• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Delisi uyumuyor canım, dediğin şeyi ben de okumuştum cisim gelince de uyanirlarmis, aslında internetten sıvı emici alex aldım ama işte kv ve eşim çok küçük gece bağla yazık falan dediler ben de bağladım

Beyaz leylak Beyaz leylak ley çok çok tebrik ederim darısı bana inşallah 😍😍

Ödül veriyorum canım ama kanmiuor 😂 anlatiyorum canım zaten 2 3 aydır wc üzerine konuşuyorum onunla kitaplar okuyorum yavaş yavaş hazırladım aslında ama öyle uzmanların dediği gibi olmuyor hep 😂

Canim benim biz de seni cok seviyoruz iyi ki tanıdık seni burda sakin uzaklasma burdan 😍

Canım benim aldigim kasapta takmazdi ben hep uyarıyorum artık alıştı ama bence birsey olmaz pisecek sonucta

Evet canım bayadır sinyal var ama anca hazırlandık , yok canım ben yapım gereği de kızma zaten çok hele bu konuda hiç kızma gibi geliyor
Bu tuvalet konusunu takipteyim😍 erken başlasam dıyorum ben de hazır evdeyken

Sayaçlı ipim geldi bugun , çogggg heyocanluyummmmm😍😍😍😍😍
Gözün aydın canım hadi bol yağ yakmalar o zmn 🤭
Ne kadar erken ben yine kızımda olduğu gibi 2-2.5 yaş aralığında denerim sanırım bı komşumuz var 1-1 buçuk yaşında alıştirıyormus MaşAllah

Eki Görüntüle 2842825

:nazar: Beyaz leylak Beyaz leylak 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:
Başlangıç Kilosu (611. Etap) : 72,00
Bitiş Kilosu (724. Etap) : 57,40
Verilen Toplam Kilo : 14,60
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 20,28%
Toplam Süre : 28 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,72%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 521

Sevgili Beyaz leylak 26 Şubat 2019 (611. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 613. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 30 Nisan 2021 (724. etap) tarihinde toplamda 14,6 kilo vermiş olarak ve 59 kilo olan hedefini 112% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız 619-656 ve 661-712. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Tebrikler Beyaz leylak Beyaz leylak ımmmmmm ❤️👏🏻👏🏻👏🏻

Erken derken ne zaman mesela canım 🤔 çok erken de iyi değil diyorlar çocuğun hazır olması lazım kendini de çocuğu da strese sokma, benim kız geçen yaz sinyal veriyordu 18 aylık falan di anne çiş diyordu ama biraz kez denedik açıkçası ben de çok hazır değildim üstüne gitmedim ama kendi istediği zamanlarda tuvalete götürdüm, bazen anne tuvalete gidelim diyordu o zamanlar gittik ama suan net olarak bezi çıkardık Allah sonjmuzu hayır etsin 😂 düşünüyorum ezik bırakırken de ilk günler zordu hatta dayanamayip vaz geçecektim nerdeyse ama dedim bırakma sabret çok şükür atlattık, insallah bu da öyle olur
çok çok fena şimdiki nesil :KK70: bizi suya götürüp susuz getirirler nerdeyse :KK70: Allah yardımcın olsun canım :)
Amin canım inşallah
Zehram, geldim. İyiyim, çok şükür.
Artık hep beraberizzz, hepinizi çok özledim ❤️
Hoş geldin canım benim 😊 nasıl oldun özledik seni

Delisi uyumuyor canım, dediğin şeyi ben de okumuştum cisim gelince de uyanirlarmis, aslında internetten sıvı emici alex aldım ama işte kv ve eşim çok küçük gece bağla yazık falan dediler ben de bağladım
Canım bence küçük değil ikisini de bir arada çıkar çocuğun da kendi işini de daha da zorlaştırma yeğenim 27 aylıkken gece gündüz ikisini birden öğrendi
Sayaçlı ipim geldi bugun , çogggg heyocanluyummmmm😍😍😍😍😍
İp atlayacakmış iki gözümün çiçeği 🌸 beni şaşırtıyorsun
Ne 9 aylık değil mi senin bebe kız

