• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seninkiler büyük degilmiydi Kiz inandilar mi
Ortancaya doğum yaptığımda büyük kızıma yapmıştık canim. Büyük baya inanmıştı hoşuna gitmişti.

En kucukteyse ortancaya aldık tabi onun getirmeyeceğini farkindaydi hastaneden bebeklerin ablalarina verdiler dedik😂😂

Gayet güzel bence tebrikler canim

Sırrın ne kız🙄

Dur dur ne kadar beklersem kar😂🙄

Ay evet ya biliyorum canım onun dereceleri falan var 😂

Evet ama bayramda 9 gün evde olurum diye düşünmüştüm , belki kızımà wc egitimine başlarım falan diye düşünmüştüm,

Soyle bakiyim kız sırrın nedir 😂

Çok şükür canım iyi gidiyor, 4 yıl olacak aynı apartmanda, tabi arada tuhaflıklar oluyor ama görmüyorum genelde 😂 benm etli tuhaf anacim 😂

Tebrikler canım neredeyse yüzde 1 hemde regl şişkinliğine rağmen👏

Zeycan öyle bir gaza basıyor sanırsın sallandıkça yağları dökülüyor kızdan😂 ben aç geziyorum aç ama çok zor veriyorum sen de bendensin😂

Acaba nedir nedir?şu sırrı paylaşsan mı bizimle 🤗
Merak etmeyin öyle çok farklı bir şey değil sadece d vitamini ve Demir aldım eczaneden d vitamini zaten kullanıyordum Demir de aldım şimdi + Migros’un Alman olan form çayı ve yeşil çayı yemek sonrası yatmadan 1 2 saat önce içiyorum 👌

Çok mutlu oluyorlar. Böyle bi kardeş jesti olmuş oluyor kardeşim beni düşünmüş havasi falan oluyor 😂😂 tabi sonra abarttik oğluma aldigimiz her şeyi kizimin yastığının altina koyuyorduk. Bakalim kardeşin sana ne almış diye 😂😂
Çocuk annem babam bana artık hediye almıyor dememiş neyse ki 🤣
U UcanSupurge kaptanım cuma günleri tatlı yerine yemek yiye bilir miyim fazladan
Canın neyi istiyorsa ondan yiyebilirsin canım bir çeşitte ve çok abartmadan olması şartı ile tabi
kizimin randevusu var su an ordayim
eve gidince tartilica bende
Tamam canım bizi de haberdar et durumuyla ilgili

Evet ama bayramda 9 gün evde olurum diye düşünmüştüm , belki kızımà wc egitimine başlarım falan diye düşünmüştüm,

Çok şükür canım iyi gidiyor, 4 yıl olacak aynı apartmanda, tabi arada tuhaflıklar oluyor ama görmüyorum genelde 😂 benm etli tuhaf anacim 😂
Ay bana tuvalet eğitimi demeyin en zorlandığım o oldu
Ya ama benim geçen haftaki kilom yok ki 🤔🤔
Sen biliyorsundur şimdi :KK8: tanam Bugün başlıyorum dediğin günkü tartıyı baz al liste için zaten izin kilonu baz alacağız

Tebrikler canım neredeyse yüzde 1 hemde regl şişkinliğine rağmen👏

Zeycan öyle bir gaza basıyor sanırsın sallandıkça yağları dökülüyor kızdan😂 ben aç geziyorum aç ama çok zor veriyorum sen de bendensin😂

Acaba nedir nedir?şu sırrı paylaşsan mı bizimle 🤗
Aynen canım yaa resmen aç geziyorum birde zeycaba bakıyorum 😂 yok anacim yok 😂😂😂
Merak etmeyin öyle çok farklı bir şey değil sadece d vitamini ve Demir aldım eczaneden d vitamini zaten kullanıyordum Demir de aldım şimdi + Migros’un Alman olan form çayı ve yeşil çayı yemek sonrası yatmadan 1 2 saat önce içiyorum 👌
Evet ya d vit benim de kullanmam lazim :(

Canın neyi istiyorsa ondan yiyebilirsin canım bir çeşitte ve çok abartmadan olması şartı ile tabi

Sen biliyorsundur şimdi :KK8: tanam Bugün başlıyorum dediğin günkü tartıyı baz al liste için zaten izin kilonu baz alacağız
Nasıl halledebildi mi biraz

Geçen hafta: 85
Bu hafta: 83.85
Fark: -1.15
Yüzde: %1.353

Eklentiler

• IMG20210430155333.webp
    IMG20210430155333.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 24

Illa birinde bi tuhaflik olacak zaten yoksa şaşarım. Kesin kıskançlık vardir. Oda çalışıyor mu
Erken konuşmayın daha Leylak girmedi sahaya😎
Wawwww çoookkk havaliiii yawyuuu
Ortancaya doğum yaptığımda büyük kızıma yapmıştık canim. Büyük baya inanmıştı hoşuna gitmişti.

En kucukteyse ortancaya aldık tabi onun getirmeyeceğini farkindaydi hastaneden bebeklerin ablalarina verdiler dedik😂😂
Himm evet ilkler daha yakındı demi.
Iyi demissiniz ama mantikli

Ona hediye olsun yeterr 😂😂 71 civariydim kusurat varmiydi bilmiyorum yaa bi bakayim belki konusmalarda var dir

kizimin randevusu var su an ordayim
eve gidince tartilica bende
Hayırlı haberlerle ins canim
Oruç başlamadan bende sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım benimde demir ve d vitamini düşüktü ilaç aldım ama araya oruç girince düzenli atamadım demek kilo vermede yardımcı hemen bu akşam başlıyorum😂😂😂
Geçen hafta: 85
Bu hafta: 83.85
Fark: -1.15
Yüzde: %1.353
Vavv ekurime bak sen harikasın canim
Bende kilomu paylaşayım sizinle😄 61.1 kg dün ne güzel 60.9 du 😩
Sen halledersin canim U UcanSupurge Zehra ya katılıyorum çok yedim diyip diyip catlatiyordun bizi😂😂

Back
X