• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 729. ETAP En Büyük TÜRKİYE
TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (10. TAKIM) ==> % 1,454
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (4. TAKIM) ==> %1,187
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (9. TAKIM) ==> %1,084
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. Eftalios ==> % 4 ==>10.TAKIM :nazar:

2. Pembegömlek ==> % 2,827 ==>10.TAKIM :nazar:

3. @Melek963 ==> % 2.827==> 9. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

LaydLiNe ==> -%1.231 ==> 13. TAKIM

Masallah bu hafta iyiyiz kaç haftadır baya kötüydük insallah hep böyle devam eder

Güzel canım çocukların hastalığı olmasa spora yoğunlaşmış olsan daha da iyi giderdi bence 👏🏻
Evett yaa o kadar da heveslendim iki gün yaptim sonrakesintiye uğradı yine. Insallah haftaya daha iyi olacak canim.

Tebrikler canım güzel eksi mezuniyetinde hayırlı olsun . Maşallah bu hafta 3 mezun verdik

Tebrikler canım.
Nasıl oldu çocuklar daha iyilermi

Vavvvv ikinci olmuşum. Eline emeğine sağlık canım

asliogretmen asliogretmen @Breeze96 tebrikler canlar

Miden ins en kısa zamanda düzelir canim.
Ailenle güzel vakit gecirmeler canim 😍
Canımın içi sagolasin. Çocuklar iyiler şükür. Oğlum da biraz kırgınlık öksürük var oda geçer insallah.
Sen nasilsin

Bu haftaki strese göre çok güzel canim tebrik ederim 😊😍
Teşekkür ederim canım benim. Mezuniyetin hayırlı olsun bendr seni tebrik ederim. Iyi ki seni tanımışız ( yani sanalca tanımak bile güzeldi 😂😘😘)

Bildirimimi yapayım

geçen hafta: 57,90
Bu hafta: 56,50
Fark: 1,4
Yüzde 2,42

Eki Görüntüle 2863842

U UcanSupurge canımm, güzel kalpli çiçeğim iyiki varsın sayende bu rakamı görebildim, başta sen sonra da takım arkadaşlarım olmasa ben çoktaannn pes etmiştim, iyiki yolumuz kesişmiş seninle ve tabii Handandandan Handandandan mla, o da az uğraşmadı benimle 💕💕😍☺️

Özellikle son 1-1,5 aydır çok iyi hissettiğim bi dönem değildi ama sizleri mahcup etmemek, sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına çabamı gösterdim
Aslında sizlere bi teşekkür borçluyum
Çünkü aslında istersem duygularıma yenilmeyeceğimi, onlarla savaşabileceğimi sayenizde öğrendim
Bu sadece kilo verme serüveni değildi o yüzden benim için, kilo almalarımın temel sebebi duygusal açlık olduğu için sayenizde bununla başa çıkmayı öğrendim ki bu çok büyük bi adım benim için
Hepinizi çok seviyorum iyiki sanalda da olsa tanıştık hakkınızı helal edin çok başınızı ağrıttım çok derdimi çektiniz
Haaa veda konuşması sanmayın hep buralardayım ben tabii ki ❤️😘😘

U UcanSupurge
G Goklerce
M Manolya15
@Beyaz leylak
asliogretmen asliogretmen
@Fit mutlu anne
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
@Breeze96
E ela_2019
kumsal68 kumsal68
Ayla- Ayla-
G Goklerce
@Melek963
masal3487 masal3487
@Pnrrr-20
@hadikonusalim

😍🥰🥰❤️❤️❤️
Canimcim tebrik ederim. Umarim hayatinda her sey daha da güzel bir hal alır. Allahim hep sag lik versin huzurversin mutluluk versin

Back
X