• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

D’un gece eve gece doktoru cagirdik tansiyonum dusukmus tekrar kan tahlili verdi mide bulantim karin agrim gecmisim ilac yazdi bi ton kim kullancaksa ☹️ama ben nedenini az cok biliyom rejim ramazan derken dengemi bozdum sporada yuklendim son zamanlarda bnce o yuzden
Canım spora biraz ara ver istersen sağlık herşeyden önemli ramazan bitimine ne kaldı şurda dün bende yapmadım bugün iftardan sonra insAllah yaparım

20 günde 80 kilodan 73lere düştün bunu da düşün

Enteresan 🤔 battaniyelerin olduğu yerde banyo yapmak sizinle mi yaşıyor ?

Güzel canım yine miktarlar az olmasına rağmen akşam karbonhidrat ağırlıklı

Şimdi nasılsın? Düzeldin mi bari ?
Evet 50 günde baya iyi bi kilo verdim
Evet 4 görümcem ve kayınvalidem kayinpederim hep birdikde yaşıyoruz 1 görünce de evli
Aynen ekürim dikkat ediyorum eşim baklava almıs yemedim hic kızdım alma diye adama oda yazık canım çekti napıyım millet al der bizimki alma diye kızıyor diyo 😂😂
Böyle devam ekurim
Benim eşimde alıp duruyo alma diyom sen diyettesindiye bizdeki diyetteyiz diyo 🤣
4 Mayıs menü

Sahur 00.00
Mantarlı yumurta
Labne
İki dilim kaşar
2 zeytin
Bol yeşillik, domates,salatalık

İftar 19.36
7 8 tane çig köfte
4 kasık etli nohut
2 bardak ayran
Bol salata

21.00
Şekersiz 2 bardak cay
7 8 badem
7 8 antep fıstığı

Şimdide iki üc çig köfte daha yedim sahur yapmam büyük ihtimalle yapsamda hafif olur
3 lt su spor yok
Bence iyi gündüzde baya bı iş yaptinya afiyet olsun canım ☺️

D’un gece eve gece doktoru cagirdik tansiyonum dusukmus tekrar kan tahlili verdi mide bulantim karin agrim gecmisim ilac yazdi bi ton kim kullancaksa ☹️ama ben nedenini az cok biliyom rejim ramazan derken dengemi bozdum sporada yuklendim son zamanlarda bnce o yuzden

Cocuk pesine mecbur geziyom 9.ay da okula basliycak biraz nefes alirim belki asiri hareketli ve bana duskun yattim yerde oyuncuklarini alip ustumde araba suren bi cocuk 😬😬
Çok geçmiş olsun canım diyet miyet yapılır ama sağlık bulunmaz hedef kilona gelirsin elbet çok yüklenme kendine

Evet 4 görümcem ve kayınvalidem kayinpederim hep birdikde yaşıyoruz 1 görünce de evli

Böyle devam ekurim
Benim eşimde alıp duruyo alma diyom sen diyettesindiye bizdeki diyetteyiz diyo 🤣

4 görümce sen ve kv .bir evde 6 kadın herkes zor olduğunu söyleyecektir ama benim aklıma bu evde gır gır sohbet bitmez geldi 😊 sizin konuya komşuya başka arkadaşa ihtiyacınız kalmaz zaten😊

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?tansiyonunu ölçtüm mü düşmüş olabilir.

Sahur az olmuş gibi.Spor yapmamış hali bile 5000 adım 😂😂

Daha önce sormuş olabilirim canım hatırlamadım nerede yaşıyorsunuz ?sıcak iklimli yerlerin böcekleri devasa oluyor.Daha önce İzmir'de yaşadım gece pencereyi açıp uyuyordum sıcaktan kocaman kanatlı bir hamam böceği geldi yastığıma kondu çığlık atarak kaçtım odadan çıkarana kadar neler çektik aynı böceklerden Antalya da da var üstelik börtü böcekli yeşillikli bir yer olmasına da gerek yok şehrin merkezinde apartmanın içinde devasa böcekler ve farelerle karşılaşabilirsiniz 🤷

Ben de tatlı olayını aştığımı düşünüyordum unuttum artık ı kadar düşkün değilim diyordum hurma keser diyordum ama ahhh ahhh durum öyle değilmiş dün 2 tane eti canga gömdüm akşam çayında😭😭😭😭

Koronanın çaresi yakalanmamak diyor ya bakan tatlı bağımlılığının çaresi yememek😂😂 her gün canım istiyor diyetteyken canım çekmiyordu ne zamanki 2 gün üst üste yedim artık her gün istiyor resmen sigara bağımlılığından kötü😢

