- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
- #442.681
Gerçekten öyle,bu pandeminin en büyük zararlarindan biri de bu oldu.
İyi gidiyor benim,dün eksideydim.Yarin misafirlerim varbakalım onu da atlatirsam süper olacak.
Çok hafif bir menu, afiyet olsun canım
Güzel canım afiyet olsun, su 2.5 tu galiba
Rica ederm canım. Yazarım
Gerçekten benim listeler destan gibi görünüyor
Çok iyi, afiyet olsun canım
İlk iş günü heyecan ve streside etkilemiş olabilir canım.
Yok canım öyle düşünüp enerjini aşaği çekme. Menü, spor her şey çok iyi. Diğeri senin elinde olan bir şey değil ki.
Tesekkür ederim canım
Günaydın,sabah sporu olur ne güzel. Mesafe ne kadar sürecek. Yürünebilirse çok iyi spor olur senın için.
Çok iyi canım afiyet olsun. Çekirdek mi çitledin sen
Güzel menü, afiyet olsun canım.
Aynen canım. Her şekilde düzen bozuldu. Çok iyi yapmışsınız. Bizde dikkatini başka yönlere çekmek için sürekli arayış içindeyiz.
Akşam menüsüne bir bardak ayran olabilirdi bence. Afiyet olsun canım. Su ve sporda çok iyi.
Afiyet olsun canım. Kaşar ve salam göze batıyor. Beyaz peynir tercih etsen daha iyi olur. Allam öğününe bir dilim ekmek ilave edebilirdin.afiyet olsun canım.
Güzel canım, afiyet olsun. Sende benim gibi kaşarı çok seviyorsun sanırım![]()
Maşallah kızlar. Bu hafta guzel sonuçlar gelecek inşallahgayet güzel canım afiyet bal olsun
sağol kuzumm
canım hiç öyle düşünme, çabanı, emeğini, menülerini görüyoruz
regl döngüsü bizim elimizde olmayan bi sebep yapacak bişe yok o yüzden sıkma sen canını
bu hafta da olmazsa zaten reglin bitiminde bomba bi eksiyle gelirsin zaten![]()
ahhh ne şanlısın, keşke benim işyerimde yürüme mesafesinde olsa
gayet güzel kuzummşunu söylemeden geçemeyeceğim, seni gerçekten çok takdir ediyorum ilk geldiğin zamana göre büyük değişim gösterdin menülerin acayip düzene girdi tebrikler canımm
güzel kuzum afiyet olsun
ayy benim çok iyiiii
bugün çok mutlu oldum sabah sabah, güvenlikteki kız arkadaşlardan biriyle karşılaştık, bana dedi ki az önce sizin dedikodunuzu yaptık x ile, yasemin hanım nasıl zayıfladı o zayıflarken ben şişiyorum demiş kız :)
sabah enerji yüklemem tamamdır yani
afiyet olsun canım
güzel canım afiyet olsun
güzel canım afiyet olsun
Aaaa ben