• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahvaltı 06:00
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

Akşam yemeği 17:00
1 lahmacun
Yeşillik
1 su bardağı ayran
1 yk irmik helvası

Ara öğün 18:00
1 kestane şekeri

hala regl olmadım ama canım acayip tatlı çekiyordu. Ankara’da aspava diye lokantalar vardır belki biliyorsunuzdur. Halim olmadığı için ordan lahmacun söyledim. İrmik helvası da göndermişler. Onu yedim. Kesmedi çayla beraber küçük bi kestane şekeri yedim. Yedikten sonra kalorisine baktım 100 gr 200 kaloriymiş. 1 kestane de ortalama 25 grmış. 50-60 kaloriye denk geliyor. Onun yerine 2-3 tane gün kurusu yerdim. Hedef kiloya kadar hayatımdan çıkardım.
Fena değil canım tabi irmik helvası olmasa kestaneyi görmezdim

İnsallah canım az kaldı kurtulursun insallah en kısa zamanda 😍 Bende biran önce 7 leri görmek istiyorum 😊 Benim boyum 1.70 75 kiloyken bile baya iyi oluyorum. Bi kere 60 kiloya düşmüştüm diyetisyene gidip herkes çok zayıfladın biraz al yüzün falan bi tuhaf oldu diyordu 😂😂
Benim boy kısa ama 70 bana da ideal oluyor görüntü olarak
Bugun sahur yapasım var ama 🙈 Yarın temizlik yapcam cam falan silcem insallah öyle düşünüyorum yani o yüzden halsiz kalmayım, hafif bi sahur yapıyım diyorum
Yap yap güzelce ye canım

1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

1 lahmacun
Yeşillik
1 su bardağı ayran
1 yk irmik helvası

1 kestane şekeri

hala regl olmadım ama canım acayip tatlı çekiyordu. Ankara’da aspava diye lokantalar vardır belki biliyorsunuzdur. Halim olmadığı için ordan lahmacun söyledim. İrmik helvası da göndermişler. Onu yedim. Kesmedi çayla beraber küçük bi kestane şekeri yedim. Yedikten sonra kalorisine baktım 100 gr 200 kaloriymiş. 1 kestane de ortalama 25 grmış. 50-60 kaloriye denk geliyor. Onun yerine 2-3 tane gün kurusu yerdim. Hedef kiloya kadar hayatımdan çıkardım.
Afiyet olsun canım güzel menü bence
03.05.21
10.30
2 tayfadan yumurta

Ara
Filtre kahve + diyet bar

19.30
4 kaşık kadar tavuk ciğeri
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Su 3 L
Spor yok
U UcanSupurge
gulsum462 gulsum462
Süper menü canım Afiyet olsun

Bugünku menüm @sabahvesen

Sahur
Bir haslanmis yumurta
Bir dilim peynir
Roka tere
Bir dilim ekmek

İftar
Bir kase tarhana çorbası
Bir tabak zeytin yağlı ıspanak yemeği
İki kase cacık
Salata

Bir hurma

Sahura kadar iki litre su olur.
Güzel menü canim afiyet olsun
Kilolu canım.Ne dengeli beslenmesi. Önce vejeteryan oldu.şimdi vegan.et türü yemiyordu.şimdi süt yoğurt peynir yumurta bal hiç birini yemiyor.Vitaminsiz kalacak hasta olacak diye korkuyoruz 😔
Allah Allah peki neden şimdiki moda da vegan olmak bı ara vetejeryandi. Ben özellikle yogurtsuz bir hayat düşünemiyorum😂
Rabbim şifasını versin yavrumun 😘

daha iyiyiz kuzum çok şükür, ilaçları almadığımız günün ertesi günü bir halsizliğimiz ve ağrımız oluyor ama çok normal ağır atlattık çünkü bu kadarı da zamanla geçecek sanırım

Vallahi öyle, bi de ilk kızım inanılmaz sakin inanılmaz akıllı inanılmaz uyumlu ve beni asla yormayan bi bebekti öyle olmasına rağmen zorlanırdım
Bi de hep 2.nin 1. Çocuktan farklı olduğunu duyduğum için gözüm korkmuştu şimdi bu bu kadar sakinse 2.iş canavar olur derdim 😂
Bir de işitme engelli olması en büyük korkma sebebimde, ya 2.de öyle olursa ya da ilk çocuğumla yeterince ilgilenemezsem korkusu çok fazlaydı
Ama şimdi iyiki olmuş diyorum her anlamda iyiki doğurmuşum 😍
Haaa korkularımdan biri gerçekleşti o ayrı 😂 bildiğin bi canavar hiç büyüğümle ilgisi yok canıma okuyor bütün gün 😁
Her çocuğun farklı bir huyu var canim. Rabbim hayırlı ömür versin yavrularımıza kizsam da bazen yere imdattt diye bağırasim gelsede varlıklarına şükür🤲.
3 Mayıs Pazartesi

