• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım 😍

Hedefin neydi canım senin çok bişey kalmadı sanırım

Stres yaptıkça yiyesin geliyor ama yedikçe de daha çok strese giriyorsun bu aynı ben ama yılmak yok hemen before after lara bak netten çok iyi geliyor 🙌🏻

Canım bunlar da hoş ama beyaz istiyorum dışarda giymek istersem de tesettürlüyüm elbisenin altına da giymek için ☺️ Sanırım hummel alacağım şimdilik hoşuma gitti

Çok hoş bir menü 😊

Gevrek olmasaymış güzelmiş canım afiyet olsun
Benimkiler eskidi ben de alacağım .Alacağın modeli atar mısın fikir olur bana da🙂

Sağol canım 😍

Hedefin neydi canım senin çok bişey kalmadı sanırım

Stres yaptıkça yiyesin geliyor ama yedikçe de daha çok strese giriyorsun bu aynı ben ama yılmak yok hemen before after lara bak netten çok iyi geliyor 🙌🏻

Canım bunlar da hoş ama beyaz istiyorum dışarda giymek istersem de tesettürlüyüm elbisenin altına da giymek için ☺️ Sanırım hummel alacağım şimdilik hoşuma gitti

Çok hoş bir menü 😊

Gevrek olmasaymış güzelmiş canım afiyet olsun
saol canım

Karbonhidrat ağırlıklı miktarlar çok değil neyse ki ceza ipini de atlamışsın :KK5:

Ay sonunda idi değil mi endoskopin inşallah ciddi bi sıkıntı çıkmaz

Ah ah kumsal ah mideni rahatlatacak hafif bir şey yeseydin bari

Aflyet olsun

Gevrek , patates kızartması 🤦‍♀️
saol canım

15 Mayıs menüm

Kahvaltı:11.00
Avuç içi kadar tambugday lavaş
1,5 haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates salatalık

Akşam:16.00
8 YK yaprak aşı(asma yaprağından)
Salata

18.00
1avuc kuruyemiş

Su:2.5 litre
Spor: 60 + 40 dk tempolu yürüyüş
300 puan

IMG_20210515_204315.jpg

U UcanSupurge G Goklerce

Aha kumsalda gidiyor.ekuri dayanmıyor bana :olamaz: :KK70:
Valla kız neyse leylak el attı işe neyse ki
Ilac kullaniyorum mide yanmasi icin rejime basladim basliyali az beslenme ve agir sporla yediklerimi lusuyorum

Olabilir mide kuculdu yada midemde yara olustu devamli yaniyo cunki

Gittim canim ilac verdi pazartesi tekrar gidicem belki ilaclari degistirir rahat 1 ayim var endekopi yapilcak sonra

53 tu canim hedefim ama aslinda 55 olmaliymisim en ideal 55 mis iki kilo koruma payina birakmistim

Aynn bugun o uc burmayi bosuna yedim nolcak zaten midemde kalmiyo diyo

Dusundugun icin cok saol canim bu hafta cuma bakalim 55 lerden kurtulmus olmam lazim bayram dolayisiyla abarttim galiba arti olarak dondu bana Gecen haftada dedim y’a son iki hafta veriyom kendime bu cuma son gucumle devam etcem cuma dan sonra bakariz 😘😘
Hadi bakalım hayırlısı inşallah
15 Mayıs
Kahvaltı 10.00
5 kibrik büyüklüğünde peynir
2 zeytin
5 tane patates kızartması
3 dilim dana bonfile
Bir haşlanmış yumurta

4.00
1 elma
Sade maden suyu

7.30
İki küçük dolma biber
Bir kase ıspanak yemeği

3 litre su
Sabah bonfile fazla geldi gözüme
Pazartesi diyete başlıyacam 60 oldum zira 🙈freede takılacağım Zehra da olur derse ekürücan olalım mı🤗kumsal mezun olacak madem
Olur elbette canım kumsal mezun olduktan sonra

Ah ah kumsal ah mideni rahatlatacak hafif bir şey yeseydin bari
Sorma zehram midem yaniyo vicdanimida yakiyo niye yedim diye demin tattildim sok oldum kendimi b kadar saldigima inanamiyorum
Mide çok çok önemli canım ihmal etme sakın. Geçmiş olsun
Saol canim haklisin
Pazartesi diyete başlıyacam 60 oldum zira 🙈freede takılacağım Zehra da olur derse ekürücan olalım mı🤗kumsal mezun olacak madem
Su anpet sarmalari yiyince vicdanim rahat etmedi kusarim diye dusunuyodum ikinci kez kusamadimda tartiliyim dedim aman allahim moralim cok bozuldu giderken gram gram gidiyo iki gun yiyince kilo kilo geri geliyo valla iki hafta yine burdayim kizlar mideme meydan okuycam olan oldu tedavi sureci b ay sonra belli olcak zaten o zamana kadar diyet ve koruma sureci devam etmek istiyorum

