• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün hemen daha sofradan kalkmadan yazayım menümü.

Akşam 19.30
Yarım parça dünden kalan fırın tavuk
Bol peynirli salata 3 zeytin ile
3 yk yoğurtlu kabak
1 bardak ayran
Dünün aynısıydı menü. Diğerleri başka şeyler yedi.
2 lt su olur
Şimdi 1 fincan kahve içicem
45 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım güzel menü
04.05.2021
Sahur
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz

İftar
2 kepçe kuru fasulye, avuç içi kadar güveç eti, salata, 1 hurma 1 kayısı

Su: 2.5 lt olur
Spor 7 bin adım U UcanSupurge
Akşam coşmuşsun ekmek kadayıfı, bülbül yuvası hiç olmamış kız sizin evde ne çok çeşit Yemek oluyor genelde de çeşit çok oluyor senin menülerinde bizde maksimum 3 çeşit çorba , pilav , sulu yemek gibi
Malesef öyle oldu ramazanda çok çeşit olduğunda genelde kalan yemekler oluyor azar azar cnm yoksa bende çorba sebze yemeği salata tarzı takılmaya çalışıyorum
Bende öyleyim anlıyorum seni kızın köpek dişi çıkıyor Öglen uymuyor pek bu aralar cok yoruyor beni bide temizlik yaptım iyice canım cıktı ama yine de tatlı almıştı eşim yemedim seni geçmek icin 😝 Yeme bak sende bu haftada yenilme bana. Bari yemek çeşidi çok tatlı yeme
Yemiycektim ama elim ayağım çok titreyince annemlerde eşimde ye tatlıdan dediler ben tabiki abarttım (

Malesef öyle oldu ramazanda çok çeşit olduğunda genelde kalan yemekler oluyor azar azar cnm yoksa bende çorba sebze yemeği salata tarzı takılmaya çalışıyorum

Yemiycektim ama elim ayağım çok titreyince annemlerde eşimde ye tatlıdan dediler ben tabiki abarttım (
Ha sen annendesin 🤦‍♀️ İki bacı misafirliğe gitmeyin siz 🤣 bi önceki gidişinde yeminli idin de yırtmıştık

4 Mayıs Salı
Sahur
1.5 yumurta ile omlet
6 yeşil zeytin
1parca peynir
Domates
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay

İftar
2 kaşık p.pilav
1sarma+1 kuru dolma
2 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık tavuklu mantar sote
1kepce bamya çorbası
1 tane minik bülbül yuvası
2 bardak ayran
Avuç içi kadar ekmek kadayıfı

4 yenidünya

Su 2 lt bulur
Spor yok henüz

Bugün abarttım biliyorum hemde aşşırı abarttım acayip halsizdim bugün elim ayağım titredi ayakta duramadim son saat nerdeyse nedense iftarda ilk defa bu kadar gözüm döndü yarına dengelemeye çalışcam oğlan 1 dk oturmuyor yerinde sürekli peşinde koşuyorum emiyor bugün uyumadı da doğru düzgün 😩😒
Akşam kızların dediği gibi fazla kaçmış canim dengelersin ins canim

4 Mayıs salı
Sahur
1 yağda yumurta
1 dlm peynir

İftar
5 YK soslu tavuk
2 elma dlm patates kızartması
Bol salata
Soğan söğüş
1 kepçe şehriye çorbası
1 bardak erik şeftali kayısı komposto

Şu 2 litre
Güzel canım 2 dilim patatese de laf etmeyeyim şimdi 🙈

Doğru vallahi 1 kilo veriyoz havalara girip geri alıyoz sonra 🤭

Güzel ama köftesi çok değilse daha güzel

Güzel bence afiyet olsun

Hoşaf varken hurmayı 1 tane yesen daha iyiydi canım

Geçen sene ben de o şekilde tuttum hem sütüm vardı hemde daha çok verdim emzirirken çok güzel veriliyor Ramazan’da 58 kiloya düşmüştüm 😟 ah o günler

