- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #436.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy kıyamam ya,çok geçmiş olsun.Minnaklarin dili de yok kendilerini ifade etsinlerKızlar dn kızım oynarken noldugunu anlamsdıgım bi şekılde deli gibi aglamaya başladı , sonra sag el ve kolunu hıc oynatmıordu ve dokundgumuzda cok aglıyordu, gece zor gectı, sabah dr s gotırduk,rontgen cektı , neyse ki kırık cıkık uok ama ömrumden omur gıttı o agladıkca içli içli, şimdi daha iyi şükür , sabah tartılamadım oyuzden şimdi 70.5 um
Canım kaçamak yok menülerin güzeldi moral bozma gidecek elbet vardır vücudunun bı tepkisi hiç üzülme haftaya daha güzel eksin olacak benceGEÇEN CUMA: 76,4
BUGÜN: 76,2
FARK: 0,2
YÜZDE: % 0,2617
kızlar moralimin ne kadar düşük olduğunu anlatamam. Gerçekten hiç kaçamak yapmadım. Menülerimi gördünüz. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Çarşamba günü 75,9dum. Çok mutlu olmuştum Cuma’ya tam 1 kilo gidecek diye. Fakat bugünkü sonuç ortada. Menülerim kalabalıkken daha fazla kilo veriyordum. Öğle yemeklerini kaldırınca acaba vücut kendini korumaya mı aldı hiç bilmiyorum.
Süpersin canım tebrikler
Ya çok geçmiş olsun kuzum kıyamam incinmiş demek ki çok şükür yaKızlar dn kızım oynarken noldugunu anlamsdıgım bi şekılde deli gibi aglamaya başladı , sonra sag el ve kolunu hıc oynatmıordu ve dokundgumuzda cok aglıyordu, gece zor gectı, sabah dr s gotırduk,rontgen cektı , neyse ki kırık cıkık uok ama ömrumden omur gıttı o agladıkca içli içli, şimdi daha iyi şükür , sabah tartılamadım oyuzden şimdi 70.5 um
WC çıkmamışsin daha iki gün olmuş eksi eksidir diyorum canım tebrikler haftaya tatmin olacağın rakamı görürsün insAllahTamam canımBenim kız da bi yandan bacağıma yapışıyor
2 günde 200 gr gitmiş çarşamba 94.500 dü az sanki ya. Kızların dedigi gibi kuru fasulyeden mi oldu Acaba dünden beri de wcye cıkmadım daha. Hic kaçamak yapmıyorum ama sahurda yapmıyorum
![]()
İlk hedef tuttu yaniMaalesef dün kötü geçti ama şu regl düzensizliği de etkiliyor sanırım leke geliyor devamı yok kasıklarim ağrıyor bu haftalik hedefim tutmadı sağlık olsun ikinci hedefim 80
Geçen hafta: 85.75
Bu hafta: 85.00
Fark: -750
Yüzde: %0.875
Hoşbulduk canımVardır illa bir sebebi canim. Belki duraklama haftandaydin bu hafta güzel ekşi gelir bence sıkma canini
Yeni başlangıçlar iyidir hoşgeldin canim
Olsun canım ekşi eksidir artıda olabilirdin.
Tebrikler canım guzel eksi
Yeminim var
Geçmiş olsun canım şimdi iyimi. Düştü falanmi kolunun üzerine acaba
Az yeme canim sahursuzda tutuyorsan. En azından tartıdan bir gün önce yememeye çalış canim. Sebzeni corbani iç bolca
Yaaa gelirmi ki 7 lerCanım kaçamak yok menülerin güzeldi moral bozma gidecek elbet vardır vücudunun bı tepkisi hiç üzülme haftaya daha güzel eksin olacak bence
Süpersin canım tebriklerhaftaya 7leri görürsün bence
Ya çok geçmiş olsun kuzum kıyamam incinmiş demek ki çok şükür ya
WC çıkmamışsin daha iki gün olmuş eksi eksidir diyorum canım tebrikler haftaya tatmin olacağın rakamı görürsün insAllah![]()
Bu defa mezun olmak istemiyorum gibi yoksa hemen dalıyorum kendimi gidebildigi yere kadar gidcemAllah kabul etsin canım oruçlusun zaten beklemende sıkıntı yok
Aldır canım inşallah onlar fayda eder bari
Tamam canım bi bakayım kaçla ayrılmışsın hadi bu defa ikinci mezuniyet gelsin
Geçmiş olsun canımKızlar dn kızım oynarken noldugunu anlamsdıgım bi şekılde deli gibi aglamaya başladı , sonra sag el ve kolunu hıc oynatmıordu ve dokundgumuzda cok aglıyordu, gece zor gectı, sabah dr s gotırduk,rontgen cektı , neyse ki kırık cıkık uok ama ömrumden omur gıttı o agladıkca içli içli, şimdi daha iyi şükür , sabah tartılamadım oyuzden şimdi 70.5 um
İdeal kilonun çok altına inme de canım zaten şu sıra baş dönmesi vs yaşıyorsun olumsuz etkilemesin daha sonraBu defa mezun olmak istemiyorum gibi yoksa hemen dalıyorum kendimi gidebildigi yere kadar gidcem
Tebrikler canımMaalesef dün kötü geçti ama şu regl düzensizliği de etkiliyor sanırım leke geliyor devamı yok kasıklarim ağrıyor bu haftalik hedefim tutmadı sağlık olsun ikinci hedefim 80
Geçen hafta: 85.75
Bu hafta: 85.00
Fark: -750
Yüzde: %0.875
Tuttu tam anlamıyla küsür sayılar olmadanİlk hedef tuttu yanidünkü menüyü gördüm banlıyken o olmasa 85in altı olabilirdin ama yine de gayet güzel eksin
![]()
Gelir canım insAllahYaaa gelirmi ki 7 ler![]()
Hak ettin ye elbette canım ama yarın ve sonrasına dikkat
Sağol canım izindeyim yavaşta olsa geliyorum peşindenTebrikler canım![]()
Tamam canım dikkat ederimHak ettin ye elbette canım ama yarın ve sonrasına dikkat
Özlemişim senle yarışmayı önde olmakta stresliymis yaSağol canım izindeyim yavaşta olsa geliyorum peşinden![]()
Özlemişim senle yarışmayı önde olmakta stresliymis ya![]()
İştahım kaçtı yemesem mi acabahahhha sen baya atak yaptın rehavete kapılabilirsin cnm bence kadayiftan hak ettin bol bol ye
![]()