• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sudem34 sudem34 bildirim yapmadın canım ?
Elektrikler yeni geldi

Hemen yapıyorum
IMG_20210611_074330_1.webp
Yüzde 1.969

11 Haziran menüm

Kahvaltı:10.30
Kk beyaz peynir iki yumurta dan omlet
1dilim ekmek
Maydanoz

13.00 ceyrek bardak uludağ gazoz
(Çok canım cekti üç gündür içiyorlardı)

Aksam:15.00
2yk et sote
1lavaş
Soğan domates
2bardak ayran

17.00
4kayısı

Su:2 litre
Spor:25 dk kardio
35dk zumba
1saat orta tempo yürüyüş
360 puan
IMG_20210611_195023.webp

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen masal3487 masal3487 Ucmelekannesi Ucmelekannesi

U UcanSupurge canım kızına geçmiş olsun 💐 canım nerde kapmış enfeksiyonu AVM filan gittiniz mi hiç WC filan mı kullandı dışarda 😔

Sabah 10 da kesilen elektrik akşam 19.30 da geldi ya canım İstanbul 😑

Tam yuzdeyi hesaplıyor alıntı yapıyodum şarj bitti öğlen 😑

11 Haziran menüm

1dilim ekmek
Maydanoz

2yk et sote
1lavaş
Soğan domates
2bardak ayran

17.00
4kayısı

35dk zumba
1saat orta tempo yürüyüş
360 puan
Eki Görüntüle 2868788

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen masal3487 masal3487 Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Lavaş ve gazozu cumadan ötürü görmedim :bicak:

U UcanSupurge canım kızına geçmiş olsun 💐 canım nerde kapmış enfeksiyonu AVM filan gittiniz mi hiç WC filan mı kullandı dışarda 😔

Sabah 10 da kesilen elektrik akşam 19.30 da geldi ya canım İstanbul 😑

Tam yuzdeyi hesaplıyor alıntı yapıyodum şarj bitti öğlen 😑
Vardır inşallah bir hayır canım
viral enfeksiyon da bizimkinde ishal kusma yapıyor canım burnu filan da akıyor çünkü

Vardır inşallah bir hayır canım
viral enfeksiyon da bizimkinde ishal kusma yapıyor canım burnu filan da akıyor çünkü
Rabbim şifa versin 💐 çocukların hastalığı daha zor ya 😔insanın aklı çıkıyor iyileşti iyilesecek diye 🥺

Zehra yaz geldi ya hava ısındı sudan kapmış olabilir mi ?

Bizimki yaz ishali olurdu şehir dışına hergitmede hatta ailecek hepimiz 😔sonra yemekleri marketten veya eve gelen hazır su dan yapmaya başladık 4-5 yıldır rahat ediyoruz şükür.

Aklında bulunsun 💜

Rabbim şifa versin 💐 çocukların hastalığı daha zor ya 😔insanın aklı çıkıyor iyileşti iyilesecek diye 🥺

Zehra yaz geldi ya hava ısındı sudan kapmış olabilir mi ?

Bizimki yaz ishali olurdu şehir dışına hergitmede hatta ailecek hepimiz 😔sonra yemekleri marketten veya eve gelen hazır su dan yapmaya başladık 4-5 yıldır rahat ediyoruz şükür.

Aklında bulunsun 💜
Arıtmamız var canım düzenli filtre bakımını filan yaptırıyoruz akıllı cihaz filtrenin değişimi geldiyse direkt suyu kesiyor yemeğe, çaya, içmeye ondan kullanıyoruz hep sudan değil de üşüttü zannedersem geçen semaver yapıp içtik dışarda yağmur yağdı serindi hava parkta vardı kimse yok diye oynadı biraz parkta ordan da almış olabilir bilemiyorum ki

Arıtmamız var canım düzenli filtre bakımını filan yaptırıyoruz akıllı cihaz filtrenin değişimi geldiyse direkt suyu kesiyor yemeğe, çaya, içmeye ondan kullanıyoruz hep sudan değil de üşüttü zannedersem geçen semaver yapıp içtik dışarda yağmur yağdı serindi hava parkta vardı kimse yok diye oynadı biraz parkta ordan da almış olabilir bilemiyorum ki
Anladım canım 💜 sen yine de dikkat et maske filan takmaya çalış 🤗eşin müsait ise bir süre o ilgilensin 😉

Kızlar kızımın ateşi de çıkmaya başladı demin kustu muhtemelen enfeksiyon var hastaneye gidiyoruz
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl biraz daha toparladi mi ?
Anladım canım 💜 yumuşak zeminde spor ayakkabı ile atlamak gerekiyor mus 🎯dün baya araştırdım.

Gerçekten faydası çok kontrollu biçimde atlamak lazım 🤗
Evet canım spor ayakkabı ile çok rahat oluyor, yoksa insanın ayakları aciyor
Günü kapatmışken menümü de yazayim (hatırladığım kadarıyla) coronadan sonra ciddi unutkanlik başladı. Tat ve koku da gelmedi daha 9 ay oldu galiba 😪😪

Sabah 08.30
3 kaşık yumurtalı patates
2 ısırık tam buğday ekmeğinden pizza
Roka

Ara 16.00
Yavruşlardan kalan ısırılmış meyveler

Akşam 16.30
1 kepçe k.fasulye
2 kaşık bulgur
1 kase semiz otlu yoğurt
Bol salata
Ara
1 bardak tarçınlı süt

Su 3 litreyi geçer
Spor 50 dk leslie 575 ip birazda bölgesel U UcanSupurge @Jasminium84 G Goklerce
Güzel menu canım afiyet olsun 😍
Elektrikler yeni geldi

Hemen yapıyorum
Eki Görüntüle 2868780
Yüzde 1.969
Çok güzel canım tebrik ederim
11 Haziran menüm

1dilim ekmek
Maydanoz

2yk et sote
1lavaş
Soğan domates
2bardak ayran

17.00
4kayısı

35dk zumba
1saat orta tempo yürüyüş
360 puan
Eki Görüntüle 2868788

Güzel canım afiyet olsun 😍

Gecmis olsun canım 😔

Back
X