• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklsin onları direk çıkarınca güzel gidiyor hakikaten ve bende emziriyorum ama sahur yapıyorum ya ben normalde de ramazanda çok acıkan biriyim emziirince iyice acikiyom iftarta saldirmayim diye yiyorum

🤗👍Tamamdr cnm anladım

Bu hafta az hirslan yaw ben geçeyim
Geçersin belki de belli olmaz sende iyi vermişin sen sporda yapıyosun. Ben sahur yapsam da yapmasam da iftarda aynı yiyorum en iyisi yapmamak 😊

3 Mayıs Pazartesi
Sahur yok

İftar
Bir tabak etli nohut
Üç dört kasık pirinci pilavı bayadır yrmiyodum canım çekti 😀
Bir kase cacık
Bol salata

Spor yok
2 lt su 4 olur yatana kadar
Akşam öğünü için iki karbonhidrat bir arada en sevmediğim bir de pirinç görünce dayanamıyorum Canan hocaya bağlıyorum miktarlar az Sahur da yok kurtarır bence

Haklsin onları direk çıkarınca güzel gidiyor hakikaten ve bende emziriyorum ama sahur yapıyorum ya ben normalde de ramazanda çok acıkan biriyim emziirince iyice acikiyom iftarta saldirmayim diye yiyorum

🤗👍Tamamdr cnm anladım

Bu hafta az hirslan yaw ben geçeyim
Çok hızlı vermek iyi değil.Kiz kardeşimin safrakesesi öyle gitti. sahursuz orucu da doğru bulmuyorum.😉😘

3 Mayıs Pazartesi
Sahur
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates, salatalık
2 yenidünya
2 köz biber 1 kaşık süzme yoğurt
Rezenell-biberiyeli çay
1lt su

İftar
3 hurma
1 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
2 kaşık kuru fasulye
3 y.kaşığı ıspanak borani
3 y.kaşığı yeşil fasulye yemegi
1 kase cacık
1 kepçe kayisi hoşaf

Su 2lt tamamlarım
Spor şimdilik yarım saat tempolu yürüyüş

Allah sana insaf, merhamet versin kalbime indireceksin illa yahu mezuniyet için seni listeye almaya çalıştığım haftalarda niye böyle yapıyorsun sigara böreğini yedin iyi ettin kola niye içtin kolayı içtin iyi ettin revani niye yedin ?

Ah canım hasta değil çocuklar değil mi fırsat bulursan uyu dinlen

İyiyim şükür canım geçti bi bakıp hesap yapıp dönüyorum sana kuzum 😘

Takım kuralı ara tartı canım hele tartıl günahının bedelini görelim bi güzel linç edelim 🤣 bakalım kaçamağı abartıyor musun ?

Aaaa dün çok çok hafifti dün bile telafi ederdi aslında Cuma’ya daha var hallolmayacak gibi değil canım
Çok şükür kuzum gelmiş geçmiş olsun 🥰

Jasminium84 (68.7/68.2/0.5/%0.728) 682.etapta mezun olan üye BT: 25/12/20 BK:72.8 HDF: 55
Jasminium84 Jasminium84 en son listeye girişinde 55 denilmiş hedef Nirana revize etmesini söylediğini hatırlıyorum ama muhtemelen unuttu revize kurallarına bi bakayım

Yarışma süreci devam ederken üyeler hedeflerini revize edebilirler. İlgili revizenin takım etap bildirim listesinde belirtilmesi gerekmektedir.
Uygulama koşulları şunlardır:
1- Hedef eğer daha aşağıya çekiliyorsa herhangi bir kısıtlama yoktur.
2- Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; yarışmacının güncel kilosu, yeni hedef kilosunun en az 5% üzerinde olmalıdır.
Örnek:
Üyemizin hedefi 60 kilo. 68 kiloya indi ve hedef kilosunu 65 olarak revize etmek istedi.
65 x 1.05 = 68.5
Güncel kilo (68), revize hedef kilonun %5 üzeri (68.5) sınırından büyük olmadığı için revize kabul edilmez.
Yarışmacının hedef kilosunu 65 olarak revize edebilmesi için güncel kilosunun en az 68.5 olması gerekmektedir.

