• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süpersin devam edebiliyor musun. Ben cok faydasini gördüm hareketlerin. Baya inceldi bacaklarim. Bi ara bende foto koyarim.

Benim oğlum 3.5 yaşında kızım 1.5 ikisininde 9 a kadar yattığı gün hiç olmadı. Dogduklarindan beri böyleler.

Sorma benim de bozulmuyor değil 😞😞

Galiba linç için geç kaldim 🙈🙈

2.Düşünüyorum gibi bir şey okudum sanki. Bence bu kiloda hamile kalmak seni cok zorlar. 2.cocukta daha hareketli olmak zorundasin ne kadar hafif olursan o kadar iyi. Bence seni bu motive etmeli

Kesin yapiyorum. Başladım bugün çok sıkı hemde. cumaya kadar biraz atarım. Duruma göre çok etkilemezse listeyi alırsın beni de 😘😘

Ahh sorma hemen dur demek için listeye girmem şart.

Kaç kilosun şu an cok mu aldin.

Cok geçmiş olsun canimm. Cok şükür daha iyiymissin. Kremlerde emzirmeye uygundur insallah. Benim de kızımda kramp giriyordu belime kitlenip kaliyordum olduğum yerde. Allah im yasatmasjn kimse ye cok zor.

Evett birakmak istemiyorum bende. Hemen geriye takıyorum
Kesınlıkle canım , daha karar veremesemde ole bi düşübce var zaten 1. Tüpte kıloluydum tutmadı, 2. De buraz verdım oldu şükür, kiloya baglıyorum ben bıraz ya, herseye zarar...haklısın , bide 36 yasındayım ya cok zorlanıorım bebiş peşinde koşmaktan, siz siz olun erkem dogurun, yaşlı anne olmak zor iş vesselam..:)))

IMG_20210428_142016.webp

26 nisan

Kahvaltı 09:00

1 dilim tam buğday ekmek

3 zeytin

1 dilim köy peyniri

1 haşlanmış yumurta

Öğle yemeği 12:30

1 içli köfte (haşlanmış)

1 biber dolması

Akşam yemeği 17:30

1 büyük kase Sezar salata

Ara öğün: 18:50

1 hurma

1 gün kurusu

Spor yapamadım. O kadar yoruldum ki. Yoğun bir gündü. Akşam 8de uyudum. Sabah 8de kalktım 😂🙈 12 saat aralıksız

26 nisan

1 dilim tam buğday ekmek

3 zeytin

1 dilim köy peyniri

1 haşlanmış yumurta

1 içli köfte (haşlanmış)

1 biber dolması

1 hurma

1 gün kurusu

Spor yapamadım. O kadar yoruldum ki. Yoğun bir gündü. Akşam 8de uyudum. Sabah 8de kalktım 😂🙈 12 saat aralıksız
Canım hangi unu kullanıyorsun.afiyet olsun.

Kizlarr merhabalar sabah 6 gibi evime geldim şükür. 5 de yasak bitince çıktık yola.

Kv kapanmadan dolayı yanlız kalmasın bide dün asisini büründü ne olur ne olmaz diye bizimle geldi. Şimdi eltimlerde kalıyor beş altı gün sonra da bana gelecek.

Yaa yine bütün düzenim kaçtı evden çıkınca kaçıyor zaten bide kv gelince iyice kaçıyor.

Buraya in gün görmesem motivasyonum hemen düşüyor girmeye de fırsat olmuyor bir yere gidip yada biri gelince hayırlısı bakalım

Sizler iyimisiniz hepiniz canlar hiç alıntı yapmadım zaman aşımına uğrayacak ben cevaplayana kadar diye :KK70: :KK70:

Kizlarr merhabalar sabah 6 gibi evime geldim şükür. 5 de yasak bitince çıktık yola.

Kv kapanmadan dolayı yanlız kalmasın bide dün asisini büründü ne olur ne olmaz diye bizimle geldi. Şimdi eltimlerde kalıyor beş altı gün sonra da bana gelecek.

Yaa yine bütün düzenim kaçtı evden çıkınca kaçıyor zaten bide kv gelince iyice kaçıyor.

Buraya in gün görmesem motivasyonum hemen düşüyor girmeye de fırsat olmuyor bir yere gidip yada biri gelince hayırlısı bakalım

Sizler iyimisiniz hepiniz canlar hiç alıntı yapmadım zaman aşımına uğrayacak ben cevaplayana kadar diye :KK70: :KK70:
Hahaha zaman aşımı çok iimiş:)) ben sondan başlıyorum okumaya diye kızıolardı bide bana, anla beni:)) ıyıyız şükür , gozunaydın kv için de 🤣🤣🤣🤣

Hahaha zaman aşımı çok iimiş:)) ben sondan başlıyorum okumaya diye kızıolardı bide bana, anla beni:)) ıyıyız şükür , gozunaydın kv için de 🤣🤣🤣🤣
Ayy ondan sonra okurken gözleri şaşı oluyor herkesin 😂😂😂😂
Allah razı olsun bacimm 🙄😊

26 nisan

1 dilim tam buğday ekmek

3 zeytin

1 dilim köy peyniri

1 haşlanmış yumurta

1 içli köfte (haşlanmış)

1 biber dolması

1 hurma

1 gün kurusu

Afiyet olsun canım yine dolma ve içli köfte aynı anda olmuş adet hesabı olduğu için sıkıntı değil gibi

Hg evden çıkınca öyle oluyor malesef

Ayy kuzum ya ne tatlı 😍 inşallah kardeşi gelince de kıskançlık krizleri olmaz 😊 gerçi kaçınılmaz ben de olsam ben de kıskanırım 😂
Kesin kıskanacak birkaç yıl zorlanacağız ta ki kardeşi onla oyun oynayana kadar
Ahahahaha yerim onu hayal dunyasina bak ne kadar guzel 😍😁😁 ama kardes gelince kucuk capli bir sok yasayacak, simdi gelince direk beraber oyun oynayacagi bir arkadas olacak saniyor ama bakima muhtac bir bebek gorunce ne yapacak mecbur istmeyecek annesi 😊 artik Allahn emri kiskancliklar 😍😊

Yaaa simdi de ne brokoli yenir hep gecmistir onlarin ici 😂 benm kv koyde yine toplar degisik otlar kavurur 😂
Hamama giren terleyecek mecbur 😅
tunaydin kizlar

27 nisan sali

sahur
4 5 dlm pastirma
1 haslanmis yumurta
2 3 zeytin
2 lokma ekmek

iftar
1 kase tavuklu salata
su 2 lt
Afiyet olsun canım güzel 👍🏻
Ayla- Ayla- ekurim nasıl gidiyo eksiye düştün mü bu hafta buz birinci olalım ben eksi 2 kilo
Hey maşallah 🧿

26 nisan

1 dilim tam buğday ekmek

3 zeytin

1 dilim köy peyniri

1 haşlanmış yumurta

1 içli köfte (haşlanmış)

1 biber dolması

1 hurma

1 gün kurusu

Hani her gün yapacaktın kapanmanın başladığı günden 17 Mayıs’a kadar her gün spor bekliyorum senden

İyi bari eltine gitmiş en azından 🤣

Back
X