorsun sen zaten ama bizde kontrol ederiz fakat kaptanların kendi aralarında paylaştığı listeler varsa ne yapacağız 🤷
Tabiki canim paylaşım alanı var takımlar arası sıralama için 🤷‍♀️

Back
X