Güzel canım

Güzel 👍

Pide 1 dilim olsa daha iyi afiyet olsun

Komposto ya da hurma olmasaymış daha iyiymiş

Güzel afiyet olsun canım

Güzel canım afiyet olsun
Sağol kuzum

Yaa acaba özellikle çok yediği birsey mi vardı o zaman :KK43: yazık ya sırf hızlı gitsin diye yapılır mı canına yazık

Çok yoğundu canım ya , sağ ayağım feci sızlıyor ve sürekli ayak üstü kaldığımız için sırtım çok ağrıdı...yarın da yoğun olacak :KK43: dün geç kızım uyumadı inşallah bu gece uyur

Pide fazla canım , iftarda bu sekilde fazla yiyecekler sahur yapman daha iyi olur senin icin

Komposto şekerli değilse güzel canim

Çok güzel canım afiyet olsun

Yaa hep öyle diyorlar 2 çocuktan biri muhakkak canavar oluyormuş 😂 şimdi benim kızım sakin sayılır çok yaramaz değildir sırf bu sebepten korkuyorum ikinci çocuktan 😂😂

Çeşit çok ama miktarlar az, zaten tek öğün güzel yani
Bence de korkmalısın zaten 😂😂

Çok güzel 👍🏻

Afiyet olsun canım tüm güne bölünce hiç sıkıntı yok 🧿

Allah kolaylık versin canım inşallah uyur da sen de dinlenirsin
sağol kuzumm 🥰

Aynı şey benim kız kardeşimin başına geldi. Ergenlikte 102 kiloya kadar çıktı. Okulda bunla dalga falan geçtikleri için baya etkilenmişti. Daha sonra o kadar hızlı kilo verdi ki 50 kiloya düştü. Çocuk 16 yaşındaydı. Bi anda acayip karın ağrısı çekmeye başladı. Doktora götürdük. Safra kesesinde çamur gibi taşlar oluşmuş. Doktor yağlar taşa çevirmiş gibi bir şey söyledi. Hızlı kilo verince oluyormuş. Ameliyata aldı. En genç hastam sensin kızım dedi. Çocuk narkozdan çıkarken abi beni kurtar filan diye sayıklıyordu. Abim odanın tuvaletine geçti ağladı. Ben bi yandan ağladım. Şimdi ne zaman kilolu çocuk görsem onu mutlu edecek şeyler söylüyorum. Bizi çok etkilemişti.

Kuzucum ailede işitme engelli biri var mıydı? Bebek doğduktan sonra mı öğrendiniz engelini?
Ahhhh benim canımm ya kıyamam 😔
Şimdilerde nasıl kardeşin var mı böbrekle alakalı bi sıkıntısı

canım eşimin amcasının kızında var ama doktor genetik sayabilmeyiz için 1.dereceden akrabada olmalı demişti öyle de kimse yok bildiğimiz
Doğumdan sonra işitme taraması sonrası öğrenmiştik kuzum

Aynen fazla oldu bidakine sahur yapcam

Güzel menü afiyet olsun

Biraz sucuk fazla gibi geldi ama canın çekmiş olsun bakalım 😘
Sağol canımm 🥰

Wc çıkmamışsin bence eksidesindir bile 😉

Yaaa tüh

🙈😌

Anam anam pide mi 🤭🤪

Sahurshz tutsam bende durum daha vahim olur sanrm :KK70:

Afiyet olsun canım

Saol cnm 🤭😜

Allah korusun niye bu kadar yükleniyor acaba kendine

Evet haklsnz kızlar

Eşimin bı arkadasi da çok çabuk kilo vermiş malaesef onda da aynı sorun var demişti adam aman dikkat et sağlığından olma diye tembihliyomus esimi
Sağol canım

Güzel menü canim afiyet olsun

Allah Allah peki neden şimdiki moda da vegan olmak bı ara vetejeryandi. Ben özellikle yogurtsuz bir hayat düşünemiyorum😂

Her çocuğun farklı bir huyu var canim. Rabbim hayırlı ömür versin yavrularımıza kizsam da bazen yere imdattt diye bağırasim gelsede varlıklarına şükür🤲.

