• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar dün sabah 7de hortlayıp mutfağa daldım buzdolabı vs temizledim öğleden sonra da halılar geldi yıkamadan eşim dolapları, mobilyaları çekti birlikte silip süpürüp halıları serdik bi de günlük ev rutini derken yorulmuşum koltukta uyumuşum Bugün mutfak dolaplarının içini silmek planım bakalım inşallah

Günaydın kızlar dün sabah 7de hortlayıp mutfağa daldım buzdolabı vs temizledim öğleden sonra da halılar geldi yıkamadan eşim dolapları, mobilyaları çekti birlikte silip süpürüp halıları serdik bi de günlük ev rutini derken yorulmuşum koltukta uyumuşum Bugün mutfak dolaplarının içini silmek planım bakalım inşallah
Şafak kaç süpürgem🤣😘kolay gelsin

Sebepppp , diş mi ?
Yok cnm o da vardır belki de 🤷 işte yaramazlik duramıyor niye yatsın ki
MaşAllah baya iş yapmmisdin cnm emeğine sağlık kolay gelsin dikkat et

09.00 1 yumurta beyazı haşlama,yarım avakado ,1 dilim tb ekmek

11.00 sütlü kahve

13.00 5 biber zeytinyagında yaglı kagıtta,1 dilimmtb ekmek

15.00 1 türk kahvesi,1 incir,

18.00 1 kepce tarhana corba, 1 kepce ködte patetes fırında

Su 3 litre

Spor:

5 dk plank :60 puan
250 mekik:50 puan
50 squat:10 puan
10 dk leslie:30 puan
30 dk serbest dans:30 puan
30 dk normal tempo yuruyus:30 puan
Şimdilik toplam:210 puan
Şimdi de 1000 tane ip atlıycam inş 410 olur toplam puanım @gülsüm @kumsal
Aman Allahım gözüm spora doydu kız senin içinde nasıl bir cevher varmış aylardır toplamda 400 puanlık spor yapmayan ezo bi günde 410 puanlık spor yapmış 👏🏻
8 mayis cumartesi
Sahur
2 avuç içi kadar bazlama (2 dlm ekmeğe eşdeğer mis baktım)
1 domates
1 salatalık

İftar
2 kepçe kuru fasulye
3 YK pirinç pilavı
Bolca salata
3 kayısı
2 çilek
Üçte bir muz

Şu 1 buçuk oldu
Güzel canım ama karbonhidrat Çeşidi çok olmuş sadece
8 Mayıs menüm

Sahur:

1sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
1dilim ekmek

İftar:
1lahmacun
Yarım ıspanaklı kapalı pide
(Ben yaptım 🤗)
Salata
1bardak ayran
4 cin biber
Salata

1ece çikolata 🙈

Su:2,5 litre
Spor henüz yapamadım

U UcanSupurge
Cuma kaçamağını düne taşıyıp oh keyif yapmışsın 1 lahmacun yeterdi oysa :sinirli:
08.05.2021
Sahur
2 dilim pide, 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm peynir, 5 zeytin, 1 tk reçel

İftar
4 yk taze bakla, 6 7 lahana sarma( bulgur prinç karisik) 3 yk bezelye, yoğurt

20.30 1 çikolatalı kurabiye 🙈

Su: 2lt
Aman Allahım iki dilim pide , kurabiye mi :KK62:
Listede en kilolu benim bi moralim bozulmadı değil yani 😀😀
Bir zamanlar @Breeze96 o da senin kilolarında başladı bak artık 7lere indi sabır canım sabır
8 Mayıs menü
Kahvaltı 08.30
Sucuklu yumurta
2 zeytin
Biraz labne, iki dilim kaşar
Domates salatalık
Bir dilim salam
Bir dilim pide
Kahvaltı yapmayı özlemişim 😂😂

12.00
Yeşil cay

15.30
3 yenidünya, 3 kayısı,3 çilek 6 7 tane çağla

19.40
Bir servis kaşığı makarna
İki servis kasıgı tavuk
Bol salata
Bir kase cacık

21.00
5 badem, 5 6 kuru üzüm, 5 6 antep fıstığı

Oruc olmayınca da yaz Ya bitmiyor 😂😂
Kahvaltın kalabalık geldi gözüme genel olarak bi kalabalıklık var hangi biri olmasa daha iyi olurmuş karar veremedim belki de 9daki kuruyemişler
Aman aman maşallah 🧿 gözler üzerinde tü tü tü maşallah
İyi Geceler
😴
Canlarım
❤️