55e göre hesap yapsak 72.8 - 55 = 17.8
17.8*90/100=16.02
72.8-16.02=56.78 ile mezun olabiliyorsun canım
Bu 56.78 sana uyuyor mu canım ?
Uyar kuzum tabii 👍🏻☺️

Kızlar merhaba. 2 gündür rahatsızdım hiçbir şey yiyip içmedim. Sabah tartıldım 74,6 çıktım. Fakat bu doğru bi kilo değil maalesef. Dün sadece tuzlu ayran içebildim. Kovid testi negatif çıktı çok şükür. Bugün daha iyiyim. Yorgunluktan sanırım mide bulantısı oldu baya
geçmiş olsun canım 😔

Kız gerçekten yok istemiyorum ama buyukte konuşmak istemiyorum😂😂😂konuşanlar mutlaka bir kazaya kurban gidiyor. Gerçi yıllardır korunuyoruz hiç öyle kazalik bir durumumuz olmadı ama yinede büyük konuşmamak lazım rabbim al sen istemiyordum ama ben verdim der😞

Ne güzel eksidesin

Ooo bu ne güzel eksi

Abbovv maşallah ne güzel ekşi canim

Geçmiş olsun canım. Neyin vardı halsizlik iştahsızlık falanmi devam ederse ya doktora git yada testini yenile canim bazen hemen çıkmıyor. İns değildir ama
Ben başka çocuk istemiyorum aslaaaa dediğimin ertesi ayı ufaklığıma hamile kalmıştım 🙈😂😂

Normalde yavas çalışıyor benim hipotroidi var bende ilaç kullanıyorum ama tatlıyı hamur işini kızartmayı hayatımdan cıkarınca da kolay zayıflayabiliyorum. Emziriyorum ve sahursuz oruc tutuyorum vaya etkisi var bence ikisinin
Emzirdiğin halde sahursuz oruç nasıl tutuyorsun çok acıkmıyor musun içi kıyılır insanın?

Cuma:70.5
Pztsi: 70.4
Gayet guzel canım tebrik ederim
Dünkü menum

09.00 fırında biber( actifry yagsız) kızartması

13.00 1 kepce yeşil mercimek corbası (erişteli😬) ( koca öle sevıyo...)

18.00 ıspsnak bir kepce
Guzel canım afiyet olsun
Ben tartıldım eksideyim
Cuma. 74.150
Pazartesi. 73.500
Fark. -650
Vayy helal olsun
Cuma 57,100
Pazartesi 56 ,200
Fark -900
Eki Görüntüle 2840455
Supersın canim tebrik ederim
Kızlar merhaba. 2 gündür rahatsızdım hiçbir şey yiyip içmedim. Sabah tartıldım 74,6 çıktım. Fakat bu doğru bi kilo değil maalesef. Dün sadece tuzlu ayran içebildim. Kovid testi negatif çıktı çok şükür. Bugün daha iyiyim. Yorgunluktan sanırım mide bulantısı oldu baya
Gecmıs olsun canım, dinlen biraz kendine gelirsin
Kizlar az önce tartıldım sabitim ya niye ekşi değil anlamıyorum kacamagin yok sahuru hafif tutuyorum ben ekşi görürüm diye düşünüyordum moralim bozuldu açıkçası😞
Canım ben de senin gibiyim ınsallah cumaya halledecegoz
Oğlanın yaninda uyuya kalmışım bildirimi yapamadım kızlar
Cuma: 83.85
Pazartesi: 83.30
Fark: -550
Her günki saatimden biraz erken tartıldım bı 50-100 gr daha eksik çıkmış olabilirim 😌 dünki etlerden sonra çok korkmuştum şükür buna
Supersın canım tebrik ediyorum
Cuma 69.8
Bugün 69
Fark -800 💃💃💃💃
Vay helal olsun 😍
Tartıldımmm cuma 92.3 dü bugun 91.1😘😘
Super vallahi helal olsun
Kilo bildirimi.
Cuma 63.45
Bugün 64.15
Ödemim var göbeğim davul gibi bol su ve ödem atıcı çay içiyorum inşallah Cuma’ya kadar gider
Cumaya halledersin canım
03.04.2021