Bence gayet güzel canim afiyet olsun

Yarına hurmayı gormeyeceksiniz efendim😂

Şekersiz canim

Yap canim sahurunu ben bugün için dedim.
Havalarda iyice ısındı dermanı kesiliyor insanın

Helva 1 YK azmis kestane şekeri ile çok görünmedi gözüme afiyet olsun

Bence güzel canim afiyet olsun
Amiiinnn ayaklarına taş değmesin evlatlarımızın 🤲🏻
Aynenn bazen bana da o imdaaattttt durumu geliyor ama saçlarının teline zarar gelse de dünyayı yakarım o moddayım
Geçen bi arkadaşımla konuşuyorum çocuğunun bi tribini anlattı bende dedim ki yok ayyyy bizimkiler olmadı bence nankör bunlar ayyy kurban olduklarım 😂😂😂
Arkadaşım kahkaha attı analık böyle bişe işte say söv sonra kurban ol 🙈

Güzel canım 2 dilim patatese de laf etmeyeyim şimdi 🙈
Oh yırttım😍😍😂😂
Amiiinnn ayaklarına taş değmesin evlatlarımızın 🤲🏻
Aynenn bazen bana da o imdaaattttt durumu geliyor ama saçlarının teline zarar gelse de dünyayı yakarım o moddayım
Geçen bi arkadaşımla konuşuyorum çocuğunun bi tribini anlattı bende dedim ki yok ayyyy bizimkiler olmadı bence nankör bunlar ayyy kurban olduklarım 😂😂😂
Arkadaşım kahkaha attı analık böyle bişe işte say söv sonra kurban ol 🙈
Aynen durumum bu oluyor benimde canım. Ne güzel ozetlemissin.

Akşam 19.30
3 yk yoğurtlu kabak
1 bardak ayran
2 lt su olur
45 dk yürüyüş
Güzel canım afiyetolsun
Kızlar dogumdan sonra deli gibi yanıyorum ve aşırı terlıyorum, hep atesım var gıbı gelıyo , ölcuyorum normal cıkıyo.regl olunca gecer sandım hala devam edıyo, var mı yaşayan yada fikri bilgisi olan bu konuda
Bende de olmuştu canım ama regl düzene girince düzeldi
4 Mayıs Salı
Sahur
1.5 yumurta ile omlet
6 yeşil zeytin
1parca peynir
Domates
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay

İftar
2 kaşık p.pilav
1sarma+1 kuru dolma
2 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık tavuklu mantar sote
1kepce bamya çorbası
1 tane minik bülbül yuvası
2 bardak ayran
Avuç içi kadar ekmek kadayıfı

4 yenidünya

Su 2 lt bulur
Spor yok henüz

Bugün abarttım biliyorum hemde aşşırı abarttım acayip halsizdim bugün elim ayağım titredi ayakta duramadim son saat nerdeyse nedense iftarda ilk defa bu kadar gözüm döndü yarına dengelemeye çalışcam oğlan 1 dk oturmuyor yerinde sürekli peşinde koşuyorum emiyor bugün uyumadı da doğru düzgün 😩😒
Vallahi bugün başlayıp cumaya kadar koş bence 😁
Güzel menü afiyet olsun canim

Evet bak o yönünde var.
Bide biz iki öğün yiyoruz kv 3 öğün yorucu olabilirdi 😂

Oo güle güle kirletin canim. Mis olmustur

Güzel bence canim afiyet olsun

Sağol canım
İns canim elden geldiği kadar bakalim
Bak ben direk onu düşündüm , 😁 ev kalabalık olunca yemek hazırlamak sürekli sinir bozucu oluyor, ramazan çok iyi o yüzden 😁
4 Mayıs salı
Sahur
1 yağda yumurta
1 dlm peynir

İftar
5 YK soslu tavuk
2 elma dlm patates kızartması
Bol salata
Soğan söğüş
1 kepçe şehriye çorbası
1 bardak erik şeftali kayısı komposto

