• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu sabah 72.5 kg gördüm, cuma günü 72.9 kg di. - 0.4 kg 🙏🤗
Hafta sonununu atlatmak ayrı sınav, cumaya kadar geçen süre ayrı sınav. Sizde de bu stres varmı kızlar. Ne vardı sanki mideyi bukadar büyütecek.
Bu hafta şöyle bir formül uygulayacağım. 1+1 formülü 🙄🤭
1 kepçe +1servis kaşığı. Öğlen ve akşam yoğurt ve salata, pilav ve makarna varsa 2 çorba kaşığı şeklinde. Midem baya küçüldü hissediyorum. Bu düzene alışmaya çalışıyorum. İnşallah süreklilik sağlarım. 🙏🤗
Harika eksi 7leri atmaya az kaldı
Cuma 71
Pazartesi. 71 sabitim kizlar
Cuma’ya gitsin şu 7 ya
Günlerden ütü günü, nem ve sıcak zorluyor.
En sevmediğim 🙄
eşimi psikoloğa gitmeye ve gerekirse ilaç kullanmaya inan daha geçen hafta ikna ettim
bay çok bilmiş ilaçların insanı daha kötü etkilediğine eminmiş
yaa dedim sen kendin şahit oluyorsun canım birşeye sıkıldığım anda anda nefessiz kalıveriyorum, işte dedi sıkıldığında olur dedim sadece sıkıldığımda da değil durup dururken de oluyor bazen, durduk yerde kalbim çarpmaya nefesim kesilmeye başlıyor deyince ee tamam o zaman git dedi

diyeceksin ki koskoca, eli ekmek tutan kadınsın eşinden icazet mi alman gerekiyor, almazsam kırk yıl başıma kakar o yüzden o da kabullensin istedim
Uzlaşmaya varmışsınız canım ne güzel ihmal etme artık şu ameliyat işi hallolsun git artık
U UcanSupurge bugün tartılamadım çünkü 1 litre su içtim .ama dün kilom 62.5 idi bu benim ara bildirimim olsun
hele buçuğu da vardı demek 🤦‍♀️ Çabuk 50lere dön leylağım
Cuma: 89.5
Pazartesi: 89.2
Fark:300

300 gr ama yine de beni mutlu etti resmen aç geziyorum tek ögün beslendim üç gün ona ragmen yine de az ama cumaya 1e yaklaşır insallah. İlaca da basladım tekrar bugun üçüncü gün
Bak kırıldı direnç yeter ki vazgeçme
Bugun 54,8 geldim kizlar -200 gram cumaya kadar daha 200 300 gitse mezunum insallah
Süper detoks sonrası attı bekliyordum ben seni geçen hafta zaten detoks bana hiç yaramaz büyük çoğunluğu geri gelir sonra tekrar eksilirim
Ben 71 , beni yok sayın :KK43: sizden vazgecemıyorum işte yinede :))))
Ne bizden ne diyetten vazgeçme zaten Cuma’ya 70.5 olur musun ?

Harika eksi 7leri atmaya az kaldı

Cuma’ya gitsin şu 7 ya

En sevmediğim 🙄

Uzlaşmaya varmışsınız canım ne güzel ihmal etme artık şu ameliyat işi hallolsun git artık

hele buçuğu da vardı demek 🤦‍♀️ Çabuk 50lere dön leylağım

Bak kırıldı direnç yeter ki vazgeçme

Süper detoks sonrası attı bekliyordum ben seni geçen hafta zaten detoks bana hiç yaramaz büyük çoğunluğu geri gelir sonra tekrar eksilirim

Ne bizden ne diyetten vazgeçme zaten Cuma’ya 70.5 olur musun ?
aynen canım, sağlıkla çıksın ameliyatından kayınvalidem, hemen alacağım randevuyu inşallah

Günaydın kızlar , :KK36: güzel bir hafta diliyorum hepimize üzerimizdeki ölü toprağını atma vakti gelmedi mi ? Bugün herkesin ara tartı bildirimini bekliyorum Sporlara , sulara, menülere dikkat bu hafta hak ettiğimiz derecede olalım :KK73::KK6::spor:
Bu hafta üç mezuniyet bekliyorum kumsal68 kumsal68 , G Goklerce , Jasminium84 Jasminium84