Sorma zehram midem yaniyo vicdanimida yakiyo niye yedim diye demin tattildim sok oldum kendimi b kadar saldigima inanamiyorum

Saol canim haklisin

Su anpet sarmalari yiyince vicdanim rahat etmedi kusarim diye dusunuyodum ikinci kez kusamadimda tartiliyim dedim aman allahim moralim cok bozuldu giderken gram gram gidiyo iki gun yiyince kilo kilo geri geliyo valla iki hafta yine burdayim kizlar mideme meydan okuycam olan oldu tedavi sureci b ay sonra belli olcak zaten o zamana kadar diyet ve koruma sureci devam etmek istiyorum
Tamam canım ama ne olur dşkjat et tamam tatlı yağlı kızartma yeme ama faydalı sağlıklı şeyler de ye zehraya katılıyorum valla ben de üzülüyorum haline

15.05.2021 menü

14.00

Bir tane haşlanmış yumurta

Çingen salatası

1 dilim Kepek ekmek

18.00

Tavuklu salata

Bir kase terbiyeli (unsuz patatessiz) kırmızı mercimek çorbası

Su:2 litre-3 e tamamlarım

@masal3487
Sen oruca devam ediyorsun sanırım😄
15 Mayıs Cumartesi
Kahvaltı 10:30
1 küçük boy patates kızartması
1.5 soğanlı yumurta
5 zeytin
1 parça peynir + kaşar
Domates salatalık

Ara 15:30
Karışık dolu bi meyve tabağı
3 minik tereyağlı gevrek

Akşam 19:00
2 kepçe bamya çorbası
3 minik kuru dolma+2 küçük soğan dolma
Bol salata

21:00 (geceyi rahat geçirmek adına)
1 avuç kuru üzüm
3 tüm ceviz

Su 3lt geçer
Spor 1 saat tempolu yürüyüş-koşu karışık yatmadan biraz daha yürürüm belki
Yaşıyorsun bu hayatı yarasın😄
15 Mayıs
Kahvaltı 10.00
5 kibrik büyüklüğünde peynir
2 zeytin
5 tane patates kızartması
3 dilim dana bonfile
Bir haşlanmış yumurta

4.00
1 elma
Sade maden suyu

7.30
İki küçük dolma biber
Bir kase ıspanak yemeği

3 litre su
Afiyet olsun canım fena değil
15 Mayıs menüm

Kahvaltı:11.00
Avuç içi kadar tambugday lavaş
1,5 haşlanmış yumurta
Kk peynir
Domates salatalık

Akşam:16.00
8 YK yaprak aşı(asma yaprağından)
Salata

18.00
1avuc kuruyemiş

Su:2.5 litre
Spor: 60 + 40 dk tempolu yürüyüş
300 puan

Eki Görüntüle 2849972

U UcanSupurge G Goklerce
Bu kadar az yiyerek yaşayabilen insanlara çok özeniyorum

Saol canim haklisin

Bulimia falan olma da aman

arife ve bayramda kaçırınca dikkat edeyim dedim :)

Az yemedim ki doyurucu tok tutucu yemeklerden yedim.😘

Selmalar kızlar bu saat oldu anca oturdum aşırı yoruldum, saat 2 den aksam 8 e kadar odun taşıdık spor yapmadım ama her yerim tutuldu 😣😣 hemen menümü yazayim biraz daha odun kaldı onları da taşıyacağız

12.00
1 haşlanmış yumurta, 1 patates kavurma, 1 dlm peynir, domates, salatalık, 1 çk reçel

20.30
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk kıymalı makarna, 3 hurma

Su: 2 lt olur

Selmalar kızlar bu saat oldu anca oturdum aşırı yoruldum, saat 2 den aksam 8 e kadar odun taşıdık spor yapmadım ama her yerim tutuldu 😣😣 hemen menümü yazayim biraz daha odun kaldı onları da taşıyacağız

12.00
1 haşlanmış yumurta, 1 patates kavurma, 1 dlm peynir, domates, salatalık, 1 çk reçel

20.30
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk kıymalı makarna, 3 hurma

Su: 2 lt olur
Ne odunu taşıyorusunuz canım

Back
X