• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

🤩👏 MaşAllah

Saol cnm evet koşu çok yapamıyorum biraz rampa bari yapayım dedim benim tabanlarda ağrı değil ya yanma karıncalanma oluyor gibi sonra 😄 alt karnım baya agriyor

Afiyet olsun canım pilava gerek yokmuş gayet güzel menü spor da var 😘

Önceden hiç aramazdim ben şimdi arada canım istiyor yine 🤭
Şimdi diyettesinya ondan ne yasak olsa cazip geliyor insana 😀

9. TAKİM 14 MAYIS BAYRAM HEDEFLERİ
(7 Mayıs-14 Mayıs)

Fit mutlu anne Fit mutlu anne 82.80-----------> 81.80

Beyaz leylak Beyaz leylak

G Goklerce 62.4-------61.7

Ucmelekannesi Ucmelekannesi 68.3----->67

asliogretmen asliogretmen 68.2----->67.5

@Ezogelin5670.2------->69

@gulsum46275----->74.5

M Melek963

masal3487 masal3487

@Breeze96 79.75-------->79

@sabahvesen

kumsal68 kumsal68 55.9--------->55.2

Jasminium84 Jasminium84

Ayla- Ayla-

@Zeycan123

cgdmk cgdmk

@medine66

E ela_2019

HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar :KK36: :KK36: :KK36:
89 insallah 😊

Ohhh erisin yağlar erkekler tuhaf varlıklar boşver duyma

Cuma kaçamadı olmuş baya afiyet olsun canım

Hayırlara çıksın

Afiyet olsun canım güzel menü
Öyle oldu biraz 🙈🙈
Sabahveesene iş ve eş
Süpürgeme hayırlı saglıklı dogum
Ciğdeme hurma ve zeytin yememe isteği:)
Eloşu bilemedım ne ister
Goklerceye ve aslında hepımıze maskesız bi hayat
Breeze ye bazlama yapma gücü
Hadikonusalıma ıkıncı bebe
Fit ve mutlu anneye fitlik ve mutluluk
Gerisini siz tamamlayın ip atlıcam:)))
Önce sag lik sonra ogretmenlige atanmaaa aklında olsun belki ara ara dua edersinbana da 😂😂
30 NİSAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ

1. kumsal68 kumsal68 (55.9)​
  2. cgdmk cgdmk (58.8)​
  3. Jasminium84 Jasminium84 (59.1)​
  4. Beyaz leylak Beyaz leylak (59.2)​
  5. G Goklerce (62.4)​
  6. @Zeycan123 (63)​
  7. @medine66 (64.5)​
  8. asliogretmen asliogretmen (68.2)​
  9. Ucmelekannesi Ucmelekannesi (68.3)​
  10. E ela_2019 (68.5)​
  11. @Ezogelin56 (70.2)​
  12. M Melek963 (71.75)​
  13. @gulsum462 (75)​
  14. masal3487 masal3487 (75.4)​
  15. @Breeze96 (79.75)​
  16. Fit mutlu anne Fit mutlu anne (82.80)​
  17. Ayla- Ayla- (90.3)​

Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
Anlaşılan iki basamak birden atliycam 😂😂
9.TAKİM 30 NİSAN /8 MAYIS KİLO HEDEFLERİ
Ucmelekannesi Ucmelekannesi 67.9--------->67 :KK43: :duduk:

E ela_2019 69.8---------->68.5:KK71::KK73:

M Melek963 74.15-------->72.5:KK71::KK73:

Fit mutlu anne Fit mutlu anne 83.85 ---------> 82.5:KK43::duduk:

@Breeze96 80.6--------->79.9:KK71::KK73:

@gulsum462 75.4-------->74.5:KK43::duduk:

@medine66 65.1-------->63.9:KK43::duduk:

masal3487 masal3487 75.8------->74.8:KK43::duduk:

G Goklerce 63--------->61.8:KK43::duduk:

@Ezogelin56 70.5--------->70:KK43::duduk:

@Zeycan123 63.45------>62:KK43::duduk:

kumsal68 kumsal68 57.1-------->56.4:KK71::KK73:

kumsal68 kumsal68 E ela_2019 M Melek963 @Breeze96 kizlarr tebrikler canlar 👏👏👏👏👏👏👏
Vayy anasini tam tutturmuşum.
Amin amin🤗🤲😘yapanların da daim olsun

Afiyet olsun canım aradakiler bı tık daha az olsa daha mı iyiymiş bilemedm
Bence de katiliyorum sana gözüm dönmüş resmen
Perde astığımı hiç söylemeyeyim o zaman :olamaz:
Off neden diyecegimm ama zamaninda benim de yapmisligim varrr Allah im korusunnnn

Günaydın kızlar dün sabah 7de hortlayıp mutfağa daldım buzdolabı vs temizledim öğleden sonra da halılar geldi yıkamadan eşim dolapları, mobilyaları çekti birlikte silip süpürüp halıları serdik bi de günlük ev rutini derken yorulmuşum koltukta uyumuşum Bugün mutfak dolaplarının içini silmek planım bakalım inşallah
Kolay gelsin canım kendini cok yorma. Bizde bugun eşimin dedesi var babaanne öldü tek yasıyor,kv ile onun evine gittik sabahtan ben mutfagı temizledim mutfak dolaplarını boşalttım yıkadım hep içindekileri, sildim yerleştirdim camını sildim,perdesini yıkadım astım, Beyaz eşyaları falan çektim biraz önce geldim kızı uyuttum canım çıktı boynum falan çok ağrıdı yemekte yemedim şimdi bi kase çorba içeyim bari