@Ezogelin56 artık atak vakti gitsin 7ler

* geçen haftanın artıları gitsin biriniz 60 sınırında diğeri 70 sınırında gelgitte artık yetmedi mi ? @Zeycan123 @sabahvesen

@Fit mutlu anne bu hafta rekor eksi ile geleceksin inanıyorum

@Ucmelekannesi hemen geri vites 6lara haydi

@Ayla- cım senden çok güzel bir eksi bekliyorum iyice uzaklaşalım 9lardan

asliogretmen asliogretmen koruma işini şu yaptığın yürüyüşlerle çok güzel götüreceksin 👏🏻

E ela_2019 ah eski sporuna geri dönsen elo nasıl inceleceksin bilsen

@Melek963 canavar gibi metabolizmanla mezuniyet yakın biliyorum 👍

@gulsum462 moral , motivasyon bozmak yok her şey yoluna girecek ve o zaman harika bir vücudun olacak

@SEVTAL87 çok motive başladın canım aynı hızla mezuniyete :KK50:

@BLUEDENIZ şu izin durumuna bakayım liste işini halledeceğiz motivasyonunu düşürmesin bu durum

@masal3487 ah masal vah masal şuraya düzenli gelsen takım motivasyonuna katkıda bulunsan tüy bitti dilimde tüy :110:

Beyaz leylak Beyaz leylak ve denizbenimadim denizbenimadim kilometrelerce yol yaptınız şurda hedefinizden birkaç metre ötedesiniz bırakıp salmak yok :KK5:
Süpürgem şimdi girebildim. Sabah dersim vardı 1 de bitti. Sonra okula gittim. Geldim iş güç saat 6 yı geçmiş. Kiloyu unutuyorum bu ara. Hep bi koşuşturma halindeyim. Hep bi işim var.Yazmasan unutmuşum valla😬 dikkat edicem inşallah💕

Menümü yazayim
Sabah yazdim ve kala kaldim. Ne yediğimi hatirlaniyorum 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Sabah 08.00
1 minik pankek
1 çay kaşığı çikolata
Domates salatalik

Ara
2 kayısı 3 badem

Öğle 13.00
4 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf
Yarim elma
1 tk keten tohumu

Ara
Tarçınlı süt

Akşam 18.00
Yoğurtlu kabak
3 4 lokma et sote
Su 3.5 litre

Hayırlı olsun canım yeni yeriniz insanlar taşınmayı pek sevmez ama yeni memleketler beni hep heyecanlandırır 4 sene sonra başka yerler arzuluyor gönlüm😂
Sağol canım ben taşınmayı çok severim😍 Bi ara hatta 10 ayda bir evde değiştirdim 3 yılda 3 tane. Şuan 12 yıldır evliyim 6. Evimdeyim. 4 şehir gezdim. Yeni hayatlar dediğin gibi insanı heyecanlandırıyor🤗

:KK8::KK60:

Ne güzel 👍🏻

Ooo iyi idare et az kaldı 7lere geri gelmesin şu 3 kilo

Diyarbakır güzelmiş hayırlı olsun canım doktorunu ihmal etme

Süper :KK9:

Bi salı günü hayırlısıyla bi git de ilaca başla düzene oturur inşallah

Allah Allah sürekli aynı yerde mi tartılıyorsun peki
Sağol canım tamam 😘

Evet dedigin gibi bende cuma gunu arti cikmamin nedeni detoxs sonrasiydi heralde arrik detoxs yapmiycam sadece dikkatli beslenmeye calisicam

Bugun cok acikmistim yediklerim fazla geldi umarim kusmam midem bulaniyo bogazima kadar doluyum resmen

sabah 9:00 kahve

oglen 11:00 b porsiyon kavurmali yumurta 2 dilim ekmek 2 dilim peynir,4 dilim domates

aksam 18:30 1 dilim lazanya ( b borek diliminden daha buyuktu ) 1 kase domates salatasi 4 tane cilek

