• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Akşam menüleri neler kızlar sahuru yulaf lapası ile yaptım akşama menüde karnabahar graten, yoğurt, tarhana çorbası, salata var bizim bayrama 18 gün kaldı bayrama :KK17:
ay iyi hatırlattın et filan çıkarmamışım dondurucudan kuru pilav yapayım 2 haftadır yapmıyorum galiba

23 - 30 NİSAN TAKIM İÇİ REKABET LİSTESİ

Rakip1 & Yüzdesi

Rakip2 & Yüzdesi

Kazanan

VS
VS
@cgdmk
VS
VS
VS
VS
VS
VS
Ayla- Ayla-
VS
Canimcim biz medineyle ekuriyiz ya rakip olmamiz 🤔🤔

Akşam menüleri neler kızlar sahuru yulaf lapası ile yaptım akşama menüde karnabahar graten, yoğurt, tarhana çorbası, salata var bizim bayrama 18 gün kaldı bayrama :KK17:
Afiyet olsun canim

Bizde akşama patlıcan yemeği bulgur pilavı ve domates çorbası var canim bide hosaf

Afiyet olsun canim

Bizde akşama patlıcan yemeği bulgur pilavı ve domates çorbası var canim bide hosaf
Sağol canım size de afiyet olsun şu domates çorbasını sevemedik biz ya ben yapamadım zevkler değişir bizde soğan çorbasına ölüyoruz:D

Sağol canım size de afiyet olsun şu domates çorbasını sevemedik biz ya ben yapamadım zevkler değişir bizde soğan çorbasına ölüyoruz:KK70:
Onu deneyeceğim ama evde hiç tavuk suyum yada et suyum kalmamis sade suyla yapsam tadı olurmuki
Değişim çorba arayışındayim🤭

Sabah kalkinca niyetim öyleydi ama dolaba bakınca vazgectim
Sağlık olsun bklm ben genelde tavuğu parcalayinca kanat, sırt kısmı derileri buzluğa atıyorum sonra toplu kaynatıp bardakliyom baya gidiyor her çorbaya pilava nerdeyse kullanınca benimde az kaldı kemik suyu falan he

Canimcim biz medineyle ekuriyiz ya rakip olmamiz 🤔🤔
:bicak:eloş bu hafta böyle olsa olur mu? Şimdi iki tablo kafa karıştıracak ötekini süresi dolduğu için düzenleyemiyorum
Kizlar buzluğa yazdan domates koymuştum kabuklarını soyup domates çorbası tarifi olan varmı internetten baktım ama tam tutmuş bir tarifi yapmak daha iyi olur
Ben hiç yapmadım canım bi kere içtim hoşlanmadım Handandandan Handandandan çok sevdiğini güzel bir tarifi olduğunu söylerdi

:bicak:eloş bu hafta böyle olsa olur mu? Şimdi iki tablo kafa karıştıracak ötekini süresi dolduğu için düzenleyemiyorum

Ben hiç yapmadım canım bi kere içtim hoşlanmadım Handandandan Handandandan çok sevdiğini güzel bir tarifi olduğunu söylerdi
Hım Handandandan Handandandan görürse yazar belki hem özledik seni Niran vesile olur😍😍

Bugünlük netten bir tarif deniyim bakalım seversekte sevmezsekte artik

Tatlışkom benım rakibim ücmelekannesi ,ama ucmeleksnnesının rakıbı muhtemelen kendibden zayıf bırıleri. Yani rakiplik karsılıklı olamaz die düşünıyorum,,😘

Back
X