- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #436.701
selam kızlar. bugün evdeyim haftanın ilk 3 gününe göre. gözüm telefonda ararlarmı diye bekliyorum 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyilik canim
sen nasilsin
Hayırlı günler canımsen nasılsın?
Bende iyim sagoluniyyiz canim
senden naber
Iyi yapmissin canimbugun kv leri cagirdim
degisiklik olsun hep ben cikiyorum yukari
bugunde onlar insin![]()
Adet falanmi yaklasti acaba? Su tüketimi azdiysa cumaya degisir bu eksio kadar moralim bozuk ki. sabah wc çıktıktan sonra tartılayım dedim ve sadece -200 geldi. pazartesi günü de aynıydı. -200 gelmiştim.
bütün hafta aç gezdim, asla kaçamak yapmadım. ona rağmen neden böyle geldi aklım almıyor. motivasyonum düştü resmen. bakalım yarın ne olacak kızlar
Ahhaahh ya ne güldümHayır sadece tatlıya etme bak örnek yemin metni "cumaya kadar diyete mani en ufak bir kaçamak yapmayacağıma yemin ediyorum eğer yeminimi bozarsam üç gün oruç tutacağım "böyle yapınca eriyorsun
![]()
Banada yemin ettirO zaman 1 dilim güllaç dışında şekere yemin ediyorum 3 gün de![]()
Ders boş mu yani:)) çikolat serbest miBiri ile tartışmış galiba kızlar öyle söyledi ben de baktım ama pek anlamadım
Hagahaha örnek metinli çok iyi :)))Hayır sadece tatlıya etme bak örnek yemin metni "cumaya kadar diyete mani en ufak bir kaçamak yapmayacağıma yemin ediyorum eğer yeminimi bozarsam üç gün oruç tutacağım "böyle yapınca eriyorsun
![]()
Evet malesef yemiş inşallah yarına biter bu ban olayı.afiyet olsun canım. baş ağrısı herkeste var ya dün bende ölüyordum başımın ağrısından mevsim geçişlerinden midir nedir
ban mı yedi ucansupurge
Hayırlı sonuçlar olsun inşallahselam kızlar. bugün evdeyim haftanın ilk 3 gününe göre. gözüm telefonda ararlarmı diye bekliyorum![]()
inşallah canımEvet malesef yemiş inşallah yarına biter bu ban olayı.
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Bikaç gun suruyo galıba ya ban, tecrube konusuyoEvet malesef yemiş inşallah yarına biter bu ban olayı.
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Ya zehram kimseyle tartışmaz örnek bir üyedir.Bikaç gun suruyo galıba ya ban, tecrube konusuyobu durumda yarınki bildirimleri kim yapcak ki

Yarın duruma bakarız canim. Hepimizin gözü kulağı burda olsun eğer U UcanSupurge nin bani kalkmazsa listeyi hazırlar önce burda paylaşırız kontrol eder paylaşımda öyle paylaşırız artık el yordamiynanBikaç gun suruyo galıba ya ban, tecrube konusuyobu durumda yarınki bildirimleri kim yapcak ki
Eküri listesini hazırlayana kadar 3 hafta geçti yarın bu işe girişirsem olacakları tahmin edemiyorumYarın duruma bakarız canim. Hepimizin gözü kulağı burda olsun eğer U UcanSupurge nin bani kalkmazsa listeyi hazırlar önce burda paylaşırız kontrol eder paylaşımda öyle paylaşırız artık el yordamiynananam yalandan kronoloji listesini hazırlayana kadar akla karayı seçtim ben
![]()
Evet ya ekürim den ses çıkmıyor umarım iyisindirasliogretmen canim gorunmedin kotuledinmi hayırdır merak ettim
Tabiki canim paylaşım alanı var takımlar arası sıralama içinEküri listesini hazırlayana kadar 3 hafta geçti yarın bu işe girişirsem olacakları tahmin edemiyorumlisteden kastın herkesin yüzdeleri değil mi onu yapıyorsun sen zaten ama bizde kontrol ederiz fakat kaptanların kendi aralarında paylaştığı listeler varsa ne yapacağız
![]()
Evet orada da paylaşılıyor.Tabiki canim paylaşım alanı var takımlar arası sıralama için![]()
@Ucansupurgenin geçen haftaki mesajını kaydetmiştim onun üzerinden düzeltme yaparızTabiki canim paylaşım alanı var takımlar arası sıralama için![]()
Yüzdeleri kontrol etmeye yardım edebilirim canım@Ucansupurgenin geçen haftaki mesajını kaydetmiştim onun üzerinden düzeltme yaparız