• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yoğurt çorbasının pirinçleri yerine mantı yemiş olman karbonhidrat dengesini sağlamış sanki
Mantıda yemeyecektim. Oğlum teklif edince onun elinden çevirmek istemedim. Kendi yedirince kıymetli geldi 🥰🥰 şu 2 gun de çok dikkat edip cumaya iyi bir yüzde ile gelirim insallah

Canıııım aman üst dolapları silmek için filan uzanma sakın. Dikkat et kendine.

Çok güzel menü bravooo

gazan mübarek olsun kuzum 😂😂😊

Sarma kaç tane bakim?

Ahahaha benim de dikkatimi çekti 😂😂😂 ezonun yemek içerikli mesajlarında beyim böyle seviyor temalı genellikle 😂 çocuğun odasını ayırdılar mı acep? Ondan mı böyle

Afiyet olsun canım

Çok güzel menü canım. Afiyet olsun

Canım dediğin gibi iftarı abartmışsın. Cuma’ya kadar telafisini bekliyorum 😊

Afiyet olsun canım. İftar azıcık karbon ağırlıklı olmuş. Onun dışında güzel

Şimdi iyi kardeşim çok şükür canım 😊 bebişini güzel gözlerinden öpüyorum.

Afiyet olsun canım.

Amiiiiinnn. Sporda çok zorladığın için olabilir mi canım? Az beslenip spor yapınca da olur bu. O yüzden spor yaparken biraz daha fazla beslenmemiz bekleniyor

Afiyet olsun canım gayet güzel
Hahahaha baya güldğm kız:))) birden koca aşkı kabardı dıyosun:))) ayırdık odaları alıştı gıbı bebe de ,sandıgı gibi degıl durum🙈🤣😘çok yorgunum cok

4 mayıs salı
Sahur
1.5 h.yumurta
Domates
Salatalik Yesillik
2 kayısı 1 hurma
3 dilim peynir

Iftar

3 4 dilim karnabahar graten
2 kepçe yoğurt çorbasının suyu 😂
2 kaşık mantı

Ara
1 avuç k. Çekirdegi
1 avuç k.yemis
1 kayısı
Sütlü türk kahvesi
Su 3 kitreyi buluyor
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel menü bence

Çiğ köfteler fazla olmuş sanki kuzum? Onun dışında güzel afiyet olsun

Afiyet olsun canım. Şu diyet bar kahve yerine güzelce kahvaltı yapsan hiç acıkmazsın akşama kadar. Menü biraz kalabalık görünüyor ama kaçamaksız 😊
Evet canım sagol aslında daha da cok yiyebilirim çok seviyorum çig köfteyi 🙈 Ama çiğ köfte benim bağırsaklarımı çok iyi çalıştırıyor 😊

Regl var daha ama dün bir lekelenmem oldu ama devam etmedi siskinligin sebebi bu sanırım. Kasıklarım falan feci ağrıyor . Erken gelecek heralde gelsede rahatlasam düzensizlesiyor neden acaba
Sökülür insAllah canım kg tablon nerde bu arada

Merhaba kizlar hepinize afiyet olsun yarasin ama kilo yapmasin yedikleriniz 😄
Ben bugun o kadar kotuyumki tansiyonum dustu erkenden kalkiyoz butun gun uyumadi cocuk pesine perisan etti beni mide bulàtisi bas donmesi esimin isten gelmesini zor bekledim cocugu ona verip vurdum kafayi yattim
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?tansiyonunu ölçtüm mü düşmüş olabilir.
Sahur
Iki lokma ekmek,iki salam
1 litre su

iftar 1 kepce mercimek corbasi,yesil salata,2 yk bulgur plavi,1 mergez ( trde yok iki parmak uzunlugunda et turu

iki litre su icerim

spor yapamiycam iyi hissetmiyorum kendimi
Besbin adimim var 50 p
U UcanSupurge @Goklerce
Sahur az olmuş gibi.Spor yapmamış hali bile 5000 adım 😂😂
Kızlar bizim ev ağaçlık bir yerde börtü böceği çok oluyor.Bu aksam kocaman uçan bir böcek girdi içeri,resmen yarım saat uğraştık çıkarmak için🤦 eşek arisina benziyordu ama daha büyük gibiydi.Neyseki cikarabildik.Bir an önce sineklik taktirmamiz lazım yoksa işimiz var bu böceklerden 🙄
Daha önce sormuş olabilirim canım hatırlamadım nerede yaşıyorsunuz ?sıcak iklimli yerlerin böcekleri devasa oluyor.Daha önce İzmir'de yaşadım gece pencereyi açıp uyuyordum sıcaktan kocaman kanatlı bir hamam böceği geldi yastığıma kondu çığlık atarak kaçtım odadan çıkarana kadar neler çektik aynı böceklerden Antalya da da var üstelik börtü böcekli yeşillikli bir yer olmasına da gerek yok şehrin merkezinde apartmanın içinde devasa böcekler ve farelerle karşılaşabilirsiniz 🤷
Battaniye varken banyo yapmak mı 😣 kuzu spor yapamadım aslında şimdi akşamları köye geliyoruz burda ip atlayamiyorum,

