- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #444.841
Canımm ablam dört gozle bekliyorum donmenii insallah denkgeliriz muhabbet ederizz :) basin sagolsun bu arada :/selam canlarrrrrr:)))
6 aydır gelmemişim kk ye babamdan sonra amcam da vefat etti 48 yaşındaydı sonrası bizim sülalenin miras davaları asıl mirasçı olan bizden daha fazla ilgilendirip ortalık karıştı durdu , elimize miras olarak da koca bir sıfır kaldı , zaten miras beklentisi olanımız da aman aman yoktu :)
şimdi ev topluyorum ufak ufak güya ama ev başını aldı gitti eskişehirden konya ya tayin gidicez allah nasip ederse lojman çıkıp çıkmayacağının sonucunu bekliyorum 4 gözle 10 boş daireye 80 başvuru varmış :)))
bu ay sonu da benim oğlanın üniversite sınavı var , dün erkek kardeşimin nikahı oldu gidemedim tabi watsaptan görüntülü uzaktan görüp salya sümük bakındım anca :))
evett bende özet bu, temmuz ortasına taşınmış olup bayrama memlekete gidip, dün evlenen kardeşim ağustosta düğün yaparsa da antalya ya gidip dönersem allah nasip ederse eylül de damlarım buraya kızlar
hepinizi seviyorum kimler kaldıysa artık gurupta eylül de görüşürüz canlarımmm:)
Sevdiginin mutlu gununde yaninda olamamak zor oluyor koronadn dolayı mi gidemedin, bende ablamın dogumuna gidemedim malesef simdi 4bucuk aylık oldu ben gidene 7 - 8 aylik olur sanirim
Amin insallah cnm valla iyice saldım cok fenalardaym malesefHadi güzel bir başlangıç olsun inşallah canım Allah kavuştursun
Şükür canım iyiyim 24 haftalık oluyor nerdeyse sen nasılsın iyi misin ? Liste süren dolmuş muydu ?
Allah kavuştursun canım fazla almamışsındır bir iki kilo zaten ödem olur
Liste surem temmuz sonuydu ozamana kadar alistirma sureci olur banada insallah
Mașallah yariyi gecmissin :) kilo ne durumda
Masallh ne guzel menu darisi banaa inșallahGünü kapatmışken menümü yazayim. Sonra uyuya kaliyorum gidiyo
Sabah 07.30
2 yumurta
1 t.b ekmek
1 muz
Domates
Salatalik roka
Ara
Sütlü türk kahvesi
2 kayisi
8 badem
Öğle 13.00
10 sıkım mercimek köftesi
Akşam 16.30
1 tabak semiz otlu yoğurt
Su 3.5 olur
Spor 55 dk leslie
250 ip
Selam cnm iyidir sen nasilsin napiyorsn :)Selam Kızlar nasılsınız![]()
Ah ahh o gece yemeleri en fenası bende genelde aksamdan sonra patlayp birsuru cikolata yiyormBen tatlıda yerim tuzluda yerim karbonhidrat dersen ekmeğe sarıp sarıp yediklerim gelir aklıma saat gece 11de12 de.şimdi salsam 100 ü gecerim Allah korusun.
1.