• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bildirimimi yapayım

geçen hafta: 57,90
Bu hafta: 56,50
Fark: 1,4
Yüzde 2,42

Eki Görüntüle 2863842

U UcanSupurge canımm, güzel kalpli çiçeğim iyiki varsın sayende bu rakamı görebildim, başta sen sonra da takım arkadaşlarım olmasa ben çoktaannn pes etmiştim, iyiki yolumuz kesişmiş seninle ve tabii Handandandan Handandandan mla, o da az uğraşmadı benimle 💕💕😍☺️

Özellikle son 1-1,5 aydır çok iyi hissettiğim bi dönem değildi ama sizleri mahcup etmemek, sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına çabamı gösterdim
Aslında sizlere bi teşekkür borçluyum
Çünkü aslında istersem duygularıma yenilmeyeceğimi, onlarla savaşabileceğimi sayenizde öğrendim
Bu sadece kilo verme serüveni değildi o yüzden benim için, kilo almalarımın temel sebebi duygusal açlık olduğu için sayenizde bununla başa çıkmayı öğrendim ki bu çok büyük bi adım benim için
Hepinizi çok seviyorum iyiki sanalda da olsa tanıştık hakkınızı helal edin çok başınızı ağrıttım çok derdimi çektiniz
Haaa veda konuşması sanmayın hep buralardayım ben tabii ki ❤️😘😘

U UcanSupurge
G Goklerce
M Manolya15
@Beyaz leylak
asliogretmen asliogretmen
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
@Breeze96
E ela_2019
kumsal68 kumsal68
Ayla- Ayla-
G Goklerce
M Melek963
masal3487 masal3487
@Pnrrr-20
@hadikonusalim

😍🥰🥰❤️❤️❤️
Tebrik ederim canim mezuniyetin hayirli olsun
Geçen hafta:78.95
Bu hafta:78.15
Fark:800gram
Yüzde:1,05Eki Görüntüle 2863953
Tebrik ederim ekurim cok guzel eksi
Kızlar sabah tartilmistim tekrar tartıldım çok değişiklik olmadı :KK43: haftaya göre daha güzel ekşi bekliyordum

U UcanSupurge canım emekleriniz çok çok fazla çok teşekkür ederim, kızlar sizlere de çok teşekkür ederim çok destek oldunuz sizler olmasaniz yapamazdım, bu mutluluğumda emeğiniz katkının çok fazla inşallah herkes biran önce mezun olur 😍 😊😘😘😍😍 ama memleket dönüşü burdayım gitmiyorum bir yere çünkü orda alabilirim 🙈🙈

Geçen hafta:61.2
Bugun: 60.5
Fark -0.700
Yüzde : 1.144Eki Görüntüle 2864011
Tebrik ederim canim mezuniyetin hayirli olsun
Geçen hafta: 82.55
Bu hafta: 81.00
Fark: -1.55
Yüzde: %1.878 tartı çekmeyi unuttum malesef
Tebrik ederim canim

Bugun kosturmacayla geciyo kizlar arada goz atip cikiyom

Ben bu iZin sitreslitresiyle umarim biraz daha verebilirim

U UcanSupurge emeklerin icin ayriyetten cok tesekkur ederim sayende sayenizde evlenirken oldugum kiloya dustum takim arkadaslarim iyiki beraber bu yoldaydik sayenizde hedefime ulastim herkeze ayri ayri tesekkur ederim

Son zamanlarda siylemiyodum moral bozmak icin Ama artik midem cok kotu yediklerimi cikariyodum ona ragmen daha fazla veremedim b yandan doktor doktor geziyom ilac ti tahlildi derken ustuneden iZin stresi eklenince mezuniyetin olmam Isabet oldu

Zaman buldukca ugruycam iZin donusu belki listeye bile girmek istiyebilirim memleket hasretiyle yoresel yemekler le kesin kilo alirim bn

U UcanSupurge emeklerin icin ayriyetten cok tesekkur ederim sayende sayenizde evlenirken oldugum kiloya dustum takim arkadaslarim iyiki beraber bu yoldaydik sayenizde hedefime ulastim herkeze ayri ayri tesekkur ederim

Son zamanlarda siylemiyodum moral bozmak icin Ama artik midem cok kotu yediklerimi cikariyodum ona ragmen daha fazla veremedim b yandan doktor doktor geziyom ilac ti tahlildi derken ustuneden iZin stresi eklenince mezuniyetin olmam Isabet oldu

Zaman buldukca ugruycam iZin donusu belki listeye bile girmek istiyebilirim memleket hasretiyle yoresel yemekler le kesin kilo alirim bn
Canım benim hepsi kendi emeklerin bizim yaptığımız sadece destek olmak inşallah miden düzelir 😕 ailenle rahat rahat güzelce gönlünce çok da abartmadan yer içersin ağız tadıyla