16.00
1 kepçe soğuk yoğurt çorbası
2 yk etli kuskus pilavı
4 dilim sucuk (sabah bizimkilerden kalma çok canım çekti 😁)
3 yk fırında kabak patlıcan
1 kase yoğurt
4 ceviz
2 portakal

Su: 2,5 lt
Bence gayet güzel canim afiyet olsun
Komposto ya da hurma olmasaymış daha iyiymiş
Yarına hurmayı gormeyeceksiniz efendim😂
omposto şekerli değilse güzel canim
Şekersiz canim
Bugun sahur yapasım var ama 🙈 Yarın temizlik yapcam cam falan silcem insallah öyle düşünüyorum yani o yüzden halsiz kalmayım, hafif bi sahur yapıyım diyorum
Yap canim sahurunu ben bugün için dedim.
Havalarda iyice ısındı dermanı kesiliyor insanın
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin

1 lahmacun
Yeşillik
1 su bardağı ayran
1 yk irmik helvası

1 kestane şekeri

Helva 1 YK azmis kestane şekeri ile çok görünmedi gözüme afiyet olsun
03.05.21
10.30
2 tayfadan yumurta

Ara
Filtre kahve + diyet bar

19.30
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Su 3 L
Spor yok
U UcanSupurge
gulsum462 gulsum462
Bence güzel canim afiyet olsun

Allah Allah peki neden şimdiki moda da vegan olmak bı ara vetejeryandi. Ben özellikle yogurtsuz bir hayat düşünemiyorum😂

Her çocuğun farklı bir huyu var canim. Rabbim hayırlı ömür versin yavrularımıza kizsam da bazen yere imdattt diye bağırasim gelsede varlıklarına şükür🤲.

Şekersiz canim

Aynen canım temizlik falan yapınca kötü oluyor insan hali kalmıyor. Bide benim kız cok cimcime aksama kadar peşindeyim canımı okuyor

Afiyet olsun kizlar gecmis yapamadim cocuk durmuyo daha ip atliycam

3 Mart menum
Sahur 3h30
1 yumurta tavada
Bir dilim peynir
Iki dilim salam

iftar 21h00
1,5 kepce mercimek corba( unsuz patatessiz)
3 yk sebzeli bulgur pilavi
1 kucuk adana
3 tane tulumba orta boy 🤦

2,5 litre su
U UcanSupurge
Boşver cancagzim bu saatten sonra ip mi atlanır çocuğun uyuduysa yat uyu :KK53:
Menü güzel bence ama tulumbayı bilemedim 3 çok gibi hava bana kalsan 3 tane neki doyurmaz bile insanı😂😂😂
Afiyet olsun rakipcanim😘

3 Mart menum
Sahur 3h30
1 yumurta tavada
Bir dilim peynir
Iki dilim salam

iftar 21h00
1 kucuk adana

2,5 litre su
U UcanSupurge
Kabak detoksunu tulumba ile sıfılamayacaksın değil mi ?
Cuma 59.35
Bugün 59.5
+150 :KK43:
Reglin etkisi sanırım, 4. Gün. Umarım cumaya eksiye geçerim
Çiğdem buraya gel gidip nerelere yazmışsın 🤣 dün yediklerinin etkisini de yok sayma şimdi canım

Sende ye beraber yiyelim 😂
Giz ben yiyom zaten sahur 🤭

3 Mart menum
Sahur 3h30
1 yumurta tavada
Bir dilim peynir
Iki dilim salam

iftar 21h00
1 kucuk adana

2,5 litre su
U UcanSupurge
Tulumba dışında güzel canım Afiyet olsun
Bu saatte kaş bıyık almayanda ne biliyim yani:KK70::KK70:
Ya kendime bakmaya bir türlü fırsat olmuyor bu günler uzayacagi yerde kısalıyormu acaba😂😂
Ya vala aynen bana da yetmiyor özellikle geceleri yedik içtik yattık derken saat kaç oluyor oğlanın gönlünü edipte spora başlayana kadar sahur vaktine az kalıyor çoğu zaman uyumuyorum😌😄

03.05.21
10.30
2 tayfadan yumurta

Ara
Filtre kahve + diyet bar

19.30
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Su 3 L
Spor yok
U UcanSupurge
gulsum462 gulsum462
Afiyet olsun canım gayet güzel

3 Mart menum
Sahur 3h30
1 yumurta tavada
Bir dilim peynir
Iki dilim salam

iftar 21h00
1 kucuk adana

2,5 litre su
U UcanSupurge
1 tulumba olsaydı tadından yenmez bir menü olurmuş
Bu saatte kaş bıyık almayanda ne biliyim yani:KK70::KK70:
Ya kendime bakmaya bir türlü fırsat olmuyor bu günler uzayacagi yerde kısalıyormu acaba😂😂
ay ben işteyken öğle arası makyaj aynasını çıkarıp iple alıyorum. Korona da iyi oldu kızarıklık görünmüyor maskenin altından 😂😂 akşam eve gelince vaktim olmuyor bi de odanın ışığı loş biraz tam göremiyorum. Gündüz gözüyle iyi oluyor