Güzel canım hoşaf suyu çok şekerli mi bilemedim 🤔

Canım uykusuzluk çok kötü yapıyor, dikkat et kendine sahurda az yemisin ondan da olabilir

Sahur da cok az yemisin acaba ondan mı düştü bir de uykusuzluk halsizlik kalmış olabilirsin 🤔

Ayy canım benim koca ramazan başından beri her akşam tatlı alıyor ben doğum gunum dışında yemedim sanırım 🤔 hatta bu aksam çayın yanına onlara baklava, muhallebili kadayıf ve kurabiye şeklinde tabak yaptım kendime de hurma ve kayısı aldım, inan artık eskisi gibi canim istemiyor hurma kesiyor

Güzel canım afiyet olsun

Akşam biraz kalabalık canım

Çok güzel canım afiyet olsun

Ya bizim evde de sineklik ler var ama yaz dönemi sivri sinek eksik olmuyor sinir oluyorum :KK43:
Ben de tatlı olayını aştığımı düşünüyordum unuttum artık ı kadar düşkün değilim diyordum hurma keser diyordum ama ahhh ahhh durum öyle değilmiş dün 2 tane eti canga gömdüm akşam çayında😭😭😭😭
Gerçekten öyle yemeyince insanın canı istemiyor ama tadına bakınca daha cok yiyesi geliyor insanın. En iyisi hic bulaşmamak 😊 İnsan alışıyor bi süre sonra ama baklavayı da çok severim yani hoş sevmediğim tatlı yok da neyse 😂😂
Koronanın çaresi yakalanmamak diyor ya bakan tatlı bağımlılığının çaresi yememek😂😂 her gün canım istiyor diyetteyken canım çekmiyordu ne zamanki 2 gün üst üste yedim artık her gün istiyor resmen sigara bağımlılığından kötü😢
Hahahaha baya güldğm kız:))) birden koca aşkı kabardı dıyosun:))) ayırdık odaları alıştı gıbı bebe de ,sandıgı gibi degıl durum🙈🤣😘çok yorgunum cok
Ay evet ya ben de çok güldüm gulsum462 gulsum462 belki de dediğin gibidir kocam bey de kocam bey😂😂

Ben de tatlı olayını aştığımı düşünüyordum unuttum artık ı kadar düşkün değilim diyordum hurma keser diyordum ama ahhh ahhh durum öyle değilmiş dün 2 tane eti canga gömdüm akşam çayında
Sen devam et her gün şenliğe 60ı görürsen külahları değişeceğiz :KK62:

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?tansiyonunu ölçtüm mü düşmüş olabilir.
D’un gece eve gece doktoru cagirdik tansiyonum dusukmus tekrar kan tahlili verdi mide bulantim karin agrim gecmisim ilac yazdi bi ton kim kullancaksa ☹️ama ben nedenini az cok biliyom rejim ramazan derken dengemi bozdum sporada yuklendim son zamanlarda bnce o yuzden
Sahur az olmuş gibi.Spor yapmamış hali bile 5000 adım 😂😂
Cocuk pesine mecbur geziyom 9.ay da okula basliycak biraz nefes alirim belki asiri hareketli ve bana duskun yattim yerde oyuncuklarini alip ustumde araba suren bi cocuk 😬😬

D’un gece eve gece doktoru cagirdik tansiyonum dusukmus tekrar kan tahlili verdi mide bulantim karin agrim gecmisim ilac yazdi bi ton kim kullancaksa ☹️ama ben nedenini az cok biliyom rejim ramazan derken dengemi bozdum sporada yuklendim son zamanlarda bnce o yuzden

Cocuk pesine mecbur geziyom 9.ay da okula basliycak biraz nefes alirim belki asiri hareketli ve bana duskun yattim yerde oyuncuklarini alip ustumde araba suren bi cocuk 😬😬
gecmis olsun canim
en azindan ramazan boyunca spora ara mi versen
zaten 1 hafta kaldi

Canım uykusuzluk çok kötü yapıyor, dikkat et kendine sahurda az yemisin ondan da olabilir

Sahur da cok az yemisin acaba ondan mı düştü bir de uykusuzluk halsizlik kalmış olabilirsin 🤔
Yiyemiyorum sahara kalkinca midem dolu oluyo c
Gun boyu hep ayakta oluyorum ne evin isi bitiyo ne cocuklarin istegi
Çok geçmiş olsun cnm ya tansiyon düşüklüğü kötü oluyor
Aynn d’un gece baya kotuydum bugun daha iiyim sanki
Afiyet olsun canım güzel menü
Saol canim

Back
X