Ay evet ya ben de çok güldüm @gulsum462 belki de dediğin gibidir kocam bey de kocam bey😂😂
Aynen öyle valla canım 😊😊Birazda psikolojik olarak yemiycem diye beyne kabul ettirmek lazım bence ben asla dayanamazdım şimdi yemiyorum canım istemiyor

Böyle devam ekurim

Oyyy 4 görümce ve kv mi Allah sabır versin ekürim😍
Aynen alıyo erkekler dayanamıyo onlar yiyo yiyo biz şişiyoz 😂😂

4 Mayıs menüm

Sahur:
Yarım açma
Çeyrek kk peynir
Şekersiz çay

İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
2 parça fırında sebzeli tavuk (patates yok)
Salata

Ara:4 kuru kayısı (kabızlıkla mücadele 😔)

Su:2.5 litre
Spor:90 dk yürüyüş
270 puan

U UcanSupurge G Goklerce
Güzel canım afiyet olsun
04.05.21

10.40
Filtre kahve ve diyet bar

13.00
1 kase yoğurtlu çorba buğdaylı

15.30
2 küçük boy turna balığı
Salata
1 dilim ekmek

17.00
8 yeni dünya

19.35
1 kepçe yoğurtlu çorba
2 parça kemikli tavuk fırında
3 kaşık bulgur pilavı

Su 3 L
2 bardak bitki çayı

Spor yok yine bıktım bu durumdan ama evin içinde benim oğlanla zor 😞
U UcanSupurge

@gulsum462
Güzel canım afiyet olsun

Daha önce sormuş olabilirim canım hatırlamadım nerede yaşıyorsunuz ?sıcak iklimli yerlerin böcekleri devasa oluyor.Daha önce İzmir'de yaşadım gece pencereyi açıp uyuyordum sıcaktan kocaman kanatlı bir hamam böceği geldi yastığıma kondu çığlık atarak kaçtım odadan çıkarana kadar neler çektik aynı böceklerden Antalya da da var üstelik börtü böcekli yeşillikli bir yer olmasına da gerek yok şehrin merkezinde apartmanın içinde devasa böcekler ve farelerle karşılaşabilirsiniz 🤷

Ben de tatlı olayını aştığımı düşünüyordum unuttum artık ı kadar düşkün değilim diyordum hurma keser diyordum ama ahhh ahhh durum öyle değilmiş dün 2 tane eti canga gömdüm akşam çayında😭😭😭😭

Koronanın çaresi yakalanmamak diyor ya bakan tatlı bağımlılığının çaresi yememek😂😂 her gün canım istiyor diyetteyken canım çekmiyordu ne zamanki 2 gün üst üste yedim artık her gün istiyor resmen sigara bağımlılığından kötü😢

Ay evet ya ben de çok güldüm @gulsum462 belki de dediğin gibidir kocam bey de kocam bey😂😂
Yaaa yeme kuzum yeme canım 😣 bak kontrollü gitmeye çalış yazık değil mi ? Her cuma tatil canım eğer fazla kacmissà dengelemeye calis

Bursa'da yasiyoruz canım,dağin dibinde.En ürkütücü olan fare,hem çok tiksinirim hem de huylanirim,böceğe razıyım yani😀

04.05.2021 menü

13.00

Sade Türk kahvesi

14.00

Yulaf lapası

16.00

Kefir

18.35

Bir kase hünkar çorbası

1 tabak köz patlıcanlı salata

2 adet köfte ( normalde de az ekmek içi ile yoğuruyorum köfteyi )

Yemekten sonra biraz fırında patates ekler ve bisküvi pastası yedim :( evde böyle tıkılı kaldıkça yiyesim geliyor benim :(

Su:3 litre

04.05.2021 menü

13.00

Sade Türk kahvesi

14.00

Yulaf lapası

16.00

Kefir

18.35

Bir kase hünkar çorbası

1 tabak köz patlıcanlı salata

2 adet köfte ( normalde de az ekmek içi ile yoğuruyorum köfteyi )

Yemekten sonra biraz fırında patates ekler ve bisküvi pastası yedim :KK43: evde böyle tıkılı kaldıkça yiyesim geliyor benim :KK43:

Su:3 litre
Bu yemiş halin mi 🤗🤣 afıyet bal şeker olsun ben abartı bişey gormedım

Evde sıkıntıdan habire atıştırıyorum maalesef bu hafta artı çıkacağım belli :KK43: bugün den itibaren tekrar düzenli beslenmeye çalışacağım
Takım ve liste sorumluluğunu unutma canım hepimiz aynı durumdayız hele burda hava kapalı yağmurlu iyice darlanıyorum

Back
X