8 Mayıs Menü Bildirimi

Sahur : tb ekmeğinden 1 tost, 1 domates, 1 biber

İftar : 1 kase tarhana çorbası, fırında balık, salata, 2 yk pirinç pilavı

22.00 1 küçük muz

2 litre su

8 Mayıs Spor Bildirimi

40 dk hızlı tempolu yürüyüş: 120 puan
❤️ U UcanSupurge ❤️ G Goklerce ❤️

Eki Görüntüle 2845224
Menün güzel canım çok değil bence tüm güne bölünce fakat önceden sadece balık + salata yerdin iştahın mı açık ?
Sesli guldum valla 🤣🤣🤣malesef asiri disiplinliyim bu huyumu sevmiyorum aslinda evdekilerini deli ediyorum hersey saatinde yerinde olmali
Tahmin ettim akrep olduğunu kızkardeşim de akrep ilkokula başladığında öğretmen sınıfındaki okumayı sökenlere nazar boncuklu kırmızı kurdele takmış eve gelip önlüğüne kırmızı kurdele dikti onun kurdelesine mi kaldım sanki diyerek ve o hafta okumayı söküp öğretmenin de kurdelesini taktı
U UcanSupurge canim haftaya tartı gunu hangi gun bir değişiklik var mı? Bayramdan dolayı
Hemen açıklıyorum canım iyi ki hatırlattın
8mayis çarşamba
Sahur
1 h.yumurts
Domates Salatalik Yesillik
2 kayısı 2 hurma

Iftar
2 kepçe k.fasulye
Domstes salstalik biber
1 dilim ekmek

Ara
Sütlü tarçınlı kahve
Ceyrek muz
1 hurma
2 kare bitter
Avuç içi kuruyemiş

Su 2 litre
Afiyet olsun canım 👍🏻
8 Mayıs

Sahur
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
Bir tane elma

İftar
Şehriye çorbası
Bir kaşık bulgur pilavı
Bir kaşık pırasa
Bir kase cacaik

Ara öğün
3 erik
2 kayısı
Bir küçük muz

2 litre su
Afiyet olsun canım 👍🏻

Aman Allahım gözüm spora doydu kız senin içinde nasıl bir cevher varmış aylardır toplamda 400 puanlık spor yapmayan ezo bi günde 410 puanlık spor yapmış 👏🏻

Güzel canım ama karbonhidrat Çeşidi çok olmuş sadece

Cuma kaçamağını düne taşıyıp oh keyif yapmışsın 1 lahmacun yeterdi oysa :sinirli:

Aman Allahım iki dilim pide , kurabiye mi :KK62:

Bir zamanlar @Breeze96 o da senin kilolarında başladı bak artık 7lere indi sabır canım sabır

Kahvaltın kalabalık geldi gözüme genel olarak bi kalabalıklık var hangi biri olmasa daha iyi olurmuş karar veremedim belki de 9daki kuruyemişler

Aman aman maşallah 🧿 gözler üzerinde tü tü tü maşallah

Menün güzel canım çok değil bence tüm güne bölünce fakat önceden sadece balık + salata yerdin iştahın mı açık ?

Tahmin ettim akrep olduğunu kızkardeşim de akrep ilkokula başladığında öğretmen sınıfındaki okumayı sökenlere nazar boncuklu kırmızı kurdele takmış eve gelip önlüğüne kırmızı kurdele dikti onun kurdelesine mi kaldım sanki diyerek ve o hafta okumayı söküp öğretmenin de kurdelesini taktı

Hemen açıklıyorum canım iyi ki hatırlattın

Afiyet olsun canım 👍🏻

Afiyet olsun canım 👍🏻
😍😍🤗🤗

Şafak kaç süpürgem🤣😘kolay gelsin
Daha biletini almamış inşallah bilet kalmaz da ne kadar geç o kadar kar 🤣 ayın 17si yasaklar bitti mi damlar yoksa 🤭
MaşAllah baya iş yapmmisdin cnm emeğine sağlık kolay gelsin dikkat et
Sağolasın canım halılar planda yoktu gelince kızım sürekli yerde oynuyor oturuyor o yüzden serdim soğuk memleket yerler soğuk İnan yoksa sermezdim