2 litre su U UcanSupurge

11 bin adim 110 p G Goklerce

Bu sabah 72.5 kg gördüm, cuma günü 72.9 kg di. - 0.4 kg 🙏🤗
Hafta sonununu atlatmak ayrı sınav, cumaya kadar geçen süre ayrı sınav. Sizde de bu stres varmı kızlar. Ne vardı sanki mideyi bukadar büyütecek.
Bu hafta şöyle bir formül uygulayacağım. 1+1 formülü 🙄🤭
1 kepçe +1servis kaşığı. Öğlen ve akşam yoğurt ve salata, pilav ve makarna varsa 2 çorba kaşığı şeklinde. Midem baya küçüldü hissediyorum. Bu düzene alışmaya çalışıyorum. İnşallah süreklilik sağlarım. 🙏🤗
Bence pazartesiye eksi başlamak çok önemli 😊😍 tebrikler buraya geldiğimden beri bakıyorum da pazartesiye cok az hatta hiç bile denebilir eksi geldiğim 😂😂😂 ama cumaya da hiç artı gelmedim 😂😂😎
Günlerden ütü günü, nem ve sıcak zorluyor.
Oo ben dün gece yaptım utuyu çok sinir bozucu gercekten
Cuma: 89.5
Pazartesi: 89.2
Fark:300

300 gr ama yine de beni mutlu etti resmen aç geziyorum tek ögün beslendim üç gün ona ragmen yine de az ama cumaya 1e yaklaşır insallah. İlaca da basladım tekrar bugun üçüncü gün
Tebrik ediyorum canım pazartesiye çok güzel basladin 😊😎
Bugun 54,8 geldim kizlar -200 gram cumaya kadar daha 200 300 gitse mezunum insallah
Çok iyi canım tebrik ederim 😊😎 bu hafta gelsin mezuniyet 😊😍
geçmiş olsun kayınbiraderine canımm

yok kuzum benim covidden önce de vardı

ilk atağı hatta eşimle tartışırken yaşadım o günü hiç unutmuyorum tabii o zamanlar aklımın ucundan geçmedi panik atak olabileceği ama şimdi şimdi araştırdığımda anlıyorum

sağol canım benimm :KK60:

en büyük problemim eşimle ilgili, ama eşime desem ki çift terapisi ne sıkıntımız var ki bizim der :KK43:
ona göre sağlığımız yerinde, çok büyük maddi sıkıntımız yok eee daha ne olsun :KK43:
ilk önce kendim görüşmek istiyorum ama muhtemelen doktor da eşimle görüşmek isteyecektir ya da eşimle terapi için yönlendirecektir diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah asarsin bu süreci, keşke esin de kabul etse de gelse seninle, bütün erkekler Duz mantık aksam geliyor yemek var sorun yok 😑
Menümü yazayim
Sabah yazdim ve kala kaldim. Ne yediğimi hatirlaniyorum 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Sabah 08.00
1 minik pankek
1 çay kaşığı çikolata
Domates salatalik

Ara
2 kayısı 3 badem

Öğle 13.00
4 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf
Yarim elma
1 tk keten tohumu

Ara
Tarçınlı süt

Akşam 18.00
Yoğurtlu kabak
3 4 lokma et sote
Su 3.5 litre
Sabah miktarları çok az olduğu için güzel canım afiyet olsun 😊
Cuma 58.25
Bugün 57.95
Fark - 300
Yüzde 0.515
Çok şükür 57yi ucundan gördüm🤗
Harika sonuç canım tebrik ederim 😊😍
Menüm
Akşam 19.00
Bol Salata
2 yk maş fasulyesi yemeği
3 yk pilav
2 3 yk yoğurtlu kabak
1 elma
2 kuru kayısı
2 fincan kahve
Su 2 olacak 👍
Çok iyi canim afiyet olsun 😊

Bence pazartesiye eksi başlamak çok önemli 😊😍 tebrikler buraya geldiğimden beri bakıyorum da pazartesiye cok az hatta hiç bile denebilir eksi geldiğim 😂😂😂 ama cumaya da hiç artı gelmedim 😂😂😎

Çok geçmiş olsun canım inşallah asarsin bu süreci, keşke esin de kabul etse de gelse seninle, bütün erkekler Duz mantık aksam geliyor yemek var sorun yok 😑

Aynen öyle canım, para kazanıyor muyuz, evimizde tencere kaynıyor mu tamam bitti sıkıntı ne ki 🙄

Teşekkür ederim canım 😘

Back
X