Gecen cuma 55
Bugun 54,6
Fark -400
Yuzde 0,72 U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2864137
Tebrikler canım güzel eksi mezuniyetinde hayırlı olsun . Maşallah bu hafta 3 mezun verdik
Cuma 68.2
Bugün 67.6
Fark 0.6
Yüzde 0.880
Eki Görüntüle 2864184
Tebrikler canım.
Nasıl oldu çocuklar daha iyilermi
En Büyük TÜRKİYE 9.TAKIM SPOR SONUÇLARI En Büyük TÜRKİYE

:sampiyon: 1. @Breeze96: 1780 p :KK9:

:KK71:2. Ucmelekannesi Ucmelekannesi : 1125 p:KK9:

:KK49: 3. asliogretmen asliogretmen : 1085p :KK9:

:KK200::spor: HEPİNİZI TEBRİK EDERİM KIZLAR ÇOK GÜZEL SPORLAR YAPILDI BU HAFTA :KK200::spor:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Vavvvv ikinci olmuşum. Eline emeğine sağlık canım

asliogretmen asliogretmen @Breeze96 tebrikler canlar

Miden ins en kısa zamanda düzelir canim.
Ailenle güzel vakit gecirmeler canim 😍

WC birinci sebeb ama bahane değil tabi.
Dün daha artiydim 72 idim sabahtan anneme gitmeden yani dünkü yediklerime rağmen bugün böyle .
Neyse yarın hafizenin yaptığı 3 günlük detoksu yapıyorum sonrasında da dikkatle güzel olacak cagnim supurgem benim 😍😍😍valla utanıyorum yüzümde yok ama

WC birinci sebeb ama bahane değil tabi.
Dün daha artiydim 72 idim sabahtan anneme gitmeden yani dünkü yediklerime rağmen bugün böyle .
Neyse yarın hafizenin yaptığı 3 günlük detoksu yapıyorum sonrasında da dikkatle güzel olacak cagnim supurgem benim 😍😍😍valla utanıyorum yüzümde yok ama
Seni 70lerde görmek istemiyorum :KK12: canım hatcemm

Kız ben niye görmedim diyecektim 🤣

300 gram mı gitti fena değil canım şu kayınvaliden bi gelse de %1 leri görsek yahu 🤣
Dün geldi canım😄 ayy görsen sofrada kibarliktan kırılıyor,onun yanında rahat yiyemiyorum,mutfakta da her dakka tepemde🤣 hayır gizliden Bir lokma da ağzıma atamiyorum😄 zaten akşama kadar oğlunun fiziğiyle ovunup duruyor 🙄 neyse bunlar daha iyi günlerim kaldı 29 gün😜

Canım benim ya inşallah miden biran önce düzelir :KK43: izinde çok güzel geçer inşallah bir ihmal etme 😊😍
Geçen hafta 71
Bu hafta 71.5
fark +500

artinin yüzdesi nasıl hesaplaniyordu bilmiyorum 😔
Ah ah o güzelim Sporlara yapılır mı bu :KK43:
Canım şehir dışındayım giremedim o yüzden

geöen hafta :70.9
Bu hafta :70.5
Fark -400
Yüzde :%0,56
Canım biran önce foto atsan , kaç haftadır zaten derecemiz kötü bu hafta çok güzel yüzdelerimiz var, sen ve TemelinSafinazi TemelinSafinazi fotolarinizi atın da derece etkilenmesin
Dün geldi canım😄 ayy görsen sofrada kibarliktan kırılıyor,onun yanında rahat yiyemiyorum,mutfakta da her dakka tepemde🤣 hayır gizliden Bir lokma da ağzıma atamiyorum😄 zaten akşama kadar oğlunun fiziğiyle ovunup duruyor 🙄 neyse bunlar daha iyi günlerim kaldı 29 gün😜
Oy Allahım ne değişik bir kv var 😕

28 MAYIS - 3 HAZİRAN MENÜ LİSTESİ

ÜyeCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSonuç
@Breeze96 +++++++:KK36:
G Goklerce +++++++:KK200:
Jasminium84 Jasminium84 +++++*Mezun olduğun için ceza yok
Ayla- Ayla- +++++++:KK5:
L LESA76 +++++ * Nerdesin?
E ela_2019 ++++* İzinli
kumsal68 kumsal68 +++++++:KK60:
Fit mutlu anne Fit mutlu anne ++++3 eksik menü:KK62:
Ucmelekannesi Ucmelekannesi +++++2 eksik menü :KK20:
gulsum462 gulsum462 * İzinli
M Manolya15 +:duduk:
yazarhanim35 yazarhanim35 ++* İzinli
masal3487 masal3487 Ya menü yazarsın ya menü takibine başlarsın kararını ver :işsiz:
cgdmk cgdmk ++
+
++++:KK200:
M Melek963 ++* Evine döndün daha da yazmazsan bozuşuruz
S SEVTAL87 ++* Nerdesin?
TemelinSafinazi TemelinSafinazi +++++

en sevdiğim kaynana gelininin iştahını kesen :KK70:

Back
X