• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar dn kızım oynarken noldugunu anlamsdıgım bi şekılde deli gibi aglamaya başladı , sonra sag el ve kolunu hıc oynatmıordu ve dokundgumuzda cok aglıyordu, gece zor gectı, sabah dr s gotırduk,rontgen cektı , neyse ki kırık cıkık uok ama ömrumden omur gıttı o agladıkca içli içli, şimdi daha iyi şükür , sabah tartılamadım oyuzden şimdi 70.5 um
Oyy kıyamam ya,çok geçmiş olsun.Minnaklarin dili de yok kendilerini ifade etsinler😔

Maalesef dün kötü geçti ama şu regl düzensizliği de etkiliyor sanırım leke geliyor devamı yok kasıklarim ağrıyor bu haftalik hedefim tutmadı sağlık olsun ikinci hedefim 80
Geçen hafta: 85.75
Bu hafta: 85.00
Fark: -750
Yüzde: %0.875

Eklentiler

• IMG_20210423_152219.webp
    IMG_20210423_152219.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 23
GEÇEN CUMA: 76,4
BUGÜN: 76,2
FARK: 0,2
YÜZDE: % 0,2617

kızlar moralimin ne kadar düşük olduğunu anlatamam. Gerçekten hiç kaçamak yapmadım. Menülerimi gördünüz. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Çarşamba günü 75,9dum. Çok mutlu olmuştum Cuma’ya tam 1 kilo gidecek diye. Fakat bugünkü sonuç ortada. Menülerim kalabalıkken daha fazla kilo veriyordum. Öğle yemeklerini kaldırınca acaba vücut kendini korumaya mı aldı hiç bilmiyorum.
Canım kaçamak yok menülerin güzeldi moral bozma gidecek elbet vardır vücudunun bı tepkisi hiç üzülme haftaya daha güzel eksin olacak bence
Eki Görüntüle 2832694
Geçen hafta:82.3
Bu hafta:81.3
Fark:1
Yüzde:1,21
Süpersin canım tebrikler 🤩👏 haftaya 7leri görürsün bence 💥
Kızlar dn kızım oynarken noldugunu anlamsdıgım bi şekılde deli gibi aglamaya başladı , sonra sag el ve kolunu hıc oynatmıordu ve dokundgumuzda cok aglıyordu, gece zor gectı, sabah dr s gotırduk,rontgen cektı , neyse ki kırık cıkık uok ama ömrumden omur gıttı o agladıkca içli içli, şimdi daha iyi şükür , sabah tartılamadım oyuzden şimdi 70.5 um
Ya çok geçmiş olsun kuzum kıyamam incinmiş demek ki çok şükür ya
Tamam canım 😊 Benim kız da bi yandan bacağıma yapışıyor 😂 2 günde 200 gr gitmiş çarşamba 94.500 dü az sanki ya. Kızların dedigi gibi kuru fasulyeden mi oldu Acaba dünden beri de wcye cıkmadım daha. Hic kaçamak yapmıyorum ama sahurda yapmıyorum 😏
WC çıkmamışsin daha iki gün olmuş eksi eksidir diyorum canım tebrikler haftaya tatmin olacağın rakamı görürsün insAllah 🤗

Maalesef dün kötü geçti ama şu regl düzensizliği de etkiliyor sanırım leke geliyor devamı yok kasıklarim ağrıyor bu haftalik hedefim tutmadı sağlık olsun ikinci hedefim 80
İlk hedef tuttu yani :KK9: dünkü menüyü gördüm banlıyken o olmasa 85in altı olabilirdin ama yine de gayet güzel eksin 🧿

Vardır illa bir sebebi canim. Belki duraklama haftandaydin bu hafta güzel ekşi gelir bence sıkma canini

Yeni başlangıçlar iyidir hoşgeldin canim

Olsun canım ekşi eksidir artıda olabilirdin.

Tebrikler canım guzel eksi

Yeminim var 😂😂😂

Geçmiş olsun canım şimdi iyimi. Düştü falanmi kolunun üzerine acaba

Az yeme canim sahursuzda tutuyorsan. En azından tartıdan bir gün önce yememeye çalış canim. Sebzeni corbani iç bolca
Hoşbulduk canım

Canım kaçamak yok menülerin güzeldi moral bozma gidecek elbet vardır vücudunun bı tepkisi hiç üzülme haftaya daha güzel eksin olacak bence

Süpersin canım tebrikler 🤩👏 haftaya 7leri görürsün bence 💥

Ya çok geçmiş olsun kuzum kıyamam incinmiş demek ki çok şükür ya

WC çıkmamışsin daha iki gün olmuş eksi eksidir diyorum canım tebrikler haftaya tatmin olacağın rakamı görürsün insAllah 🤗
Yaaa gelirmi ki 7 ler ❤️

Allah kabul etsin canım oruçlusun zaten beklemende sıkıntı yok

Aldır canım inşallah onlar fayda eder bari

Tamam canım bi bakayım kaçla ayrılmışsın hadi bu defa ikinci mezuniyet gelsin
Bu defa mezun olmak istemiyorum gibi yoksa hemen dalıyorum kendimi gidebildigi yere kadar gidcem

Geçmiş olsun canım

Tebrikler canım 😘

Back
X