Erken derken ne zaman mesela canım 🤔 çok erken de iyi değil diyorlar çocuğun hazır olması lazım kendini de çocuğu da strese sokma, benim kız geçen yaz sinyal veriyordu 18 aylık falan di anne çiş diyordu ama biraz kez denedik açıkçası ben de çok hazır değildim üstüne gitmedim ama kendi istediği zamanlarda tuvalete götürdüm, bazen anne tuvalete gidelim diyordu o zamanlar gittik ama suan net olarak bezi çıkardık Allah sonjmuzu hayır etsin 😂 düşünüyorum ezik bırakırken de ilk günler zordu hatta dayanamayip vaz geçecektim nerdeyse ama dedim bırakma sabret çok şükür atlattık, insallah bu da öyle olur

Amin canım inşallah

Hoş geldin canım benim 😊 nasıl oldun özledik seni
Hoş buldum canım, çok şükür artık iyiyim ❤️
Hoş geldin Sefa geldin çok şükür canım biz de seni çok özledik :KK200:
:KK60::KK68:
Hg cnm nasıl oldun özledik 🤗❤️
Çok şükür Hafizeciğim artık iyiyim . Toparladık kendimizi. ❤️ Çok teşekkür ederim

Allah kolaylık versin cnm insAllah yayın güzel eksi görürsün
İnşallah canım benim
Elbette maskesini takmış olması gerekirdi ama pişince bir sıkıntı olmaz inşallah canım

Bitirdim salonu yoruldum daha fazla bir şey yapmayacağım yarın başka bir yerden devam ederim artık

Bir Perşembe klasiği oldu bizim için gelip korkutup gidip ertesi gün eksi geliyorsun
😂😂 kaptanım vallahi korkutmuyorum. Ben zaten stresli anksiyeteli biriyim. “Eyvah karnım şiş yarın artı çıkacağım” diye perşembe gününden yiyorum kendimi 😂😂😂😂
Sınavlardan önce de hastalanırdım stresten kötü not alırsam, sınavda bilmediğim yerden çıkarsa diye 😂😂

Kahvaltı 09:00
Çeyrekten biraz daha küçük ekmek arasına domates koyup yedim.

Öğle yemeği 14:30
Izgara tavuklu salata
1 bardak ayran

ara öğün 19:30
3 ceviz

su: 2lt

bugün spor yapamayacağım :( yine çok yoğun bi gündü. Yorgunluktan baygınlık geçireceğim. yarın iş yerinde son gün. 19 mayısa kadar tatil olacak. O süreçte inşallah 6lara merdiven dayayacağım ❤️

6 Mayıs
Sahur
3 dilim ıspanaklı börek
Haşlanmış yumurta
5 zeytin
Hoşaf suyu

İftar
Bir kecpe şehriye çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık ıspanak pirinçli yemeği (dünden kalan)
Bir orta boy patates fırında yağsız

Dokuz gibide ihlamur çayı içerim
Birazda kuruyemiş

Yatana kadar 2.5 litre su olur

U UcanSupurge valla dedegin gibi şöyle bi bakiyorumda hep karbonhidrat ağırlıklı yiyorum.

Izgara tavuklu salata
1 bardak ayran

3 ceviz

bugün spor yapamayacağım :KK43: yine çok yoğun bi gündü. Yorgunluktan baygınlık geçireceğim. yarın iş yerinde son gün. 19 mayısa kadar tatil olacak. O süreçte inşallah 6lara merdiven dayayacağım ❤️
Gayet güzel canım afiyet olsun

İnşallah canım benim

😂😂 kaptanım vallahi korkutmuyorum. Ben zaten stresli anksiyeteli biriyim. “Eyvah karnım şiş yarın artı çıkacağım” diye perşembe gününden yiyorum kendimi 😂😂😂😂
Sınavlardan önce de hastalanırdım stresten kötü not alırsam, sınavda bilmediğim yerden çıkarsa diye 😂😂
İlaç kullanıyor musun canım canım ?

