- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
- #444.761
Kiz pizza dediğim tam bugday ekmeği yumurta peynirAfiyet olsun canım cuma olduğu için bi iki ısırık pizzana laf etmedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz pizza dediğim tam bugday ekmeği yumurta peynirAfiyet olsun canım cuma olduğu için bi iki ısırık pizzana laf etmedim![]()
Lavaş ve gazozu cumadan ötürü görmedim11 Haziran menüm
Kahvaltı:10.30
Kk beyaz peynir iki yumurta dan omlet
1dilim ekmek
Maydanoz
13.00 ceyrek bardak uludağ gazoz
(Çok canım cekti üç gündür içiyorlardı)
Aksam:15.00
2yk et sote
1lavaş
Soğan domates
2bardak ayran
17.00
4kayısı
Su:2 litre
Spor:25 dk kardio
35dk zumba
1saat orta tempo yürüyüş
360 puan
Eki Görüntüle 2868788
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen
masal3487
Ucmelekannesi

Çok güzel sonuç canım
Canım bu hafta menü takibi yapmıştım aksam paylasayim olur mu? Ama bir kağıda yazdım fotosonu çekip atarım,diğer türlü tablo yapamıyorumÇok güzel sonuç canım![]()
Vardır inşallah bir hayır canımU UcanSupurge canım kızına geçmiş olsuncanım nerde kapmış enfeksiyonu AVM filan gittiniz mi hiç WC filan mı kullandı dışarda
Sabah 10 da kesilen elektrik akşam 19.30 da geldi ya canım İstanbul
Tam yuzdeyi hesaplıyor alıntı yapıyodum şarj bitti öğlen![]()
Rabbim şifa versinVardır inşallah bir hayır canım
viral enfeksiyon da bizimkinde ishal kusma yapıyor canım burnu filan da akıyor çünkü
Arıtmamız var canım düzenli filtre bakımını filan yaptırıyoruz akıllı cihaz filtrenin değişimi geldiyse direkt suyu kesiyor yemeğe, çaya, içmeye ondan kullanıyoruz hep sudan değil de üşüttü zannedersem geçen semaver yapıp içtik dışarda yağmur yağdı serindi hava parkta vardı kimse yok diye oynadı biraz parkta ordan da almış olabilir bilemiyorum kiRabbim şifa versinçocukların hastalığı daha zor ya
insanın aklı çıkıyor iyileşti iyilesecek diye
Zehra yaz geldi ya hava ısındı sudan kapmış olabilir mi ?
Bizimki yaz ishali olurdu şehir dışına hergitmede hatta ailecek hepimizsonra yemekleri marketten veya eve gelen hazır su dan yapmaya başladık 4-5 yıldır rahat ediyoruz şükür.
Aklında bulunsun![]()
Anladım canımArıtmamız var canım düzenli filtre bakımını filan yaptırıyoruz akıllı cihaz filtrenin değişimi geldiyse direkt suyu kesiyor yemeğe, çaya, içmeye ondan kullanıyoruz hep sudan değil de üşüttü zannedersem geçen semaver yapıp içtik dışarda yağmur yağdı serindi hava parkta vardı kimse yok diye oynadı biraz parkta ordan da almış olabilir bilemiyorum ki
Elinden geleni yapıyor sağolsun canım bi an önce iyileşir inşallah minnoşumAnladım canımsen yine de dikkat et maske filan takmaya çalış
eşin müsait ise bir süre o ilgilensin
![]()
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl biraz daha toparladi mi ?Kızlar kızımın ateşi de çıkmaya başladı demin kustu muhtemelen enfeksiyon var hastaneye gidiyoruz
Evet canım spor ayakkabı ile çok rahat oluyor, yoksa insanın ayakları aciyorAnladım canımyumuşak zeminde spor ayakkabı ile atlamak gerekiyor mus
dün baya araştırdım.
Gerçekten faydası çok kontrollu biçimde atlamak lazım![]()
Güzel menu canım afiyet olsunGünü kapatmışken menümü de yazayim (hatırladığım kadarıyla) coronadan sonra ciddi unutkanlik başladı. Tat ve koku da gelmedi daha 9 ay oldu galiba
Sabah 08.30
3 kaşık yumurtalı patates
2 ısırık tam buğday ekmeğinden pizza
Roka
Ara 16.00
Yavruşlardan kalan ısırılmış meyveler
Akşam 16.30
1 kepçe k.fasulye
2 kaşık bulgur
1 kase semiz otlu yoğurt
Bol salata
Ara
1 bardak tarçınlı süt
Su 3 litreyi geçer
Spor 50 dk leslie 575 ip birazda bölgesel U UcanSupurge @Jasminium84 G Goklerce
Çok güzel canım tebrik ederim
Güzel canım afiyet olsun11 Haziran menüm
Kahvaltı:10.30
Kk beyaz peynir iki yumurta dan omlet
1dilim ekmek
Maydanoz
13.00 ceyrek bardak uludağ gazoz
(Çok canım cekti üç gündür içiyorlardı)
Aksam:15.00
2yk et sote
1lavaş
Soğan domates
2bardak ayran
17.00
4kayısı
Su:2 litre
Spor:25 dk kardio
35dk zumba
1saat orta tempo yürüyüş
360 puan
Eki Görüntüle 2868788
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen
masal3487
Ucmelekannesi
Tesekkür ederim canımLavaş ve gazozu cumadan ötürü görmedim![]()
Gecmis olsun canımArıtmamız var canım düzenli filtre bakımını filan yaptırıyoruz akıllı cihaz filtrenin değişimi geldiyse direkt suyu kesiyor yemeğe, çaya, içmeye ondan kullanıyoruz hep sudan değil de üşüttü zannedersem geçen semaver yapıp içtik dışarda yağmur yağdı serindi hava parkta vardı kimse yok diye oynadı biraz parkta ordan da almış olabilir bilemiyorum ki
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl biraz daha toparladi mi ?
sagolun kızlar ateş düşürücü verdim daha iyi bi şeyler yedi daha kusmadı şükürGecmis olsun canım![]()
Cok şükür canım.Tez vakitte sağlığına kavuşur inşallahsagolun kızlar ateş düşürücü verdim daha iyi bi şeyler yedi daha kusmadı şükür