Tartı bildirimlerini Cuma günü sonuç listelerini ben hazırladım o sıra sordum malum bayram Perşembe günü diye çoğunluk hem Perşembe hem Cuma bildirim alalım dedi fakat son söz Seabahar kaptanda o daha görüşünü açıklamadı ama muhtemelen öyle olacak yani bayram günü (Perşembe) kaçamak yapacak planlar Perşembe yok ben diyetime devam edeceğim diyenler Cuma bildirim yapabilir kızlar yine tartıda nick ve tarih yazmayı unutmayın 😘
Dipnot: Kaçamak dedik şenlik olmasın :sinirli:

@Breeze96

Beyaz leylak Beyaz leylak

G Goklerce

Jasminium84 Jasminium84

gulsum462 gulsum462

asliogretmen asliogretmen

Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Fit mutlu anne Fit mutlu anne

kumsal68 kumsal68

cgdmk cgdmk

E ela_2019
masal3487 masal3487

M Manolya15

yazarhanim35 yazarhanim35

M Melek963

Ayla- Ayla-

I Ilyusa

TemelinSafinazi TemelinSafinazi

Get abs in 2 weeks yazın google . Bu baya başarılı kilo verdırıyımuş😍 kumsal sen okuma , melek ve gulsum sen dr 🤣😛
Bakayım bı merak ettim 🤭
Sağolasın canım halılar planda yoktu gelince kızım sürekli yerde oynuyor oturuyor o yüzden serdim soğuk memleket yerler soğuk İnan yoksa sermezdim
Bizde halisiz yapamıyoruz ya yaz kış serili ben burda okudum hatta halınin yazın toplandığını 💥
Tartı bildirimlerini Cuma günü sonuç listelerini ben hazırladım o sıra sordum malum bayram Perşembe günü diye çoğunluk hem Perşembe hem Cuma bildirim alalım dedi fakat son söz Seabahar kaptanda o daha görüşünü açıklamadı ama muhtemelen öyle olacak yani bayram günü (Perşembe) kaçamak yapacak planlar Perşembe yok ben diyetime devam edeceğim diyenler Cuma bildirim yapabilir kızlar yine tartıda nick ve tarih yazmayı unutmayın 😘

@Breeze96

G Goklerce

Jasminium84 Jasminium84

gulsum462 gulsum462

kumsal68 kumsal68

cgdmk cgdmk

E ela_2019
masal3487 masal3487

M Manolya15

yazarhanim35 yazarhanim35

M Melek963

Ayla- Ayla-

I Ilyusa

TemelinSafinazi TemelinSafinazi
Bende öyle Perşembe arefe cuma bayram saniyorum nedense 🤪🙈 aldım mesajı 🤦😜👍

Vay vay vayyy 🤜başlıyoruzzzzz ozaman 🤜
Başladın düello
Günaydın canım sen nasılsın?
İyim canım napayım bugün cam kapı falan halletcem bayram temizliği hemde spor niyetine
Kolay gelsin canım kendini fazla yorma valla ben hamileyken hiç birşey yapmak istiyordum yemek disinda

M Manolya15 bubhaftaki hedefim sensin beydan okuyorum sana

Benim hedefim 69.5 olsun

Güzel menü afiyet olsun

Lahana biraz göze batıyor ama yinede iyi afiyet olsun

Güzel canım ama dikkat etmeye özen gösterelim ekurim
Hedefi az sonra yazıyorum
8 Mayıs

Sahur
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
Bir tane elma

İftar
Şehriye çorbası
Bir kaşık bulgur pilavı
Bir kaşık pırasa
Bir kase cacaik

Ara öğün
3 erik
2 kayısı
Bir küçük muz

2 litre su
Güzel menu bence canim
Baya iş yapmissin canim yorma kendini. Eline sağlık iyi günlerde kirletin
Get abs in 2 weeks yazın google . Bu baya başarılı kilo verdırıyımuş😍 kumsal sen okuma , melek ve gulsum sen dr 🤣😛
Bakacugum az sonra

@Breeze96

G Goklerce

Jasminium84 Jasminium84

gulsum462 gulsum462

kumsal68 kumsal68

cgdmk cgdmk

E ela_2019