• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız uyudu 1 saatın var, ip mi atlasam, bayadır benı bekleyen agdamı mı yapsam🙈🤣,bulasık makımesını mı bosaltsam, kıza yemek mi yapsam,bize yemek mi yapsam, ortalıgu mı temızlesem,banyoyu mu sürtsem, canasır mı assam, bilgisayrda bazıişlerım var onları mı yapsam hepsi benı bekler cok kararsızım:))(? Ben 10 dkgectı bıle 🤣🤣🤣
Bi yerden başla artık 😅 çocuk kalkacak şimdi

İzin mi aldımız risk mi🤣 annenın yemeklerını 40 yılda bir yıcen ye doyasıya, hem yemessen kadıncagız uzulur😐🤣
izin aldım canım. gidip geleceğim. inşallah çok yemem :D
Ya duramıyorum yorum yapmadan:)))
1) yakalanmıyor musunuz 2) hastalıklılarsagıttıgınız kişiler korkmuyormusunuz

Keşke ben de korkmasam artık özenıyorum valla
canım benim iznim var.
anksiyete problemi olan biriyim. aşırı evhamlıyım. büroda herkese bulaştı hastalık ben hariç :D kimseye 3 metreden daha yakın durmuyorum. işe arabamla gidip geliyorum ve maskemi hiç çıkarmıyorum. çok şükür 1 senedir sürekli insanlar arasında biri olarak bulaşmadı. baya dikkat ediyorum yani.
Neeee bir ayda 2-3 tane mi Allah seni iyi etsin ben bir tane kullandığımda çılgınlar gibi olmuştum sırf onu bir daha kullanmamak için nasıl dikkat ettik
o sıra antidepresan kullanıyordum. o kadar korktum ki hamile kalırsam bebeğe bir şey olur diye. korkudan yaptım her şeyi. doktor kontrolüne gittim sonra. yumurtalıklarda vs. bi sıkıntı yok. vücudun kendini toparlamasını bekleyeceğiz dedi.
O hap cok twhlikelı diye duymustum, bebek dusunuyosan hele ki sakın kullanma
aynen canım tehlikeliymiş. maalesef acı bir şekilde tecrübe ettim. inşallah bebek istediğimde sıkıntı olmaz, kolay şekilde hamile kalırım

Sabah tartıldım hala +500. Hala regl olmuş değilim. Karnım hamileler gibi şişti. Detoks bana mecbur oldu artık. Akşam da eşimin arkadaşına davetliyiz. Gitmesek mi dedim yemeğini kendin götür dedi 😂 kabak yapıp götüreceğim
4-5 ay önce 1 ay içinde 2-3 kere ertesi gün hapı almıştım :KK43: sonra düzen falan kalmadı. Doktor da düzene girmesini bekleyeceğiz hormonlarının içine etmişsin demişti. Regl düzensizliğim bu yüzden maalesef
Yaaa tüh kötü olmuş haplar düzene girer insAllah yemeğini kendin gotureecek olman güzelmiş
Kız uyudu 1 saatın var, ip mi atlasam, bayadır benı bekleyen agdamı mı yapsam🙈🤣,bulasık makımesını mı bosaltsam, kıza yemek mi yapsam,bize yemek mi yapsam, ortalıgu mı temızlesem,banyoyu mu sürtsem, canasır mı assam, bilgisayrda bazıişlerım var onları mı yapsam hepsi benı bekler cok kararsızım:))(? Ben 10 dkgectı bıle 🤣🤣🤣
Kalk şimdi birseylerden başla yoksa uyanacak kız :D
Yorma kendini bu kadar😘
🤭😃🙈

izin aldım canım. gidip geleceğim. inşallah çok yemem :KK70:

canım benim iznim var.
anksiyete problemi olan biriyim. aşırı evhamlıyım. büroda herkese bulaştı hastalık ben hariç :KK70: kimseye 3 metreden daha yakın durmuyorum. işe arabamla gidip geliyorum ve maskemi hiç çıkarmıyorum. çok şükür 1 senedir sürekli insanlar arasında biri olarak bulaşmadı. baya dikkat ediyorum yani.

o sıra antidepresan kullanıyordum. o kadar korktum ki hamile kalırsam bebeğe bir şey olur diye. korkudan yaptım her şeyi. doktor kontrolüne gittim sonra. yumurtalıklarda vs. bi sıkıntı yok. vücudun kendini toparlamasını bekleyeceğiz dedi.

aynen canım tehlikeliymiş. maalesef acı bir şekilde tecrübe ettim. inşallah bebek istediğimde sıkıntı olmaz, kolay şekilde hamile kalırım
Yemeğini kendin götürmeni arkadaşın problem etmez mi bozulmaz mı ?

izin aldım canım. gidip geleceğim. inşallah çok yemem :KK70:

canım benim iznim var.
anksiyete problemi olan biriyim. aşırı evhamlıyım. büroda herkese bulaştı hastalık ben hariç :KK70: kimseye 3 metreden daha yakın durmuyorum. işe arabamla gidip geliyorum ve maskemi hiç çıkarmıyorum. çok şükür 1 senedir sürekli insanlar arasında biri olarak bulaşmadı. baya dikkat ediyorum yani.

Allah kavustursun canım🤗

Yaaa tüh kötü olmuş haplar düzene girer insAllah yemeğini kendin gotureecek olman güzelmiş

Kalk şimdi birseylerden başla yoksa uyanacak kız :KK70:

🤭😃🙈
:)) Peynir yogurt yapma,makine bosaltma tamam.uyandı şimdi bıdık. İp akşama kaldı 😬kumsal benı ip atlamaktan soguttu ya, ütopya oldu bana onu gecmek

yok canım eşimin bekar arkadaşı :KK70: dışardan pide söyleyecekmiş zaten. baya rahat insanlar :KK70:
İşin içinde evli bir kadın olsaydı durumlar değişşrdi 😂iyi olmuş senin için çünkü diyet en çok bu gezmelerde dost hatırları uğruna sekteye uğruyor 😂

Kumsal aşırı sporda kas yıkımı oluyormuş sen ağırlıkla mı çalışıyorsun ?YouTube dan sporcuların videolarını izliyorum haftada 3-4 gün diyolar diğer günler yürüyüş yapabilirsin.hep söylüyorum sana biraz sakinleş bence ara ver böyle öğretmen gibi konuşuyorum ama 😊senin spor ve diyetinde sanki yolunda gitmeyen birşeyler var gibi hissediyorum.inşallah yanılıyorumdur🤷
Y’a bu aralar M Manolya15 ile sporda yaris icindeyiz o yuzden yine yuklendim spora ara vermistim sadece on bin adimimi tamamlamak istiyordum bacak kaslarim masallahi var simdiden

11 Mayıs Pazartesi

17.00
1 kase ezogelin çorbası
2 kaşık makarna
2 adet fırında kelebek tavuk
1 kase yoğurt
Bol roka, tere, kuzu kulağı

18.30
10 adet erik
1 avuç Antep fıstığı

su: 1,5 lt anca olmuştur
Güzel canim afiyet olsun

Y’a bu aralar M Manolya15 ile sporda yaris icindeyiz o yuzden yine yuklendim spora ara vermistim sadece on bin adimimi tamamlamak istiyordum bacak kaslarim masallahi var simdiden

Böle yarış mı olur ya,490 puan ne demek. Sen oldugun yerde kal, biz sana yetıselım🤣 biz geldikce uçuyosun🤣

Back
X