Izgara tavuklu salata
1 bardak ayran

3 ceviz

bugün spor yapamayacağım :KK43: yine çok yoğun bi gündü. Yorgunluktan baygınlık geçireceğim. yarın iş yerinde son gün. 19 mayısa kadar tatil olacak. O süreçte inşallah 6lara merdiven dayayacağım ❤️
Çok güzel 👍🏻 evet ya iş yerine 6larda dönmüş olacaksın belki de :KK71:
6 Mayıs
Sahur
3 dilim ıspanaklı börek
Haşlanmış yumurta
5 zeytin
Hoşaf suyu

İftar
Bir kecpe şehriye çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık ıspanak pirinçli yemeği (dünden kalan)
Bir orta boy patates fırında yağsız

Dokuz gibide ihlamur çayı içerim
Birazda kuruyemiş

Yatana kadar 2.5 litre su olur

U UcanSupurge valla dedegin gibi şöyle bi bakiyorumda hep karbonhidrat ağırlıklı yiyorum.
Aman Allahım mübarek Perşembe günü tartı öncesi son gün üstelik 3 dilim börek 😱akşam yine tüm çeşitler Az miktar ve karbonhidratlı

Çarşamba
İftar 19.27
Salata içine 2 yk haşlanmış bamya peynir ve 1-2 yk ıslanmış çiğ nohut
19 zeytin 🙈 ama salata yağsız tuzsuzdu bamya da tuzsuzdu
2 dl ekmek
5 yk yoğurtlu kabak
2 lt su
1 kahve

Bugün
İftar 19.28
Peynirli salata yine yağsız tuzsuz
2 yk yeşil mercimek yemeği
1.5 yk pilav
2 3 yk yoğurtlu kabak
Su 2 lt olur
1 kahve

M Manolya15

06.05.2021 menü

11.30

Sade Türk kahvesi

12.45

Çingen salatası

2 haşlanmış yumurta

Bir ufak dilim kepekli cevizli ekmek ( ekmeği kendim yapmıştım )

16.00

Bir bardak kefir

2 taze hurma

18.20

2 adet tavuk köfteli ( şu hazır Adana dediklerinden ) salata

Su:2.5 litre - 3 ü falan bulur

masal3487 masal3487

Çarşamba
İftar 19.27
Salata içine 2 yk haşlanmış bamya peynir ve 1-2 yk ıslanmış çiğ nohut
19 zeytin 🙈 ama salata yağsız tuzsuzdu bamya da tuzsuzdu
2 dl ekmek
5 yk yoğurtlu kabak
2 lt su
1 kahve

Bugün
İftar 19.28
Peynirli salata yine yağsız tuzsuz
2 yk yeşil mercimek yemeği
1.5 yk pilav
2 3 yk yoğurtlu kabak
Su 2 lt olur
1 kahve

M Manolya15
Hurma bitti zeytine mi başladık çitlemeye🤣 ya ben de çok severım zeytini 😍 umarım diyet zeytindir bari.....

Canım bence küçük değil ikisini de bir arada çıkar çocuğun da kendi işini de daha da zorlaştırma yeğenim 27 aylıkken gece gündüz ikisini birden öğrendi

İp atlayacakmış iki gözümün çiçeği 🌸 beni şaşırtıyorsun

Ne 9 aylık değil mi senin bebe kız
Hahaha he kız niyetlendin bakalım , komşulardan korkmuyo degılum ama , onlar davul zurna çaldıklarına saysınlar napalım🤣
Ya buarada kabak cekırdegı cıtlıcektım azcık ,kabıxlıgıma da ıyı gelıyo diye, benım koca bey evde cwkırdek bitince benım kabagı da bitirmiş...sevıneyım mı uzuleyımmı bılemedım🤣 ne yicem ben şimdi , zeytin mi çitlesem cgdmk cgdmk

Back
X