Şu 2 litre
Güzel canım afiyet olsun

İnsallah ekürim 😍 Bende cok yoruldum bugun temizlik yaptım canım kaç gündür çiğ köfte istiyordu çiğ köfte yoğurdum gelip gidip masaya bakıyorum bi ezan okunsa da yesem diye 😂😂
Ah çiğköfte ben ilk defa 20 gün aralıksız diyet yaptim ve artık ne duysam canım cekiyo 🥺
Ekurim sanada afiyet bal şeker olsun benim yerime de azıcık ye fazlada abartmada cumaya az kaldı biliyorsun
İnşallah 👍🏻 Temizlik mi yaptın ?

Çok yeme :sinirli:

No 🤣
Yok çamaşır makinesine sığmayan iki tane battaniyem vardi onları yıkadım sonradan pişman oldum yikamaciya vermedime ama iş isden gecdi bikere bide üstüne üstünluk gorumcem onlar varken banyo yapmış sinir küpü oldum geri basdan öyle 😤

Akşam 19.30
3 yk yoğurtlu kabak
1 bardak ayran
2 lt su olur
45 dk yürüyüş
Gayet güzel canım afiyet olsun
04.05.2021
Sahur
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz

İftar
2 kepçe kuru fasulye, avuç içi kadar güveç eti, salata, 1 hurma 1 kayısı

Su: 2.5 lt olur
Spor 7 bin adım U UcanSupurge
Çok güzel menü üstüne üstünluk spor müthiş

Neyse canım cumaya kadar yeme bidaha tatlı yemin mi edersin töbe mü edersin naparsan yap 😂😂

Ah çiğköfte ben ilk defa 20 gün aralıksız diyet yaptim ve artık ne duysam canım cekiyo 🥺
Ekurim sanada afiyet bal şeker olsun benim yerime de azıcık ye fazlada abartmada cumaya az kaldı biliyorsun
20 günde 80 kilodan 73lere düştün bunu da düşün
Yok çamaşır makinesine sığmayan iki tane battaniyem vardi onları yıkadım sonradan pişman oldum yikamaciya vermedime ama iş isden gecdi bikere bide üstüne üstünluk gorumcem onlar varken banyo yapmış sinir küpü oldum geri basdan öyle 😤
Enteresan 🤔 battaniyelerin olduğu yerde banyo yapmak sizinle mi yaşıyor ?
4 Mayıs

Sahur
Bir dilim pide
Hoşaf suyu
Domates
Salatalık

İftar
Bir kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık fasulye
Çatal ucukadar şeker pare (çocuktan kalan)

10.30
Yarım avuç badem
Yarım avuç fındık
Sade maden suyu

2 litre su
Güzel canım yine miktarlar az olmasına rağmen akşam karbonhidrat ağırlıklı
Merhaba kizlar hepinize afiyet olsun yarasin ama kilo yapmasin yedikleriniz 😄
Ben bugun o kadar kotuyumki tansiyonum dustu erkenden kalkiyoz butun gun uyumadi cocuk pesine perisan etti beni mide bulàtisi bas donmesi esimin isten gelmesini zor bekledim cocugu ona verip vurdum kafayi yattim
Şimdi nasılsın? Düzeldin mi bari ?

Gayet güzel canım afiyet olsun

Çok güzel menü üstüne üstünluk spor müthiş
Aynen ekürim dikkat ediyorum eşim baklava almıs yemedim hic kızdım alma diye adama oda yazık canım çekti napıyım millet al der bizimki alma diye kızıyor diyo 😂😂

Sahur
Iki lokma ekmek,iki salam
1 litre su

iftar 1 kepce mercimek corbasi,yesil salata,2 yk bulgur plavi,1 mergez ( trde yok iki parmak

iki litre su icerim

spor yapamiycam iyi hissetmiyorum kendimi
Besbin adimim var 50 p
U UcanSupurge G Goklerce
Güzel canım tipi sosise benzeyen Köfte imiş mergez öğrenmiş oldum 😅

Back
X