• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Adım yarışı gibi zumba yarışı yapsak nasıl olur takibini ben yaparım.Bana katılacak olan var mı?
Çok iyi fikir canım, ama ben bu hafta leslie ısınma turu yapmayı düşünüyorum malum yaş faktörü.... Oynamayı seviyorum ama yerim dar diyor:KK75::-):KK4:

ciddi yaptırımlar mı koysak ne . 2 hafta üst üste + çıkıp 3. hafta da - yi göremeyeni gruptan mı atsak acaba.
Yani ona kaptan karar verir tabi ama üst üste artı olmasi ya da gruba düzenli gelmemek(bende dahilim buna) malesef digerlerini de olumsuz etkiliyor.

kuzum 1 ay önce covid atlattım da, hastalık sırasında çok nefes darlığı çektim, ciğerlerime de indi hastalık, ondan beri hızlı hareket ettiğimde falan nefesim daralıyor da

tamamdır kuzum

mezuniyetin hayırlı olsun canımmm, inşallah bi daha listeye girmek zorunda kalmazsın :KK60: :KK60:
Teşekkür ederim Yaseminim, inşallahhhh :KK60::KK36:
Allah razı olsun canım bizim yaptığımız birbirimize destek olmak motive etmeye çalışmak geri kalan sizin emeğiniz 👏🏻

Gerçekten takım motivasyonu çok farklı bırakmak istediğin noktada takımı bırakmak istemiyorsun hem kendin hem takım için çabaladığında mutlu son geliyor zaten
:KK60: :KK36:
Spor 3 gün yapabildim bu hafta ama ben kapsamlı spor yapıyorum hem kardiyo hem bölgesel tüm vücut çalışıyorum. Bi de abur cubur yemedim çok geç yemedim.onun dışında bir şey yok aslında. Vücut 5 aydır çılgın gibi yemeğe alışınca noluyor lan dedi sanırım çikolata yemeyince de yağlara küstü😂😂
:KK70: :KK70: :KK70:
En Büyük TÜRKİYE 9. TAKİM SPOR SONUÇLARI En Büyük TÜRKİYE

:sampiyon::sampiyon: 1. @Breeze96: 1750 p :KK71:

:KK9::KK9:2. kumsal68 kumsal68 : 1110 p :KK73:

:spor::spor:3. asliogretmen asliogretmen : 899p :KK49:

En Büyük TÜRKİYE:KK200: HEPINİZİ TEBRİK EDERİM KIZLAR HARIKASINIZ :KK200:En Büyük TÜRKİYE
Emeğine sağlık canımmm. Çok teşekkür ederim. ❤️
Tebrikler @Breeze96 :KK9::KK9::KK9:
Tebrikler kumsal68 kumsal68 :KK9::KK9::KK9:
İnşallah🙏💕

Üzülme canım haftaya halledeceğine eminim

Teşekkürler konyalım💕

Tebrikler canım💕

Dikkat et canım ipin ucu kaçmasın haftaya güzel bir eksiyle gelirsin inşallah💕

Teşekkürler canım💕

İnşallah canım💕🙏

Tebrikler canım güzel bir eksi💕

Tebrik ederim canım 💕

İnşallah canım💕🙏

Eksi en azından canım.Haftaya güzel bir eksiyle gelirsin inşallah💕🙏

Teşekkürler canım💕

Haftaya süper bir eksi geliyor😉😘

Tebrikler canım💕

İnşallah canım💕🙏

💕💕💕💕

Bayağı motive olmak üzereydim😂😘

Reglden dolayıdır canım.Haftaya güzel bir eksi geliyor💕

Oleyy birinciyim kumsal68 kumsal68 asliogretmen asliogretmen tebrikler kızlar @Goklerce emeğine sağlık canım💕
:KK60:
Ben geldim herkes nerede.
Oğlum diyor senin velin olarak da oraya ben katılayım :-)
Çok tatlış :KK70:
Adım yarışı gibi zumba yarışı yapsak nasıl olur takibini ben yaparım.Bana katılacak olan var mı?
bence güzel fikir 👍🏻

Aynen durum biraz ciddi
Kızlar iki haftadır neden kötüyüz? Neden sonuçlar böyle ? Takım başarısı demek takım motivasyonu demek unutmayın gelecek hafta için kurtarma planınız nedir ? Spor da neden bu kadar eksiğiz?
Spor da belki olamam ama menülerimi daha iyi yapmaya gayret ve özen göstericem inşallah iki haftadır hem kendim hem takım kötü durumdayız

bu arada kızlar doktordan geçen hafta beni bir diyetisyene yönlendirmesini istedim ama şu dönemde pandemi sebebi ile araştırma hastanelerinin diyetisyen servisleri çalışmıyormuş. :KK43: şuan özele de gidemem bakalım kendi kendimin diyetisyeni olacağım inşallah.

kuzum 1 ay önce covid atlattım da, hastalık sırasında çok nefes darlığı çektim, ciğerlerime de indi hastalık, ondan beri hızlı hareket ettiğimde falan nefesim daralıyor da

tamamdır kuzum

mezuniyetin hayırlı olsun canımmm, inşallah bi daha listeye girmek zorunda kalmazsın :KK60: :KK60:
Ben de beş ay önce coronayi atlattım,sende olduğu gibi bende de uzun bir süre göğüs ağrısı devam etti,şükür şimdi daha iyiyim

Back
X