- Konu Sahibi Handandandan
- #445.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bunu da yap yansın yağlarBuldum son mesajlarından canik![]()
Doktorumuz yokmuş bugün goturemedim yarın insY
Ohh ne güzel uyu dinlen boşver
Çok geçmiş olsun canım, bu ara sık sık oluyor dr à götür bence , sırf usutmeden bu kadar olur mu
Selam kuzlar , bugun sabah 69.8 dim@masal bana yetişmene izin vermeyecegım
Ucmelekannesi seni sollayacagım.şimdilik 3000 adım ve 300 ip atlama, aksam toplam sporumu puanlaryla yazacgım,
Ben yaptım canım cok sevdım sagol acaip terleti, kızıma da hareketler cok komık geldiEğlenceli 15 dk sürüyor zaten yap hadi bekliyorum![]()
Puan meselesini ben de düşündüm bölgesel çalışma gibi değil çok terletiyor kardio gibi U UcanSupurge izlesin kararını söylesinBen yaptım canım cok sevdım sagol acaip terleti, kızıma da hareketler cok komık geldi
B beyazleylak yaptın mı canım , buarada bu spordan kaç point toplarısss![]()
Puan meselesini ben de düşündüm bölgesel çalışma gibi değil çok terletiyor kardio gibi U UcanSupurge izlesin kararını söylesin
Diger attigim sporu da dene o da acayip ter artırıyor canım.göbek için o da.bugün onu da yaptım ben![]()
Afiyet olsun canım09.00 1 haslanmısyumurta,2 dilim tb ekmek
13.00 çeyrek simit,1 dilim peynir
15.00 sütlü turk kahve
17.00 1 kase tavuk suyu corba, 1 kase kuru fasulye dusunuyorum
Spor: 3000 adım
İpi 1000 e tamamlarım
B breeze nin bacak sporu 15dklık
Su 3 litre
Not:50 ipte bir kahve yudumladım, bu deli terlettibenı sanki
Hakkınızda hayırlısı olsun canimm.kızlar bugün bakıcımızla konuşacağız ve sanırım işten çıkaracağız
eşimin de benim de bardağımız taştı artık, kızıma hiçbir katkısı olmadığının farkındayız ama içim cız ediyor bir insanın işsiz kalmasına sebep olacağım kendimi çok kötü hissediyorumama çok düşündük çok uyardık ama hiç bi ışık göremedik, yapma dediğimiz herşeyi inatla yapıp yap dediklerimizi takmıyor bile
dua edin nolur bundan sonraki süreç bakıcımız için de bizim için de daha hayırlı olsun
Bi insan işini düzgün yapmıyorsa o işi hak etmiyor veya gerçekten ihtiyacı yoktur boşuna üzme kendini benim kızıma komşum bakacaktı 45 km uzaklıktaki annesine gezmeye götürmek istedi hayır dedim hiç başlamadan bitti kreşe verdik iyi ki de vermişim bazıları hem karnım doysun hem pastam dursun istiyorkızlar bugün bakıcımızla konuşacağız ve sanırım işten çıkaracağız
eşimin de benim de bardağımız taştı artık, kızıma hiçbir katkısı olmadığının farkındayız ama içim cız ediyor bir insanın işsiz kalmasına sebep olacağım kendimi çok kötü hissediyorumama çok düşündük çok uyardık ama hiç bi ışık göremedik, yapma dediğimiz herşeyi inatla yapıp yap dediklerimizi takmıyor bile
dua edin nolur bundan sonraki süreç bakıcımız için de bizim için de daha hayırlı olsun
Denemedim ya kuzum bilmiyorum hiit cardio gibiyse 4 puan üzerinden hesaplayınPuan meselesini ben de düşündüm bölgesel çalışma gibi değil çok terletiyor kardio gibi U UcanSupurge izlesin kararını söylesin
Diger attigim sporu da dene o da acayip ter artırıyor canım.göbek için o da.bugün onu da yaptım ben![]()
Kuru + tavuk suyu yapmasan mı şehriyeyi ise zaten sabah ekmek var simit var karbonhidrat coşmasın09.00 1 haslanmısyumurta,2 dilim tb ekmek
13.00 çeyrek simit,1 dilim peynir
15.00 sütlü turk kahve
17.00 1 kase tavuk suyu corba, 1 kase kuru fasulye dusunuyorum
Spor: 3000 adım
İpi 1000 e tamamlarım
B breeze nin bacak sporu 15dklık
Su 3 litre
Not:50 ipte bir kahve yudumladım, bu deli terlettibenı sanki
Güzel geliyor göze adımlar da cabası22 Haziran menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
Domates biber yeşillik
Ara:2 anjelika erik
Aksam:16.30
4yk et sote
Salata
17.30
4kiraz 1seftali
Su:2.5 litre
Spor:70dk tempolu yürüyüş
22dk zumba class
15dk bacak inceltme videosu
343 puan
Eki Görüntüle 2875709
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen
masal3487
Millet kışın daha çok ekmek yer ben yazınAfiyet olsun krep çeyrek diye laf edesim gelmedi
Akşam karbonhidrat oranı yüksek yine yoğurt çorban da ya şehriye, ya buğday, ya pirinç vardır
Afiyet olsun şu sıra ekmeği artırdın mı bana mı öyle geliyor ?
1. @Breeze96: 1310 p
2. @asliogretmen:1080 p