12.30

Sade Türk kahvesi

13.45

Yulaf lapası

16.30

Sade Türk kahvesi

18.15

Köfteli salata

Ayran

20.00

Sade Nescafe

Su:2.5 litre

@masal3487
Guzel canım afiyet olsun

Geçersin belki de belli olmaz sende iyi vermişin sen sporda yapıyosun. Ben sahur yapsam da yapmasam da iftarda aynı yiyorum en iyisi yapmamak 😊
İnsanın canı zeytin peynir çeker mi çekiyor bneim vala sahurda onu yiyip rahatlıyom :D naisp cnm napak yenilirsem bı hafta dhaa kapisiriz yenilen pehlivan hesabı:D
Çok hızlı vermek iyi değil.Kiz kardeşimin safrakesesi öyle gitti. sahursuz orucu da doğru bulmuyorum.😉😘
Yaa Allah korusun cnm ya çok uzun süreli açlık bana yaramıyor normalde ya ama bu sene rahatım şükür haftada 1 kg gitsin ben daha ne isterim kız

3 Mayıs Pazartesi
Sahur
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates, salatalık
2 yenidünya
2 köz biber 1 kaşık süzme yoğurt
Rezenell-biberiyeli çay
1lt su

İftar
3 hurma
1 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
2 kaşık kuru fasulye
3 y.kaşığı ıspanak borani
3 y.kaşığı yeşil fasulye yemegi
1 kase cacık
1 kepçe kayisi hoşaf

Su 2lt tamamlarım
Spor şimdilik yarım saat tempolu yürüyüş
Afiyet olsun hoşafın şekersizse ne ala 👍🏻

3 Mayıs menüm

Sahur:
1 dilim tam buğday ekmeği
1haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
1çk bal

İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
4 YK biber
4yk yoğurt
İki parça lahana turşusu

2kuru kayısı 4Badem

su:3 litre
Spor:30 dk zumba
30 dk lesli
210 puan

U UcanSupurge G Goklerce

İnsanın canı zeytin peynir çeker mi çekiyor bneim vala sahurda onu yiyip rahatlıyom :D naisp cnm napak yenilirsem bı hafta dhaa kapisiriz yenilen pehlivan hesabı:D

Yaa Allah korusun cnm ya çok uzun süreli açlık bana yaramıyor normalde ya ama bu sene rahatım şükür haftada 1 kg gitsin ben daha ne isterim kız
Hahaha aynen canım senle rakip olmak güzel oluyor ben hıslanıyorum baya 😂😂

Afiyet olsun hoşafın şekersizse ne ala 👍🏻
Sıfır şekersiz değil malesef azıcık var
3 Mayıs menüm

Sahur:
1 dilim tam buğday ekmeği
1haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
1çk bal

İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
4 YK biber
4yk yoğurt
İki parça lahana turşusu

2kuru kayısı 4Badem

su:3 litre
Spor:30 dk zumba
30 dk lesli
210 puan

U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canım turşu iki gündür görüyorum unutmazsam bı de ben yesem ya canım cekti 🤭

03.05.2021
Sahur
1 sb sut, 3 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2cevız

Iftar
1 kepce tarhana, 6 yk taze fasulye kavurma, 3 yk bulgur pilavı mercimekli, 3 hurma

Su:2 lt
Spor asırı yoruldum 7 bin adım var canım U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel menü
Hahaha aynen canım senle rakip olmak güzel oluyor ben hıslanıyorum baya 😂😂
🤭😄 Hırs iyidir bahaneyle bende hirslanirim da bı an önce şu 80lerden kurtulurum insAllah 🙈

Back
X