- Konu Sahibi Handandandan
- #441.661
Haklısın ya insanı asıl korku mahfediyor, puset leri kesinlikle sadece kulpundan tutmamak gerekiyormus alttan da tutmak lazımmış oyle demislerdisorma kuzum yaa bebek bu yani insan malzemesini kötü kullanır mı hiç
eşim bi ton laf etmişti oradan tutma diye kaç kere dedim ben sana diye
ama geç onu, yaşadığım o korkuyu asla unutmam![]()
Kurumsal bir forma değil mi canım ? Ne öyle kafalarına göre mesai mi degisirAyy kızlar ya millet kafayı yemiş geçen iş görüşmesine gittim ilk görüşmede cumartesi çalışma yok denildi 2. Görüşme de sonradan karar aldık öğlen 1 den 5 e kadar çalışacağız . 17 gün kapanma vardı resmî tatiller var çok tatil yapıldı diyorlar birde bana pişkin pişkin. Ne zamandır çalışmıyorsun dediler kasımdan bu yana dedim iyi tatil yapmışsın şimdi çalışırsın diyorlar/ bende tatile fırsatım olmadı ailevi sağlık problemleri ile uğraştım hep dedim .
Ay yok artık kaynın ne alaka ya, manyak midir nedir ? Hiç de kız da olsa erkek de olsa ben koyarım adını kimseye bırakamamBizde kız olursa ben koyacaktım erkek olursa da kocişkom ve erkek oldu kaynım benim adımı koyun dedi neyseki eşim koymadı kaynımın sonradan oğlu oldu bize nispet kendi adını koydu çocuğuna![]()
Evet ya bana da çok tuhaf geliyor ama bu ara moda midir nedir millet kendi adını koyuyor bebesineNarsist midir nedir kendi çocuğuna kendi adını koymak ne tuhaf
Sakın suçlama kendini, hepimiz insanız uyuya kalıyorsun yorulyorsun çocuklar düşe kalka büyüyor Allah kalıcı hasar vermesinUyudu kalktı canım,çok uyutmadim ne olur ne olmaz diye.
Ayy böyle düşenleri okuyunca rahatlıyorum resmen,inşallah bizimde bir şey olmaz.
Düşmeden beş dk önce gidip baktım,babası yanında uyuyordu ona güvendim,neden alıp yerine koymadım diye kendime çok kızdım,şimdi daha iyi gibiyim ama çok korktum
Valla düşenleri okuyunca rahatlıyorum resmen,bir daha gözümü ayırmam kimseye de emanet etmem.
Yaaa maşallah barekallah sağlıcakla gelsin kuzu
Sağol canım benim
Sağol canım inşallah bir şey olmaz
Ya ne bileyim çevremde hiç düşen olmadı,millet kaç tane doğuruyor dikkatli benim altı üstü bir tane onada bakamadım diye kendimi yedim bitirdim
Sağol canım benim![]()