• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

21 Haziran menü

Kahvaltı
10.30
Kaşarlı bir yumurta ile omlet
3 zeytin
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek

13.30
Yeşil cay

16.00
Sekersiz iki bardak nescafe
İki burçak kurabiye 😏 Ablamla parka cıktık dayanamadım yedim

19.00
Bir kase yogurt corbasi
Bir kase nohut yemeği
Bir kase yogurt
Salata

4 lt su
Yarım saat yürüyüş

Kız siz Erzurum’lu musunuz? Görücü usulü burda tam hız devam abinin yaşı çok büyük değil ki evlenir hayırlısıyla parkta oturuyordum bir gün teyzenin biri yanaştı kız var mı diye sordu şok olmuştum
Yok cnm Şanlıurfa.
Abimin düşüncesi dışarda temiz kız kalmamış siz ev kızı bulun diyor. Bizde öyle yapiyoruz

Lahmacunun yanında ayran olsa daha iyş olurmuş

Evet canım menülerini sporlarını yazmaya başla cuma günü fotoğraflı ve üzerinde tarih ve nick yazılı tartı bildirimini unutma (kızlar parlaşınca görürsün) mezun üye olduğun için haftaya seni listeye alabiliriz
Bugün kız için disardaydik teyzemlere uğradık orada ikram edileni yedim. Bide çok açtım 2lahmacun yiyecektim yoksa.

Hayırlısı inşallah , annemle ben de abimi evlendırme merakkısıydık , o gercı bızım buldgumuzu istemezdi:) zaten ben de abıme kımseyı layık gormez begenemezdım, şimdi evli, yüzünü zor goruyoruz:))) yanı bence acele etmeyın enınde sonunda evlenır, abınızle bol bol vakıt gecırın 😅 hayırlı nasipler versın Allah
Sağol cnm. Ya bende öyleyim kolay kolay beğenmiyorum.😃 Ya işte annem hasta olduğu için, onun da evliliğini, çocuklarını görmesini istiyorum ondan acele ediyorum. Amin cnm.
Rabbim inşallah o günleri gösterir anneme

Kız siz Erzurum’lu musunuz? Görücü usulü burda tam hız devam abinin yaşı çok büyük değil ki evlenir hayırlısıyla parkta oturuyordum bir gün teyzenin biri yanaştı kız var mı diye sordu şok olmuştum
Bizim burda da devam gaziantepdeyiz.
Ama görücü usulü devam ediyor cnm.
Bizde herkese soruyoruz 😃 kız var mi diye😂

Afiyet olsun ip harika

Off of spora bayıldım 😍

Lahmacunun yanında ayran olsa daha iyş olurmuş

Evet canım menülerini sporlarını yazmaya başla cuma günü fotoğraflı ve üzerinde tarih ve nick yazılı tartı bildirimini unutma (kızlar parlaşınca görürsün) mezun üye olduğun için haftaya seni listeye alabiliriz
tamamdır :KK6:

08.00 az tereyagında1 yumurta,1 dilim tb ekmek

13.00 sucuklu yumurta kucuk tava,1 dilim tb ekmek

15.00 1 grisserın

18.00 1 tabak tavuk suyu corba,1 but tavuk

Su 3 litre

Spor: 1000 ip atlama
1000 ipe bayildimmmmm😳👏👏👏
Haticem sağol sayende yaptım uzun süredir ilk sporum oldu:KK60:yarında @Breeze96 ile bacak egzersizine başlarsam benden iyisi yok😍
Harikasın canim. Bugün içinde durtelim birbirimizi 🤪

21.06.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
2 yumurta ile peynirli omlet, 5zeytin, domates salatalik, 1 dilim ekşi maya ekmek, 1 yk reçel

16.00 sade kahve
20.00
6 yk Semizotu yemeği, yogurt, çeyrek krep

Su: 2lt
8 bin adım @asliogretmen
Afiyet olsun krep çeyrek diye laf edesim gelmedi
21 Haziran menü

Kahvaltı
10.30
Kaşarlı bir yumurta ile omlet
3 zeytin
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek

13.30
Yeşil cay

16.00
Sekersiz iki bardak nescafe
İki burçak kurabiye 😏 Ablamla parka cıktık dayanamadım yedim

19.00
Bir kase yogurt corbasi
Bir kase nohut yemeği
Bir kase yogurt
Salata

4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Akşam karbonhidrat oranı yüksek yine yoğurt çorban da ya şehriye, ya buğday, ya pirinç vardır
21 Haziran pazaretsi menüm

kahvalti 07.30
iki dilim keçi peyniri
bir dilim ekmek

ogle 13.30
Bİr tabak menemen
iki dilim ekmek
cacık

Aksam 18.30
bir karnı yarık(patlıcanlar fırınlanmış )
dört kaşık bulgur pilavı
cacık

2
litre su 4 bin adım
Afiyet olsun şu sıra ekmeği artırdın mı bana mı öyle geliyor ?

Afiyet olsun krep çeyrek diye laf edesim gelmedi

Akşam karbonhidrat oranı yüksek yine yoğurt çorban da ya şehriye, ya buğday, ya pirinç vardır

Afiyet olsun şu sıra ekmeği artırdın mı bana mı öyle geliyor ?
Şehriye var ama ben suyundan bol koydum şehriyesinden pek almadım, nohutta kücük kasede bir kepçe yedim canım

Günaydın kızlar ay birkaç gündür alışkanlık ettim 10 gibi filan koltukta uyuyakalıyorum
Ne güzel işte uyu dinlen 😊 Bende bir haftadır doğru düzgün uyuyamıyorum kızın gece atesi çıkıyor bi çıksaydı şu dişi de rahatlasaydık

Çok geçmiş olsun cnm. Uyurken uzun kollu pijama giydiriyor musun. Yada soğuk su falan iciyordur.
Evde gündüz bile uzun kollu giydiriyorum canim uzun pantolon. Gece de öyle zaten. Midesi çok hassas sanırım. Doktora götürsem ne diyeceğim onunda bilemedim şimdi gayet iyi

Evde gündüz bile uzun kollu giydiriyorum canim uzun pantolon. Gece de öyle zaten. Midesi çok hassas sanırım. Doktora götürsem ne diyeceğim onunda bilemedim şimdi gayet iyi
Bizim burasi çok sıcak ya ondan sordum cnm. Bende kısa giydirince midesini üşütüyor.
Yine goturebilirsin Dr a. böyle anlattigin gibi anlatırsın belki bı ilaç verir düzene girer.

Back
X