- 29 Temmuz 2017

- 24.374

- 122.407

- 598

- 36

- Konu Sahibi Handandandan
 - #443.561

Harika eksi 7leri atmaya az kaldıBu sabah 72.5 kg gördüm, cuma günü 72.9 kg di. - 0.4 kg
Hafta sonununu atlatmak ayrı sınav, cumaya kadar geçen süre ayrı sınav. Sizde de bu stres varmı kızlar. Ne vardı sanki mideyi bukadar büyütecek.
Bu hafta şöyle bir formül uygulayacağım. 1+1 formülü
1 kepçe +1servis kaşığı. Öğlen ve akşam yoğurt ve salata, pilav ve makarna varsa 2 çorba kaşığı şeklinde. Midem baya küçüldü hissediyorum. Bu düzene alışmaya çalışıyorum. İnşallah süreklilik sağlarım.![]()
Cuma’ya gitsin şu 7 yaCuma 71
Pazartesi. 71 sabitim kizlar
En sevmediğimGünlerden ütü günü, nem ve sıcak zorluyor.
Uzlaşmaya varmışsınız canım ne güzel ihmal etme artık şu ameliyat işi hallolsun git artıkeşimi psikoloğa gitmeye ve gerekirse ilaç kullanmaya inan daha geçen hafta ikna ettim
bay çok bilmiş ilaçların insanı daha kötü etkilediğine eminmiş
yaa dedim sen kendin şahit oluyorsun canım birşeye sıkıldığım anda anda nefessiz kalıveriyorum, işte dedi sıkıldığında olur dedim sadece sıkıldığımda da değil durup dururken de oluyor bazen, durduk yerde kalbim çarpmaya nefesim kesilmeye başlıyor deyince ee tamam o zaman git dedi
diyeceksin ki koskoca, eli ekmek tutan kadınsın eşinden icazet mi alman gerekiyor, almazsam kırk yıl başıma kakar o yüzden o da kabullensin istedim
hele buçuğu da vardı demekU UcanSupurge bugün tartılamadım çünkü 1 litre su içtim .ama dün kilom 62.5 idi bu benim ara bildirimim olsun
Bak kırıldı direnç yeter ki vazgeçmeCuma: 89.5
Pazartesi: 89.2
Fark:300
300 gr ama yine de beni mutlu etti resmen aç geziyorum tek ögün beslendim üç gün ona ragmen yine de az ama cumaya 1e yaklaşır insallah. İlaca da basladım tekrar bugun üçüncü gün
Süper detoks sonrası attı bekliyordum ben seni geçen hafta zaten detoks bana hiç yaramaz büyük çoğunluğu geri gelir sonra tekrar eksilirimBugun 54,8 geldim kizlar -200 gram cumaya kadar daha 200 300 gitse mezunum insallah
Ne bizden ne diyetten vazgeçme zaten Cuma’ya 70.5 olur musun ?Ben 71 , beni yok sayınsizden vazgecemıyorum işte yinede :))))

1.