- Konu Sahibi Handandandan
- #437.381
Insallah yanar canm, biraz fazla yeynce kendimi kotu hissediyorumCanını sıkma hallolur gün boyu oruçlusun zaten yanar gider o en fazla gece zipor yaparsın ne var bunda
Afiyet şifa olsun canım bi gün ben de yapacağım şu domates çorbasını
Ya iste 2 gundur cok yeynce kotu hissettim, hafta ici azaltip hedefime ulasmak istiyorumAfiyet olsun canım. Diğer arkadaşlara katılıyorum. Dürümsüz yemek daha mantıklı
Afiyet olsun canım gayet güzel
Kız niye üzülüyorsun. Hep çok az yiyorsun zaten arada böyle kaçamaklar olacak. Ki ben bunu kaçamak olarak da görmüyorum. Şifa olsun
Afiyet olsun canım
Ohhh mis gibi yap sporunu bak gor nasil fark edecekGünaydın canlarYarın ara tartı günümüz bugünü olabildiğince hafif geçirmeye çalışalım.
dün basen hareketleri yaptım. Sabah kalktım bacaklar ağrıyor. Bi mutlu oldumkaslarım çalışmış diye. Her gün yapıp şu basenlerimi eriteceğim. Üst vücudum normal ama aşağı basenlerim çok kötü. Bi ara size fotoğraf atayım. After/before yapayım.
Çetele tuttum 1 ay boyunca her gün yapacağım bu hareketleri. Bakalım öncesi ve sonrası nasıl olacak![]()
Canim ben evde yapiyorum genelde ve cok severimm ama midemi rahatsiz ediyor o yuzden cok yemiyorumBi kere içtim sulandırılmış salça gibi gelmişti tadı bu defa kendim yapıp deneyeyeyim bakayım
Canm ben ilk 5 aylik oldugunda ayrdim ama emzirmek icin yanina gittigmde genelde beraber uyaniyordukKızlar size bişey danışcam, bebegım en ufak sese uyanuyo, saga donsem bile. Odasını ayırsam daha mı iyş uyur , cok mu erken olur 11 aylık olmak uzre suan, suzler. Ne zmn ayırmıstınız , he bi de beyimle asker arkadssına dondük![]()