Kızlar akşam iftara yakın komşum yaş pasta getirmiş uff harika gözüküyordu kendime incecik dilim ayırdım yemedim tabi kendimi alkışlıyorum 🤭👏 su an yenice spora başladım saunalari gitmeden tok karna bı tartilayim dedim güzel eksideyim hala yarın için yemekler hazır eşimle beraber hazırladık annemlere gidicez sabahtan

Aynı şey benim kız kardeşimin başına geldi. Ergenlikte 102 kiloya kadar çıktı. Okulda bunla dalga falan geçtikleri için baya etkilenmişti. Daha sonra o kadar hızlı kilo verdi ki 50 kiloya düştü. Çocuk 16 yaşındaydı. Bi anda acayip karın ağrısı çekmeye başladı. Doktora götürdük. Safra kesesinde çamur gibi taşlar oluşmuş. Doktor yağlar taşa çevirmiş gibi bir şey söyledi. Hızlı kilo verince oluyormuş. Ameliyata aldı. En genç hastam sensin kızım dedi. Çocuk narkozdan çıkarken abi beni kurtar filan diye sayıklıyordu. Abim odanın tuvaletine geçti ağladı. Ben bi yandan ağladım. Şimdi ne zaman kilolu çocuk görsem onu mutlu edecek şeyler söylüyorum. Bizi çok etkilemişti.

Kuzucum ailede işitme engelli biri var mıydı? Bebek doğduktan sonra mı öğrendiniz engelini?
Ah o ağrılar.Kardesim de abla beni kurtar diye ağlardı.utuyle havluyu ısıtır koyardım.İnsan ne yapacağını şaşırıyor.Kardesine de çok uzuldum
Wc çıkmamışsin bence eksidesindir bile 😉

Yaaa tüh

🙈😌

Anam anam pide mi 🤭🤪

Sahurshz tutsam bende durum daha vahim olur sanrm :KK70:

Afiyet olsun canım

Saol cnm 🤭😜

Afiyet olsun canım güzel menü

Allah korusun niye bu kadar yükleniyor acaba kendine

Afiyet olsun canım güzel menü

Evet haklsnz kızlar

Eşimin bı arkadasi da çok çabuk kilo vermiş malaesef onda da aynı sorun var demişti adam aman dikkat et sağlığından olma diye tembihliyomus esimi
Dikkat etmek lazım Allah korusun.

Şekersiz canim

Aynen.Sosyal medyadan etkilendi hep.Ben de yumurtasız yaşayamam Gerçi hepsini çok severim.

Kızlar akşam iftara yakın komşum yaş pasta getirmiş uff harika gözüküyordu kendime incecik dilim ayırdım yemedim tabi kendimi alkışlıyorum 🤭👏 su an yenice spora başladım saunalari gitmeden tok karna bı tartilayim dedim güzel eksideyim hala yarın için yemekler hazır eşimle beraber hazırladık annemlere gidicez sabahtan
Harikasın canım benim ❤️🧿🧿 70lere bi insen o kadar güzel olacak ki

Harikasın canım benim ❤️🧿🧿 70lere bi insen o kadar güzel olacak ki

Aynen canım temizlik falan yapınca kötü oluyor insan hali kalmıyor. Bide benim kız cok cimcime aksama kadar peşindeyim canımı okuyor
Allah kolaylık versin canim
Giz ben yiyom zaten sahur 🤭

Tulumba dışında güzel canım Afiyet olsun

Ya vala aynen bana da yetmiyor özellikle geceleri yedik içtik yattık derken saat kaç oluyor oğlanın gönlünü edipte spora başlayana kadar sahur vaktine az kalıyor çoğu zaman uyumuyorum😌😄
Şu sıralar bende uyumuyorum sahura kadar bazen uyku tutmuyor bazense TV'ye takılıp kalıyorum. Senin sporlar harika devam👏👏👏
Afiyet olsun canım gayet güzel

1 tulumba olsaydı tadından yenmez bir menü olurmuş

ay ben işteyken öğle arası makyaj aynasını çıkarıp iple alıyorum. Korona da iyi oldu kızarıklık görünmüyor maskenin altından 😂😂 akşam eve gelince vaktim olmuyor bi de odanın ışığı loş biraz tam göremiyorum. Gündüz gözüyle iyi oluyor
Yaa evet bak maskenin bir iyi yanı.
Ben iple almayı beceremiyorum ya çok video izledim ama yok 🤦🏼‍♀️😂

Back
X