Bende hamileyken perde asardım cam silerdim koltuk çekerdim valla her işi tek basıma yapardım. Başkaları yapsın demiyorum tabiki ama hic dikkat etmedim hamile değilmiş gibi hopladım zıpladım. Çok şükür hiç bi sıkıntım olmadı unuturdum bazen hamile oldugumu 😂

Yapılıyor hiç yapılmaz değil ama dikkatli ol aman bende yapmıştım hamileyken Rabbim korusun
Şimdi diyettesinya ondan ne yasak olsa cazip geliyor insana 😀
Aynen canım yasak her zaman daha tatlı
Kolay gelsin canım kendini cok yorma. Bizde bugun eşimin dedesi var babaanne öldü tek yasıyor,kv ile onun evine gittik sabahtan ben mutfagı temizledim mutfak dolaplarını boşalttım yıkadım hep içindekileri, sildim yerleştirdim camını sildim,perdesini yıkadım astım, Beyaz eşyaları falan çektim biraz önce geldim kızı uyuttum canım çıktı boynum falan çok ağrıdı yemekte yemedim şimdi bi kase çorba içeyim bari
Eline sağlık MaşAllah kolay gelsin benim ye ye güçten düşme 2 dilim ekmekle iç corbani :KK53:

Aman Allahım gözüm spora doydu kız senin içinde nasıl bir cevher varmış aylardır toplamda 400 puanlık spor yapmayan ezo bi günde 410 puanlık spor yapmış 👏🏻

Güzel canım ama karbonhidrat Çeşidi çok olmuş sadece

Cuma kaçamağını düne taşıyıp oh keyif yapmışsın 1 lahmacun yeterdi oysa :sinirli:

Aman Allahım iki dilim pide , kurabiye mi :KK62:

Bir zamanlar @Breeze96 o da senin kilolarında başladı bak artık 7lere indi sabır canım sabır

Kahvaltın kalabalık geldi gözüme genel olarak bi kalabalıklık var hangi biri olmasa daha iyi olurmuş karar veremedim belki de 9daki kuruyemişler

Aman aman maşallah 🧿 gözler üzerinde tü tü tü maşallah

Menün güzel canım çok değil bence tüm güne bölünce fakat önceden sadece balık + salata yerdin iştahın mı açık ?

Tahmin ettim akrep olduğunu kızkardeşim de akrep ilkokula başladığında öğretmen sınıfındaki okumayı sökenlere nazar boncuklu kırmızı kurdele takmış eve gelip önlüğüne kırmızı kurdele dikti onun kurdelesine mi kaldım sanki diyerek ve o hafta okumayı söküp öğretmenin de kurdelesini taktı

Hemen açıklıyorum canım iyi ki hatırlattın

Afiyet olsun canım 👍🏻

Afiyet olsun canım 👍🏻
Ramazan olunca sanırım biraz farklı oluyor,
Sanırım bir de hastalık günlerimde yemeye alıştım 🤭 ama geçecek ❤️
Allah kabul etsin canım , ne iyi yapmışsınız 🌸

Allah razı olsun canım ne iyi olmuştur şimdi sevinmiştir adamcağız
Bende hamileyken perde asardım cam silerdim koltuk çekerdim valla her işi tek basıma yapardım. Başkaları yapsın demiyorum tabiki ama hic dikkat etmedim hamile değilmiş gibi hopladım zıpladım. Çok şükür hiç bi sıkıntım olmadı unuturdum bazen hamile oldugumu 😂
Ben de öyleyim bi son zaman karnım çok büyüdüğünde cam silmeye korkmuştum onun haricinde her işimi kendim yapıyorum
Akşama menülerde neler var kızlar 🤗
Benim canım kısır istiyordu kısır, turşu, yeşillik, ayran takılicam eşim patlıcanlı börek istiyordu sanrm onu da yaparım az birşey incecik bı dilim tadına bakabilirim
Afiyet olsun abartmadan please :dua:
İKi gündür basım ağrıyor spor yapamıyorum.Tansiyonum normal.neden bilmiyorum🤕
Su mu az içiyorsun canım

Ne iyi yapmışsın canım, Allah razı olsun mis gibi olmuştur 😊
Vallahi ben hamilelikte deli gibi çalışırdım o zaman lar çok yoğun bir yerde calisiyorum 1 gün bile rapor almadan çalışmıştım, doğum iznine ayrıldım bir hafta sonra doğum yaptım düşünün ama bence yanlış yapmamak lazım aksam eve gelirdim kanepeye kalkmaya halim kalmazdi
Akşama menülerde neler var kızlar 🤗
Benim canım kısır istiyordu kısır, turşu, yeşillik, ayran takılicam eşim patlıcanlı börek istiyordu sanrm onu da yaparım az birşey incecik bı dilim tadına bakabilirim
Ohh mis gibi...ben de aksama 1 kepçe çorba icerim br de yumurtalı ıspanak var ondan yerim 😊

Back
X