• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar y’a iki gundur kahvaltidan iki saat sonra beni b aclik basiyo elim ayagim titriyo ne bulsam yiyesim geliyo kahve ve suyla sisiriyom midemi bugun b tane kucuk kaczmak yaptim ☹️ Ama
Dun den beri sabah kahvzltisinda yesil sogan yiyorum omu yapiyo acaba asiri acim
Regl yaklaşıyor mu o dönemlerde benim dünyaları yiyesim geliyor

Kizlar y’a iki gundur kahvaltidan iki saat sonra beni b aclik basiyo elim ayagim titriyo ne bulsam yiyesim geliyo kahve ve suyla sisiriyom midemi bugun b tane kucuk kaczmak yaptim ☹️ Ama
Dun den beri sabah kahvzltisinda yesil sogan yiyorum omu yapiyo acaba asiri acim
Regl ya da insülin direncin olabilir mi canım benimde olurdu direncim varken

Kolay gelsin canım 😊 marketler çok kalabalıktı bugün ana baba günüydü
Ay aynen arifeye kalmayalım dedik ona rağmen kalabalıktı yani
Şekerin düşüyor bence canım

11 mayis menum
Sabah 8:00 sekersiz kahve

oglen 12:30 2 yk sucuklu yumurta,6 zeytin,10 aci biber kucuktu,4 domates cheri,3 yesil sogan

ara 16:00 1 gofret 1 sekersiz kahve

aksama 19:30
3 dilim ananas
3 litre su U UcanSupurge
Bukadarcık yesem ben tatlı krizinden ölürüm 🤣seninki insulın fln dgl bence apaçık açlık😁

Back
X